John Lydon: Na lásku k divoké přírodě jsem doplatil, když mě blecha kousla do penisu

1.11.2020 13:28 Forrás: Famous
John Lydon: Na lásku k divoké přírodě jsem doplatil, když mě blecha kousla do penisu

LONDÝN – Frontman skupiny Sex Pistols se rozhodl zavzpomínat na svou kariéru i soukromí. V knižních memoárech zpěvák John Lydon odhaluje také to, že miluje divokou přírodu a snaží se s ní žít v souladu, takže nechává zvířata chodit do své vily na Venice Beach v Los Angeles. Veverky a různí ptáci pobíhají po vile a pojídají buráky. Jenže taky tam z nich opadávají paraziti. A jeden zpěváka kousl do penisu.

„Ony si tam veverky chodí dovnitř a pobíhají kolem. Dokonce i malí ptáci zaletí dovnitř tu a tam, když mají chuť na burák. Já se jich nedotýkám a nesnažím si je ochočit. Necháváme je na pokoji a oni zase mě. Ale blecha mě štípla do ptáka. Ne, nebyla to veverka, byla to ta blecha. Nenechal bych veverku přiblížit se k mému penisu. Můj bože! Jsem přece ženatý muž!“ vtipkoval John v rozhovoru pro Mojo.

Čtyřiašedesátiletý hudebník také před lety prohlásil, že ho Donald Trump baví v tom, že takový hlupák to může dotáhnout tak daleko.

„Je to naprosto úžasná zábava. Nejlepší klaun, jakého jsem kdy viděl. Je to úžasný úspěch pro takového hlupáka, aby se vyšplhal navrch s takovou nabubřelostí. Souhlasím s ním, když říká, že pohrdá politiky. To je můj postoj po celý život,“ prohlásil John před čtyřmi roky, kdy Američané poprvé zvolili Trumpa do čela USA.

További cikkek