Wentworth Miller: Už nebudu hrát heterosexuály

11.11.2020 17:13 Forrás: Famous
Wentworth Miller: Už nebudu hrát heterosexuály

LOS ANGELES – Hollywood je prošpikovaný homosexuály, kteří se děsí, že jejich orientace vyjde najevo a oni přijdou o status áčkového herce a milovníka. Proto se raději skrývají za mladičké modelky a manželky. A většina z nich také odmítá hrát gaye, aby to náhodou nebylo příliš věrohodné. Herec Wentworth Miller toho má dost a rozhodl se, že naopak nebude hrát heterosexuály. Proto se také nevrátí do seriálu Útěk z vězení.

Osmačtyřicetiletý herec je gay a neskrývá se od roku 2013. Teď se rozhodl fanouškům na Instagramu vysvětlit, proč už nechce v seriálu hrát heterosexuála Michaela Scofielda.

„Nedělám si starosti kvůli sobě. Zvládnu šikanu v tomto prostoru. Mám velmi silnou moc nad tím. Smazat. Blokovat. Deaktivovat. Atd. Ale beru velmi vážně zodpovědnost za děti s menšinovou sexuální orientací, kteří se nedávno přiznali nebo o tom uvažují… Nechci, aby čelily sračkám. A v souvislosti s tím… Se přiznávám. Oficiálně… Já prostě už nechci hrát heterosexuály. Jejich příběhy se vyprávějí pořád. Takže už nebude Michael. Pokud jste fanoušky seriálu a doufali v další řadu… rozumím, že jste zklamaní. Omlouvám se. Pokud jste rozpálení a naštvaní, protože jste se zamilovali do fiktivního heterosexuála hraného gayem… Pak je to váš problém,“ napsal Wentworth.

További cikkek