Žárlivá Brazilka zavraždila manžela a usmažila si jeho penis

18.6.2021 08:02 Forrás: Famous
Žárlivá Brazilka zavraždila manžela a usmažila si jeho penis

SÃO GONÇALO – Třiatřicetiletá Brazilka Dayane Cristina Rodriguesová Machadová byla minulý týden zatčena pro zvlášť krutou vraždu. Dopustila se jí na manželovi Andrem, kterého ze žárlivosti uprostřed noci připravila o život a uřízla mu penis. Kolem čtvrté ranní si pohlavní orgán usmažila na sójovém oleji, jak uvádí vyšetřovací zpráva. Žena dostane podle všeho výjimečný trest.

Státní žalobce obvinil Rodriguesovou Machadovou z vraždy a zohavení mrtvoly. Ona na stanici vypověděla, že byla za oběť provdaná deset let, ale poslední dva roky spolu nežili. Nicméně podle vražedkyně spolu donedávna vycházeli dobře, protože společně nadále vedli pizzerii jako obchodní partneři. Mají spolu osmiletého chlapce a pětiletou dívku.

Podle vyšetřovatelů dvojice osudného večera před vraždou vyšla do snack baru a na pár drinků. Jenže noc se zvrhla a manželé se začali ošklivě hádat.

„Manžel jí vyhrožoval, zabila ho pouze v sebeobraně,“ tvrdí advokátka Rodriguesové Machadové Carla Policarpová. Její klientka si ale dost přitížila faktem, že manželovi uřízla penis a usmažila ho.

„Zabila ho ze žárlivosti,“ tvrdí Andreho sestra Adriana Santosová.

Advokátka zastupující Rodriguesovou tvrdí, že vše bylo úplně jinak. „On odmítal přijmout fakt, že je vztah u konce, vyhrožoval jí, že pokud nebude s ním, nebude s nikým,“ tvrdí Policarpová.

További cikkek