Hvězda Instagramu Marcela Iglesiasová: Dokážu si přivodit orgasmus jen myslí

28.6.2021 18:23 Forrás: Famous
Hvězda Instagramu Marcela Iglesiasová: Dokážu si přivodit orgasmus jen myslí

LOS ANGELES – Marcela Iglesiasová patří k hvězdám Instagramu. Blonďatá modelka z Kalifornie má na této sociální síti přes 400 tisíc sledujících a jen svým profilem vydělává nemalé jmění. Kráska s útlým pasem a širokými boky teď odhalila, že si umí vyvolat orgasmus jen erotickými myšlenkami. Vůbec u toho nemusí manuálně masturbovat. A tak si prý občas dopřeje orgasmus v autě, když se dostane do zácpy a má dlouhou chvíli.

Marcela tvrdí, že takové orgasmy jsou silnější než při souloži či masturbaci. Ale vyžadují také péči o mozek a mysl. Přestala proto jíst maso a pít alkohol.

„Stimuluji si šišinku mozkovou,“ odhaluje Iglesiasová. „Jsem víc založená na stimulaci myslí, nepotřebuju, aby se mě někdo dotýkal, abych se vzrušila. Atmosféra je velmi důležitá, ale moje mysl ovládá celou situaci. Můžu se přesunout kamkoli chci,“ dodává prsatá rodačka z Argentiny, která přišla do Los Angeles jako ilegální imigrantka a deset let prý tvrdě dřela, než si vybudovala postavení v showbyznysu.

„Chci být co nejčistší, abych dokázala svou mysl pozvednout do různých situací. Pořád u sebe nosím ochranu před elektromagnetickým zářením, jako křišťály nebo textil obsahující vlákna stříbra. Vždy jsem byla spokojená se svou sexualitou a měla velmi otevřenou mysl, ale od té doby, co se věnuji tomuto, můžu dosáhnout neuvěřitelných orgasmů,“ tvrdí Iglesiasová.

További cikkek