Délka penisu ovlivňuje sexuální uspokojení ženy, prokázali vědci z Londýnské univerzity

1.9.2021 02:33 Forrás: Famous
Délka penisu ovlivňuje sexuální uspokojení ženy, prokázali vědci z Londýnské univerzity

LONDÝN – Vědci z Londýnské univerzity provedli experimentální výzkum o sexuálním uspokojení žen v závislosti na délce partnerova penisu. Tucet najatých párů se podrobil mnoha testovacím souložím, při nichž byly mužům na penis nasazovány různě silné kroužky zkracující jejich penis. Ženy pak měly hodnotit kvalitu uspokojení. Z analýzy vyplývá, že čím delší měl muž penis, tím spíš byla žena uspokojena. A naopak čím více byl penis zkrácen kroužkem, tím hůř hodnotila své uspokojení po souloži.

Autoři studie tvrdí, že je výsledek překvapil. Věděli, že některým ženám na velikosti záleží a potřebují delší penis, aby dosáhly vyvrcholení. Neočekávali, že zkrácení penisu ovlivní kvalitu jejich uspokojení ve většině případů.

„Začali jsme tento výzkum s premisou, že hloubka penetrace nebude u většiny žen hrát roli,“ tvrdí autoři, jejichž studii publikoval odborný časopis British Medical Journal.

Jenže opak byl pravdou. U většiny žen došlo ke zhoršení kvality uspokojení po nasazení druhého kroužku, který penis zkrátil o 2,5 centimetru. Ten první zkracoval pyj o pouhý půlcentimetr, další kroužky pohlavní orgán zkrátily o 2,5, 3,8 a pět centimetrů.

U každého kroužku přitom musela dvojice vykonat tři až pět souloží, které pak žena hodnotila s ohledem na své uspokojení.

„Čím delší měl muž penis na počátku studie, tím méně pak kroužky ovlivnily kvalitu soulože. Bohužel u mužů s menším penisem došlo k negativnímu účinku už při použití nejmenšího kroužku,“ tvrdí profesor David Veale, jeden z autorů výzkumu.

Muži zapojení do výzkumu měli penis dlouhý v průměru sedmnáct centimetrů, což je podle autorů lehce nad evropským průměrem.

Podle profesora Vealeho však studie nedokazuje, že prodloužení penisu vede k zvýšení kvality uspokojení u ženy.

További cikkek