Jane Fondová: Sex se u žen s věkem zlepšuje

27.7.2022 20:02 Forrás: Famous
Jane Fondová: Sex se u žen s věkem zlepšuje

LOS ANGELES – Herečka Jane Fondová tvrdí, že sex je pro ženy s přibývajícím věkem lepší, protože ztrácejí zábrany a jsou připraveny říct svému partnerovi, co přesně v ložnici chtějí. Čtyřiaosmdesátiletá hollywoodská legenda přitom před časem prohlásila, že se ona osobně sexuálního života už vzdala. „Už nechci být ve vztahu, v sexuálním vztahu. Po tom už netoužím,“ tvrdila v březnu magazínu Haper’s Bazaar.

Jane byla třikrát vdaná, jejími manželi byli Roger Vadim, Tom Hayden a Ted Turner.

„Myslím, že ženy mají tendenci se s věkem v posteli zlepšovat, protože ztrácejí strach říkat, co potřebují. Ztrácíme příliš mnoho času tím, že se bojíme říct: ‚Počkej, vydrž, vydrž, vydrž. Ne, ne, ne. Zpomal. A ještě trochu doleva.‘ Nechceme to dělat... Ale když zestárneme, už říkáme: ‚Ne, vím, co chci. Dej mi, co chci,‘“ prohlásila Fondová v talk show Andyho Cohena.

Letos na jaře se v interview pro Harper’s Bazaar rozpovídala o svých sexuálních fantaziích.

„Jestli mám fantazie? Ano… Že potkám profesora nebo vědce, někoho v tomto smyslu, který je schopen milovat a hýčkat ženu, takže bych si mohla otestovat samu sebe a vidělo by se, jestli bych se předvedla. Problém je, že jsem jako muži, chtěla bych mladšího. Není to nechutné? Ale je to kvůli pokožce. Chtěla bych mladšího muže. Jsem prostě příliš povrchní,“ dodala Jane.

További cikkek