Mezi seznamem věcí, které nejsou povoleny ve vesmíru, je i masturbace

11.8.2022 10:06 Forrás: Famous
Mezi seznamem věcí, které nejsou povoleny ve vesmíru, je i masturbace

NEW YORK – Vědec pracující pro NASA inženýr Smythe Mulikan nedávno žertoval, že existují přísné pokyny, jak se chovat ve stavu beztíže na Mezinárodní vesmírné stanici a raketách, které k ní míří. Zapovězena je prý i masturbace, protože sebemenší kapička tekutiny uniknuvší do volného prostoru by mohla způsobit chaos na palubě.

Mulikan byl nedávno během podcastu s americkým komikem Conanem O‘Brienem dotázán na otázky týkající se sexu ve vesmíru. Moderátor pořadu se inženýra z NASA zeptal, zda někdy poslal porno na Mezinárodní vesmírnou stanici. Vědec to popřel a řekl, že existují pravidla proti masturbaci na palubě ISS. A že je zapovězená proto, že by uniknuvší sperma mohlo způsobit šílené potíže. Mohl by jej také kdokoli vdechnout.

Nicméně pokud lidé vyrazí dobývat vesmír, je nemyslitelné, že by se na měsíce či roky zcela dokázali vzdát sexu, byť ve formě masturbace.

„Porozumění sexu a tomu, jak bude fungovat v prostředí s nízkou gravitací, je nezbytné pro úspěch misí do hlubokého vesmíru a budování mimoplanetárních osad,“ uvedli před časem akademici z Concordia University v Montrealu.

Současní astronauti jsou ale profesionálové, kteří na oběžné dráze tráví jen několik měsíců. A jsou schopni své pudy zkrotit. Zřejmě ve vlastním zájmu.

További cikkek