Kamarátova sestra, posledný deň ( časť )

2021. jún. 22. · 2 805 nézetek Qwertyu1234

Vedel som ,že s Máriou to bude len úlet, úlet ktorý trval dlhšie. Ale bolo to dlhodobo neudržateľné, tým že študovala a bola o desať rokov mladšia. Dohodli sme sa ,že strávime spolu letné prázdniny. Nechcem opisovať tie týždne plné sexu...Ale posledný náš spoločný deň, ktorý mi zostane do smrti v pamäti.

Milovala to čo ja, živočíšny sex kedykoľvek a takmer kdekoľvek. To bol aj náš posledný deň po ktorom ma ešte týždeň bolel vták 😛

Začalo to ráno, išli sme venčiť môjho psa. Rozhodli sme sa ísť na neďaleký rybník. Na moje prekvapenie prišla v krásnych letných šatách bez podprsenky čo sa na danú prechádzku nechodilo, ale veľmi ma potešila. Boli z nej cítiť čerstvo umyté vlasy, voňala jemne kvetinovo. Tá vôňa sa mi zafixovala do mozgu. Bola synonymum pre ženskú krásu, vysoká modrooká blondínka, pekné pevné troječky a kypré boky. Jedna z najkrajších žien akú som mal.

Po ceste na rybník cez dlhú lúku som pustil psa z vôdzky. Ako sme šli vedľa seba chmatol som ju za boky a pobozkal, ruka mi skĺzla pod šaty, skúšala či má nohavičky. Samozrejme ,že bola na ostro, v tom ma stopla, že nemám byť nedočkaví. Bola mierny exhibicionista ale nechcela byť prichytená a nebodaj si pokaziť povesť šedej myšky z dobrej rodiny.
Lenže môj vták stále reagoval na jej krásnu vôňu, stále bol miestami v polostoji až tvrdý. Čo vedela a miestami zastala, čupla si a stiahla mi kraťasy a len chvíľkami pocmúľala .Bolo to zrušujúce ale vedel som, že keď to spraví ešte pár krát tak sex nebude trvať veľmi dlho 😱 nechcel som kaziť to napätie a vzrušenie.
Milujem sex v prírode, ale má to viacej nevýhod ako je otravný hmyz a rôzne nepekné živočíchy, ale túžba bola silnejšia.

Ako sme prišli k jazeru videli sme pár rybárov, tak som zrakom hľadal opustené miestečko. Po pár sekundách som našiel opustené miesto na druhej strane jazera. Rybári to miesto moc neobľubujú, lebo sa k nemu nedá dostať autom.

“ Vďaka za ich lenivosť" povedal som jej 🤣

Prišli sme na druhú stranu, sadli si na lavičku a začali sa bozkávať. Len tento krát sme zvolili jemnejšie tempo, bolo to skôr také ochutnávanie. Aj vzájomne dotyky boli jemnejšie než obvykle. Po chvíľke som jej vyhrnul šaty, automaticky rozkročila nohy, moje prsti začali prechádzať po jej mušličke až kým som nezacítil jej šťavičku Jedným prstom som jej dráždil klitáček a druhým pomaličky jazdil dnu a von. Ona mi rukou začala jemne masírovala vtáka, bol som taký rozdráždený ,že som bol donútený dať nachvíľku stopku. Položil som ju na chrbát svoje vyzlieknuté tričko som jej dal pod riť aby som mal lepši prístup k nej voňavej mušlicke.Išiel som pomaličky a jemnučko perami od bruška k mušličke. Neskutočne voňala až som sa bál, že sa spontánne spravím. Jemne som perami chytil jej prekrvený klitáček a jazykom masíroval. Nechala sa unášať mojimi rytmickými pohybmi. Jej jemné vzdychy boli ako anjelská hudba.

“ Daj mi ochutnať moju šťavičku“:tým myslela, že sa chce znovu bozkávať.

„Ako krásne voním“ zasmiala sa

Môj vták sa už ukľudnil a cítil, že už dačo vydrží.Znova som jej rozkročil nohy, par krát som prešiel žaluďom po štrbinke a vzkľzol dnu.Pritom som sa maznal s krásnymi postavenými bradavkami. Pomaličky som prirážal, cítil som, že dnes to nebude až tak divoké, obaja sme to cítili, boli sme na seba maximálne jemný.

Sprav sa mi na prsia: povedala

Chytil som vtáka do ruky par krát obtiahol, nasmeroval a pokropil cele prsia a trošku aj tvar. Oboma rukami si to začala rozotierať a ochutnávať svoje prsty, čo jej nesmerne chutilo.

Prvé číslo dnešného sexkolotoča sme mali za sebou, zopár minút sme zostali nahý a ticho sme pozerali na kľudnú vodnú hladinu