Užalovaná Kačena

2021. jún. 30. · 4 340 nézetek KobeRock

Kačeno,

ty kurvo drzá užalovaná. Tak ty budeš žalovat svojí sestře, že Ti píšu prasárny? Nevymýšlej si nesmysly nebo Tě ztrestám. Odvezu Tě do lesa, chytím Tě pod krkem a za vlasy a donutím Tě kleknout před můj ocas. Vrazím Ti čuráka až do krku a hubu Ti zacpu koulema a budu Ti mrdat tu Tvoji nevymáchanou držku, až Ti sliny potečou po hubě přes bradu až na krku. Pak Tě přitáhnu za vlasy, párkrát Tě proplesknu po tvařích, plivnu Ti do huby a strčím Ti tam prsty.
Otoč se kurvo, opři se o strom, sundej si kalhoty a vyšpul prdel ty nadržená couro. Stejně si každý večer honíš píču a představuješ si jak Ti tam strkám čuráka, tak si nehrej na hodnou sestřičku, ty puritánko, když chceš mrdat kluka svoji sestry. Stejně Ti píča teče jen při pomyšlení na můj ocas. Kolikrát sis ho představovala ve svojí držce a ve svojí kundě? Potrestám Tě za Tvé pokrytectví. Ukaž mi tu píču a pořádně si roztáhni půlky prdele. Dělej kurvo, strč si žalud do řiti, vytáhni ho a olízni. To je ono, chutná Ti co? Teď si lehni na záda a vyplázni jazyk. Budeš mi olizovat prdel a koule. No dělej ty užalovaná čubko, olizuj mi kulky a když už ležíš, tak Ti rovnou vrazím čuráka do huby a podívám se na tu Tvojí píču. Roztáhni nohy a ukaž mi pysky a kundu. Plivnu Ti na píču. Postav se a opři se o strom. Chci Tě mrdat. Chytím Tě za vlasy a zasunu Ti čuráka do píči. Pěkně Ti mlaská. No vidíš jak mě chceš ty kurvo prolhaná. Tečeš jako vodopád a už při prvním zásunu ses udělala. Dostaneš výprask na holou. Nezeptala ses jestli můžeš. Tak aspoň pořádně svírej můj ocas a nabodávej se, mrdej, ano pěkně. Přirážej tou mlaskavou píčou a ojížděj mi čuráka.
A teď příjde anální pomsta. To moje tvrdý péro Ti zasunu do prdele.
Nehýbej se, jen si ho přidrž u řiti.
Prosíš abys ho mohla ještě naslinit? Tak mi ho ještě pokuř a nasliň.
A teď už ji nastav, tu Tvoji prdel roztaženou.
Budu Ti tam zajíždět, pěkně pomalu a dlouze, milimetr po milimetru. Klekni si a vyšpul. Jo líbí se Ti to, já to věděl, že máš nadrženou i prdel. Svírej mi ten ocas pěkně až po kořen, rejdím Ti zadkem a vymrdávám Ti tam tunel svým čurákem, zajiždím až po koule, které pleskají o Tvou píču. Řveš a vzdycháš rozkoší a už to nemůžeš vydržet. Držím Tě za půlky a zajiždím dovnitř a ven. Jde na Tebe anální orgasmus. Sevřeš mi čuráka v orgasmické křeči a to mě udělá. Cákám to do Tebe jako gejzír. Semeno Ti teče ze zadku, olíznu Ti to a strčím jazyk do pusy. Nechávám Ti olíznout péro a koule, držím Tě za vlasy a koukám Ti do očí. Nic neříkám, ale oba moc dobře víme, že to budeš chtít znovu. Tak se nauč místo žalovaní prosit.