Je to snad nevěra?? (soutěžní)

2021. aug. 18. · 5 270 nézetek Westham

První 3 dny veletrhu byly poměrně nudné, asi i díky Radce, kolegyni se kterou jsem tam byl. Naštěstí se to mělo změnit, přijede Tereza… Radka – pěkná, udržovaná dáma s velkými prsy, pěknou postavou, ale poněkud starší, zato Tereza stejně stará jako já, vlasy načerveno, sportovní vymakaná postava, pěkné pevné prsa, krásná, ale fakt krásná prdelka. Obě vdané a já měl doma manželku.
Hned první večer s Terezou jsme měli společnou řeč, popíjeli jsme víno. Slovo dalo slovo a nějak jsme se začali hecovat, že nebudeme spát každý ve svém pokoji, ale půjde ke mě. „Nemůže se přeci nic stát, oba máme prstýnky“. To byla věta, co prolomila ledy a Terka už se ke mně stěhovala. Po sprše jsme oba v nočním oblečení usínali vedle sebe. JEN VEDLE SEBE. Ráno bylo skvělé probudit se vedle ženy. Ale rychlá ranní sprcha, obléct a na veletrh. Celý den jsem myslel jen na to, co bude večer. Už několik dní jsem se neudělal takže mě to tlačilo. ALE mám přeci manželku… moje myšlenky byly ďábelské, ale fyzicky jsem nic nechtěl.
Večer opět vínko, jedna sklenka, druhá, třetí… naše konverzace rychle začala směřovat k sexu. Atmosféra houstla. Vzrušení se stupňovalo. Nakonec víno došlo a my, že půjdeme spát. Šel jsem do sprchy první. Byl jsem lehce opilý, a hrozně nadržený, chtěl jsem si ho alespoň vyhonit.
Stál jsem ve sprše a honil jsem si ho se zavřenýma očima. Jenže jsem nezamknul. Přes hučící vodu jsem neslyšel, že Terka vešla dovnitř. Ani nedutala, jen se svlékla. Nevím jak dlouho tam stála. Když to na mě přišlo a s hekáním jsem se vystříkat, otevřel jsem oči. Stála přede mnou. Hanbou bych se propadl… rychle jsem se otočil, nahmatal ručník a chtěl utéct, někam hodně daleko… Utekl jsem do postele a čekal co bude, ale ani jsem snad nechtěl aby spala u mě. Přišla z koupelny nahá, vlezla ke mě a řekla: „nechceš se taky podívat na mě?“. Polkl jsem na prázdno. Mám manželku, ale ihned jsem přecvaknul do módu „co oči nevidí, srdce nebolí“. Tady rozhodně bylo na co se dívat. Zmohl jsem se jen na „dlužíš mi to“. V hlavě mi bleskla myšlenka, nic se přeci neděje, jen si to uděláme, bez fyzických kontaktů. TO PŘECI NENÍ NEVĚRA.
Pohodlně si lehla vedle mě, ještě si podložila hlavu a dala nohy od sebe. Celou jsem si ji mohl prohlédnout, byla úžasná - krásná postava, pevná prsa, trčící bradavky ani ne moc velké, ani ne moc malé, ploché bříško, v klíně vyholená čárka, jinak krásně hlaďoučká kundička…. Jednou rukou si začala jezdi po krku a postupně sjížděla níž na prsa, druhou rukou si jezdila po bříšku, a níž na stehna. Sledoval jsem ji z pod peřiny, aby nebylo vidět jak mi stál, což bylo naivní si myslet… „Co ten stan, nechceš peřinu odložit“ řekla. To nešlo ignorovat. Leželi jsme vedle sebe, ona se hladila, já si ho začal pomalu hladit a honit. Sledoval jsem ji, jak si rukou zajela mezi nohy, její dech se začal zrychlovat. Pomalu, něžně si ji hladila, přejížděla po ní nahoru a dolů, nezajela dovnitř. Byly to úžasné okamžiky, vnímat jak se její vzrušení stupňuje, dech zrychluje, cítit vůni jejího těla. Druhou rukou si začala prsa hladit o poznání silněji, lehce mačkala i bradavky. Nevěděl jsem co sledovat dřív, bylo to tak vzrušující. Rukou na broskvičce si začala zajíždět hlouběji, pomalu, mezi pysky, bylo slyšet jak je mokrá. To mě vzrušovalo ještě víc, i já zrychlil. Jen jsme leželi vedle sebe a užívali si masturbaci, sledovali jsem se navzájem. Ona začala zrychlovat, víc si hladila poštěváček. Třela ho mezi prsty, byla tak mokrá. Trvalo to tak dlouho, ale přitom tak krátce. Druhou rukou si mačkala bradavky. Chtěl jsem ji tak pomoct, tak se ji dotknout, ale nemohl jsem, nešlo to. Její dech se ještě zrychlil, začala vzdychat nahlas. Bylo to úžasné. Já musel zpomalit ať se neudělám moc brzy. Poštěváčka si třela rychleji a rychleji, bylo vidět jak víc tlačí, víc a víc vzdychala. Najednou rukou z bradavek rychle zajela mezi nohy, dovnitř, do broskvičky. Okamžitě vykřikla. Trhla s sebou, Nohy stiskla s sobě a začala se svíjet v orgasmu. Bylo to úžasné vidět jak si to přede mnou udělala. Po chvíli, kdy se uklidnila se podívala na mě. Já si ho pořád honil. Položila mi ruku stehno, to byla poslední kapka vzrušení a já začal stříkat. Když bylo po všem, jen jsme se na sebe podívali a s úsměvem na rtech jen tak leželi vedle sebe. Kdo ví, co bude dál, ještě spolu budeme 2 večery, než se budeme muset vrátit ke svým protějškům.