Snový kongres

2021. okt. 4. · 7 606 nézetek excitedcouple

Vyrazila jsem s manželem na kongres jeho firmy. Spousta fešáků a lichotníků dělala mojí kundičce moc dobře, což se projevovalo známým šimráním a vlhkem.

Kongres byl ale celkem nudný, víno naopak moc dobré a začala se hlásit únava. Před půlnocí jsem se vytratila na pokoj, s tím, že manžel za chvilku přijde. Svlékla jsem se do naha a padla na postel.

Probudila jsem se chladem. Otevřela jsem oči a chtěla se natáhnout pro deku, ale zjistila jsem, že nejsem v pokoji sama. Byl tam muž. Co muž? Šest chlapů stálo kolem postele a dívalo se na moje nahé tělo. Očima jsem hledala manžela. Seděl v křesle a očividně se dobře bavil.

Rozhlížím se. Všichni mají na sobě obleky, ale z otevřených poklopců jim koukají penisy různé velikosti a tvrdosti. Někteří se jen dívají na moje nahé tělo, jiní nepokrytě honí. Cítím na sobě jejich dotyky. Na prsou, nohou, krku. Je to tak vzrušující. Jeden muž vkládá do mojí ruky tvrdý zahnutý penis, ani nevím proč, ale okamžitě ho začnu honit. Moje druhá ruka je už také obsazená. Jejich ruce cestují po stehnech nahoru, otevírám jim cestu ke kundičce.

Jemně si jejich šikovné prsty hledají cestu závojíčky a pečují o můj rostoucí poštěváček. Jeden malý pindík si našel cestu do mojí pusy. Pět penisů, pět párů rukou. Kde je šestý? Stojí v čele postele a dívá se přímo do mých očí. Klopím zrak a vidím jeho chloubu. Dlouhý, tlustý penis, pod nímž se houpají obrovské chlupaté koule. Dva penisy v mých šikovných rukách stříkají svoji dávku, která dopadá na prsa a bříško. Oba muži odcházejí.

Malý pindík vyjíždí z mojí šikovné pusinky a drze zajíždí až po kouličky do mojí mokré kundičky. Pusu mám hned zase obsazenou. Něčí šikovné prsty honí můj poštěváček. Během chvilky se zmítám v orgasmu a malý pindík to nevydrží, rychle vyklouzne a stříká. Honím a kouřím zbylé dva. Pan Velký to stále pozoruje z nohou postele. Nelíbím se mu? Počkej!

Klekám si na všechny čtyři, prohýbám se v zádech a pan Velký má ve výhledu mojí roztaženou kundičku. Jeden šikula už je pode mnou a líže kundičku, druhý zajíždí svým penisem do kundičky. Hmmm, je hezky tvrdý a docela tlustý a pan lízal moc šikovný. Odměnou za lízání je moje krásné kouření. Lízal stříká, než ho stihl vytáhnout, tak první stříkanec vletěl až do krku. Třesu se v dalším orgasmu. Vzdáleně vnímám stříkance spermatu na zádech.

Už zůstal jen pan Velký a můj manžel. Pan Velký leží na posteli. Jeho výstavní péro trčí k nebi. Jdu po čtyřech k němu, beru jeho majestát do pusy. Kouřím ho a mačkám jeho obrovské koule. Manžel sedí dál v křesle a honí. Stoupám si nad jeho trčící stožár a pomalu nasedám. Je obrovský. Jsem úplně plná. Nádherný pocit. Znovu pohlédnu na manžela a jeho 12 cm. Zasunu si pana Velkého ještě hlouběji. Nadzvedávám se, Jednou, podruhé... On mě zvedá! Vyjíždí z mojí kundičky! Proč? Aha, on stříká. Po dvou pohybech je hotový. V pár vteřinách je gumový. On zavrčí: "Díky" a odchází.

Zklamaná ležím na posteli.

Cítím na sobě manželovi polibky a probouzím se. Probouzím? To byl jen sen.

Teď může přijít realita a tři krásné orgasmy od mého miláčka.

Hasonló történetek