Pekelně Atraktivní Milenka

2021. nov. 15. · 3 174 nézetek Danny_Smiricky

Stopování může být zajímavý zážitek. Nikdy nevíte, na koho narazíte. Tenhle příběh začal v momentě, kdy jsem se na stopu přijížděl do Prahy a už mi chybělo dojet jenom posledních pár kilometrů. Přistavila mi a byla opravdu krásná. Dlouhé tmavé vlasy, nádherná sportovní hubená postava a sluneční brýle. Na sobě měla krátkou černou sukni, bílo-černě tygrovaný svršek, dlouhé šněrované boty a tmavé punčocháče. Stáhla okénko a s úsměvem se zeptala: "Kam to bude mladíčku". Musím říct, že jsem trošičku znervózněl a při odpovědi, že jedu do centra Prahy, jsem se lehce zakoktal.

Viditelně jí to pobavilo, usmála se na celou pusu a řekla, abych si sednul. První co mě praštilo přes nos byla úžasná vůně, která se od ní linula. Musím říct, že mi v něm trochu cuklo. Těžko říct co to bylo za parfém. Sundala si sluneční brýly a já si všiml, jak nádherné má oči. Podívala se na mě zpříma a řekla: "V centru Prahy je nuda, co kdybychom si udělali malou projížďku po okolí. Venku je hezky. Znám jedno krásné místo, kde je moc hezká vyhlídka." Ten její pohled v kombinaci s úsměvem byl odzbrojující, takže jsem se nezmohl na odpor. "A-a-ano" zakoktal jsem.

Celou cestu jsem nemohl spustit oči z jejích nádherných nohou obalených v punčochách. Myslím, že si toho všimla, protože se párkrát zasmála. Ani nevím jak dlouho to trvalo, ale najednou jsme byli na lesní cestě. Nikde nikdo. Zastavila a my vylezli ven. Až venku jsem si dokázal vychutnat celou její krásu. "Sem nikdo nechodí, přitom je tady krásný výhled do krajiny. Mám to tady ráda, chodím se sem slunit." Šel jsem za ní jak poslušný psík a sledoval ty její božské nohy.

Sedla si na pařez s nohama u sebe a řekla:
"Nemáš strach?"
"Měl bych mít?"
"Starší dáma a mladíček, spolu sami na okraji propasti. Může se stát cokoliv"

Usmála se a pomalu roztahovala nohy od sebe. Málem to se mnou seklo, když jsem uviděl, že nemá kalhotky. Ba co víc, ty její punčocháče měly na intimním místě krásně vykrojenou díru. Koukala na mě ta nejkrásnější kundička co jsem kdy viděl. Lehké upravené chmýří, pysky krásně sepnuté k sobě a ta barva! Rozklepal jsem se a ona si vyloženě užívala, že mě dostala do kolen. Když mě nechala ještě chvíli se dívat, tak vstala a udělala pár kroků ke mě. Nahnula se k mému uchu a pošeptala.

"Říkám, může se stát cokoliv. Já jsem pořádně divoká, a dělám to naplno, celým tělem i srdcem. Troufneš si?" Vytáhla deku a rozložila jí přede mnou. Přitom se ohýbala schválně tak, abych viděl její dokonalý nahý zadeček. Sedla si na deku a roztáhla zase nohy. Sundala si ten tygrovaný svršek a já viděl její nádherně vystouplá ňadra, Její velkou bradavku obklopovala krásně tmavě zbarvená kůže, takže to vytvářelo dojem nádherné plnosti. "Tak na co čekáš?" Ten její lascivní pohled a úsměv ve mě zanechal trvalé stopy, mám ho v hlavě pořád. Lehnul jsem si k ní na deku a ona se na mě z ničeho nic vrhla jako lačná tygřice.

Nikdy předtím ani potom jsem nezažil tolik sexuální energie kumulované v jedné ženě. Ty šaty ze mě snad strhala. Cítil jsem jak ta její energie se mnou manipuluje a jak nejsem schopen se bránit, ani kdybych chtěl. Najednou byla přisátá k mému péru, které kouřila tak divoce, že jsem začal pořádně nahlas sténat. Ona u toho taky krásně sténala a dělala nádherné zvuky. "Jen si kňourej. Tady tě nikdo neochrání, jseš jen můj" řekla. Jak je divoká jsem poznal až v momentu, kdy se na mě nabodla.

V životě jsem neslyšel ženu, která tak krásně si to umí užít. "jůůů, jéééé, jo! aááááá" Pořádně nahlas výskala, ale rozhodně ne obyčejně. Krásně vrněla, kňourala a sténala, místy vyloženě řvala. A hlavně její komentáře, které během toho měla! "Tak co máš rád když tě ojíždí ta kunda?" "Líbí se ti jak jezdím na tvém čurákovi" "tak takhle to mám ráda" "To je ale nádherný čurák, chceš stříkat?"

Střídali jsme polohy jak divocí a ona byla k neušukání. To její zapálení bylo naprosto úžasné. Chtíč v čisté podobě. Nejvíc se jí líbilo, když byla na stojáka opřená o strom a já do ní zajížděl. Dělali jsme to jak dva zdivočelí králíci, kteří nepřemýšlí nad tím co bude zítra. Nevím jak dlouho to trvalo, snad věčnost, ale vystříkal jsem se několikrát a ona měla bezpočet orgasmů, u kterých řvala a mrdala jak smyslů zbavená. Zůstali jsme pak ležet na dece a těžce oddychovali. Cítil jsem, že prázdnější koule snad ani nejde mít.

"Ty jsi vážně Pekelně Atraktivní Milenka," řekl jsem. "A ty velmi šikovný mladíček. To bychom si mohli někdy zopakovat" řekla mi ona. Když mě vezla do centra Prahy, tak si spokojeně pískala a já měl pocit hlubokého uspokojení, jako už dlouho ne.

A to její mrdání! Dávala do toho celé tělo, celou svou energii