Nuda pláž a zralý muž

2021. nov. 16. · 9 453 nézetek excitedcouple

Nuda pláž, krásný slunečný den. Průzračná, příjemně teplá voda. Plavu ke břehu a rozhlížím se, zda neuvidím známou tvář.

Mladý pár, který je zde dnes zřejmě poprvé. Chlapec zakrývá rukama erekci, dívka se dívá do písku. Starší žena plných tvarů, která bez studu nastavuje svoji buclatou mušličku slunci. Starší muž s obrovským penisem... Počkat? Cože? Oči zpět. Šedivá kštice a chlupatá hruď. Oholený podbřišek a dlouhý, velmi tlustý penis. Bezostyšně dává na odiv svoji velikost, která i bez erekce překonává vše co jsem kdy viděla. Muž zachytí můj pohled a usměje se. Zastydím se a plavu ke břehu, na své klidné místo v zátoce. Stojím na břehu a otírám se ručníkem.

"Copak, že si tak prohlížíte starého dědka", ozve se za zády příjemný hlas. Otočím se a za mnou stojí muž s velkým. "Jsem Albert", podává ruku muž. "Jana", a můj pohled sklouzne na jeho penis. "Asi tušíte, co mě zaujalo", odvětím. "Líbí se Vám můj pindík?", ptá se Albert s úsměvem. "Víte on už moc nestojí, mám svoje roky", řekne smutně. "I tak je obrovský." "Mohu?", zeptám se a natahuji ruku k jeho penisu. Nečekám na odpověď a už ho držím v ruce. Je tak široký a těžký. Přetáhnu předkožku a prohlížím si jeho velký žalud. Druhou ruku laskám oholené koule. Jeho penis začíná pomalu tuhnout. Zachytím jeho překvapený pohled.

"Lehni si na záda", řeknu pevným hlasem, Albert bez protestu ulehá. Klekám si nad něj, mušličku bořím do jeho obličeje, chytám jeho penis do ruky, olizuji špičku, přejíždím jazykem po celé jeho délce a opatrně ho vládám do úst. Cítím jeho ruce na prdelce a zkušený, hbitý jazyk na poštěváčku. S jazykem to opravdu umí.
Penis se stává stále tvrdším a větším. Ještě to není ono.

Zvedám se a stojím v podřepu nad jeho poloztuhlým penisem. "Vezmi ho do obou rukou, posadím se na něj", poručím. Albert rychle plní co mu bylo řečeno. Pomalu na něj nasedám, v mušličce už je žalud a já mám pocit, že se tam více ani nevejde. Sedám si níž a níž. Pomalu a opatrně se při tom pohybuji nahoru a dolů po jeho uzdičce. "On tvrdne", hlesne překvapeně Albert. Usměji se a sedám si zase níž. Pomalu jezdím asi na polovině jeho délky. Je už úplně tvrdý. Občas opatrně dosedám až po koule. Pocit jaký jsem ještě nikdy nezažila. Přichází orgasmus, první, druhý a můj výstřik. Nepřestávám na něm jezdit, stále divočeji a neopatrněji. "Já už buduuu", Karel se snaží vymanit z kundičky. Svírám ho v kundičce a nedovolím mu ho vytáhnout. Cítím jak stříká. Horké pramínky plní mojí kundičku a já mám další orgasmus.

Oblékám si šaty, cítím jak z mojí bolavé kundičky vytéká Albertovo sperma, Odcházím, beze slova, bez rozloučení, Cestou domů přemýšlím, jak zamaskovat moji bolavou a nateklou kundičku.

Hasonló történetek