Moc milé překvapení

2022. febr. 16. · 2 993 nézetek bierkof

Píp, píp – přišla zpráva: Kocourku přijedeš dneska? Mám pro tebe překvapení.
No na to se nedalo odpovědět jinak než: Samozřejmě, už se moc těším, v kolik mám přijet?
Odpověď tu byla skoro hned: Klidně hned, už čekáme…
Hned jak to šlo jsem skončil práci, sedl do auta a vyrazil. Za pár desítek minut jsem stál před jejím domem, dveře pootevřené, tak si říkám, fajn, už na mě čeká, celá žhavá. Jdu dál a slyším veselý smích a cinknutí skleniček. Co se tu děje, probleskne mi hlavou, proč mě zve, když tu není sama? A kdo to tam s ní je? Rozpoznávám její hlas, a ještě slyším smích jiné ženy, naštěstí ne té mojí.
No tak se zhluboka nadechnu a jdu dovnitř.
V obývacím pokoji na pohovce sedí ona a s ní krásná zrzka, obě dvě jsou jen v bikinách, asi byly předtím v bazénu na zahradě, však je taky pěkně teplo. Každá drží v ruce sklenku s vínem a náramně se spolu baví. V tom jsem si všimnul, že Ela hladí tu krásnou neznámou po stehně. A v tom mi začalo docházet o jaké překvapení asi půjde. Matně si vybavuju, že kdysi mluvila o tom, že ji občas napadá, jaké by to bylo, kdyby s námi byla další žena, ač mi vždy tvrdila, že s holkou nikdy nebyla, tak ji ta zkušenost laskání a sexuálních hrátek se ženou moc láká.
„Ahoj“ pozdravil jsem trochu nesměle.
„Konečně jsi tady“ odpověděla Ela, „Pojď k nám.“
Na to se nedalo nic namítat, kdo by odolal. Přisedl jsem si k nim a nalil si trochu limonády, musím pak ještě řídit, holky pokračovaly v popíjení vína, už asi druhé lahve, jedna prázdná už totiž stála vedle konferenčního stolku.
„Petře, to je Karin“ seznámila nás krátce Ela.
Podal jsem Karin ruku a říkám: „Těší mě.“ Karin mě ale nepustila a místo toho si mě přitáhla blíž, až jsem na ni málem spadnul, a dala mi pusu. Ale takovou pusu jsem od nikoho ještě při prvním seznámení nedostal. Fajn, pomyslel jsem si, tohle asi bude to překvapení a vypadá to, že to bude opravdu zábava.
„Pojď se s náma trochu osvěžit do bazénu“ navrhla Ela.
„Ale já nemám plavky“ jsem trochu v šoku z té pusy odpověděl.
„A to vadí?“ řekla Karin a jedním tahem provázku rozvázala svůj vrchní díl plavek a hned na to zatáhla i za Elinu šňůrku na plavkách.
„No, tak to trochu mění situaci“ byla moje pohotová odpověď. Holky odložily skleničky a cestou ke dveřím na terasu k bazénu i podprsenky a před bazénem šly k zemi i oboje kalhotky. Teď byla řada na mě, všechno šlo dolů, teda kromě něho. Ten už totiž věděl, co asi bude následovat a docela jasně dával najevo, že se mu ta představa líbí a chce se do ní určitě aktivně zapojit.
Holky už byly v bazénu a cákaly po sobě vodu, měly opravdu veselou náladu.
Rychle jsem skočil do vody za nimi. Zezadu jsem se přikradl k Ele a přitiskl se k ní, oběma rukama jsem ji chytil za prsa a políbil z boku na krk, tam to má ráda. Cítila, jak se ji dotýká moje tvrdnoucí péro, a když jsem ucítil, jak se pod mým polibkem na krk začíná pomalu rozechvívat, ztvrdnulo mi úplně.
„Počkej, nespěchej tak“ odstrčila mě a místo aby se vrhla na mě, mrkla na Karin, myslím si, že se už předtím na mě musely domluvit, protože hned na to Karin Elu obejmula a začala ji líbat. Opřel jsem se zády o hranu bazénu, rukama se chytil kraje a díval jsem se. Holky se hladily po zádech a zadečcích a přitom se vášnivě líbaly. No podívaná to byla parádní, ještě nikdy jsem tohle nezažil v reálu, v pornu jsem se na podobné scény díval rád, a teď, teď je to děje přímo přede mnou a nejspíš se nebudu jen dívat.
Ela vyskočila na hranu bazénu, opřela se rukama o zem za sebou, roztáhla nohy mírně od sebe a Karin neváhala ani chviličku a začala jazykem laskat její mokrou mušličku, která byla jako vždy do hladka oholená, a přitom ji jedním prstem pomalinku vnikala dovnitř. Ela si lehla na záda na zem, nohy měla stále v bazénu a čím dál tím víc od sebe. Karinina hlava byla stále v jejím rozkroku a Eliny ruce ji za ní držely a prsty se jí proháněly v jejich vlasech. Bylo krásné sledovat, jak se její hrudník vzdouvá při každém tom vzrušeném nádechu. Holky si to užívaly a já to už nevydržel a začal jsem si na svoje tvrdé péro taky sahat. Byla to vzrušující podívaná.
Vylezl jsem z vody a šel k nim blíž. Ela si stále užívala krásného holčičího orálku a já jsem ji při tom začal laskat bradavky, přisál jsem se k nim a jazykem dráždil ty malé tvrdnoucí kopečky, občas jsem je jemně stisknul zubama a trochu zatáhnul. Ela mě chytla za moje tvrdé péro a jemně si s ním hrála, včetně koulí. Chvíli jsem ji líbal a pak se zase přes krk přesunul na její prsa. Jednou rukou jsem zajel i do bazénu a chytil za prso i Karin, vypadala, že se jí to líbí, tak jsem jedné prsa mačkal a druhé cucal. Pak jsem skočil za Karin do vody a zezadu se k ní přitiskl, rukama jí chytil za obě prsa a moje tvrdé péro se opřelo o její pevný zadeček. Nevydržel jsem to a jednou rukou ji sáhnul do rozkroku, byla taky krásně vyholená. Špitnul jsem ji, vyskoč si nahoru za Elou, poslechla mě a stejně jako Ela, si lehla i ona. Mám přece dvě ruce, tak snad 2 mokré kundičky zvládnu. Každá ruka si hrála s jednou a holky se přitom hladily a osahávaly na prsou. Chvilku jsem lízal Elu a přitom prsty dráždil Karin a pak zase obráceně. Všichni jsme si to užívali. Pak se Ela zvedla a skočila za mnou do vody. Chytila mě za péro a pod vodou mi ho chvíli honila a přitom mi řekla ať si nahoru vyskočím teď já. Neváhal jsem ani chvilku. Vyskočil nahoru a nechal Elu, aby si s mm pérem dělala co se jí zlíbí. Krásně, něžně mi ho začala lízat, občas olízla koule a pocucala v puse žalud, byla to krása. Karin využila toho, že ležím a sedla si obkročmo nade mně. Chytil jsem ji za zadek a začal ji lízat a cucat klitoris. Ela si stále hrála s mám pérem a Karin se k ní přidala. Tak 2 holky mi ho společně ještě nikdy nekouřily. Byla to nádhera, a k tomu ještě Karinina kundička, kterou jsem právě dráždil. Po nějaké chvíli se holky vyměnily, Karin skočila do vody a Ela si šla užívat mého jazyka a prstů. Vím že má ráda, když ji lížu a cucám klitoris a přitom ještě prsty dráždím její dírku, vlastně obě dírky, dva prsty do kundičky a jeden pomalinku zasouvat do zadečku. Ela se chvěla blahem a přitom pomáhala svýma rukama Karin přirážet hlavu na moje péro. No něco tak krásného jsem do té doby nezažil.
Elina mušlička byla úplně vlhká a připravená pro moje péro. Položil jsem ji na záda na kraji bazénu a bez čekání do ní rychle vklouznul, šlo to jako po másle, byla šíleně vzrušená a připravená na tenhle můj zásun. Karin si sedla vedle na lehátko, roztáhla nohy a hrála si se svým tělem, mačkala si prso a hladila svoji roztouženou kundičku. Z pod ručníku vytáhla vibrátor a zasunula ho dovnitř. Ela stále ležela pode mnou a já jsem ji pomalinku píchal, žádná divočina. Moje péro stálo jako vytesané z kamene, vytáhl jsem ho z Eliny vlhké dírky, řekl jsem ji, ať se otočí a klekne si jako poslušná čubička.
Vystrčila na mě svůj zadeček, chytil jsem ji za něj, trochu ho roztáhl, namočil jsem si prst v její kundičce a namazal tou šťávičkou její prdelku. Nasadil jsem si kondom a jsem svoje tvrdé péro pomalinku přiložil k zadečku a mírným tlakem jsem se dostával dovnitř. Pěkně pomalinku až do chvíle, kdy jsem cítil, že je už její zadeček roztažený na celou šířku mého ptáka, v tu chvíli jsem ucítil i to, jak se Ela přitlačila na doraz. Chytil jsem ji oběma rukama za boky a začal jsem nemilosrdně přirážet, ale ani jsem moc nemusel, Ela sama přirážela a jezdila po mém péru jako smyslů zbavená, přitom hlasitě vzdychala, chvílemi až skoro křičela.
Mezitím Karin přišla k nám, a stejně jako Ela vystrčila směrem ke mně svůj zadeček a sama si do něj pomalinku zastrčila malý vibrátor. Krásně se na to dívalo, jak jednu píchám a druhá si to přede mnou dělá vibrátorem. Trošku jsem ji s tím pomohl a sám chytil ten vibrátor a pomalu ji s ním projížděl zadeček. Karin si tou volnou rukou zajela do rozkroku a dráždila si poštěváček a kundičku. Taky začala hlasitě vzdychat a mě to tak vzrušilo, že už bych stříkal. Jen jsem řekl: „Já už budu!“ Jen jsem to řekl, obě holky se si přede mně klekly, chytily si prsa a čekaly, že jim je postříkám. Rychle jsem sundal kondom a pár rychlými tahy přes žalud jsem se dodělal a oběma jsem párkrát stříknul na prsa. Holky si to vzájemně rozmazaly po prsou a obě dohromady mi ho ještě olízaly. Lehnul jsem si velice příjemně vyčerpaný na trávník vedle bazénu a odpočíval, roztáhl jsem ruce a, na jedné straně mi ležela Ela, na druhé Karin. Jediné co jsem byl schopen říct bylo: „Teda holky, tak takové překvapení, bych si dal líbit častěji.“