Suseda bez kostýmu - pokračovanie

2022. aug. 9. · 2 692 nézetek jacqueschristo

Sedíme na gauči hneď vedľa páru, ktorý si to stále rozdáva. Slečna si ho vychutnáva vo veľkom a stále odďaľuje orgazmus. Divoké skákanie strieda s pomalým krúžením na jeho penise. Upíjame víno veľkými dúškami a sledujeme to divadlo. Hodíme do seba posledný hlt, ja sa rozkračujem a pritiahnem Magdu k sebe. Oprie sa o mňa a položí hlavu na rameno, čo hneď využijem a beriem do rúk jej veľké prsia. Hladím ich celé a občas sa pohrám s jej bradavkami. Prechádzam po nich tak, aby som zmapoval každý milimeter toho nádherného diela, ale v niektorých momentoch sa neudržím a začnem ich stláčať, ťahať a krútiť. Magda je z toho celá mimo. Začne vzdychať a jej ruka mieri dole k jej vlhkej mušličke. Sústredím sa na jej prsia, ale stále sledujem slečnu ako si to užíva rovno pred nami. Keď sa Magdine vzdychy začnú zrýchľovať, tiež pridá a skáče na jeho penise ako šialená. To zase dostáva Magdu a začína sa celá krútiť. Slečna sa konečne rozhodla urobiť a celá spotená padá na chrbát, zatiaľ čo Magda stále zrýchľuje tempo.
Slečna je očividne zničená, ale pri pohľade na extázu, ktorú zažíva Magda, sa ako správna kamarátka hneď pridáva. Nakloní sa k nej a začne ju vášnivo bozkávať. Nezaháľa ani jej partner, ktorý do nej hneď vnikne zozadu a ja cítim jeho prírazy až na sebe. Magda je v úplnom delíriu, už ani nevzdychá, je to skôr jeden dlhý neprerušovaný tón a nechty jej voľnej ruky sú zaseknuté v mojom stehne. Nie je schopná už ani bozkávať kamarátku, ktorá začne striedať Magdin krk s mojimi perami. Ešte chvíľu takto pokračujeme, ale netrvá dlho a Magda sa pod ďalším orgazmom zvalí na mňa, otočí sa a začne ma bozkávať. Kamarátka sa medzi tým dostáva zase do varu a začína prirážať proti partnerovi. Ten sa ale nedá a začne ju šukať tak agresívne, že má problém jeho prírazy ustáť. S Magdou sa stále bozkávame, ale jedna z mojich rúk sa presúva na jej stehno, zatiaľ čo druhá stále dráždi jej bradavku a masíruje prsia. Jej kamarátka nám pritom vzdychá rovno do tváre, oprie sa o mňa a druhou rukou chytá konečne voľný Magdin prsník. Tie prírazy sú tak silné, že sa s nami posúva celý gauč, ale jej partner neprestáva až kým sa neurobí a s hlasným uvoľnením nepostrieka celý kamarátkin chrbát. Tá, ako keby sa nič nestalo, pokračuje a hrá sa s Magdou. Berie mi ju od úst a berie si ju celú. Ja chápem, vstávam a nechávam priestor ženám. Kamarátkin partner jej len utrie postriekaný chrbát a ide za mnou. Nalejeme si víno, sadneme a bez slova sledujeme, čo nám dievčatá ukážu.
Striedavo sa hrajú jedna s druhou a my z nich nemôžeme spustiť zrak. Vôbec si nás nevšímajú a už to trvá tak dlho, že rozmýšľam, či nás vôbec bude treba. Máme už otvorenú druhú fľašu vína a čakáme, čo sa bude diať. Nakoniec sa na nás predsa obrátia a ja sa začnem tešiť na pokračovanie. Kamarátka sa ale usmeje na Magdu a pýta sa: „Máš to ešte?“ „Myslíš...?“, nedopovie otázku Magda a siaha rukou naslepo za gauč. Vytiahne plnú tašku a ja začínam tušiť, čo v nej bude. Vytiahne ale fakt veľký kúsok a každá si ho zasunie do seba. Najprv sa len tak vlnia, ale netrvá dlho kým začnú proti sebe prirážať. Ledva sa držia na gauči, kamarátka drží robertka a Magda si sama dráždi bradavky. Toto sme nečakali a s ďalším pohárom vína len sledujeme to nádherné predstavenie. Už mi ani nevadí, že nie som potrebný.
Po chvíli prestanú a kamarátka sa pýta Magdy: „Tak čo, požičiaš mi toho svojho?“ „Ak mi dáš ty toho svojho“, znie odpoveď. Kľaknú si na gauč vystrčia svoje zadočky. „Tak chlapci, poďte nás dokončiť“, hovorí kamarátka a vrtí zadkom. Netreba nám to opakovať a už sme v nich. Proste ich začneme šukať a poriadne prirážať. To čakanie a dráždenie urobilo svoje a zase sa pristihnem, že prirážam až na kosť. Dievčatá na seba len hľadia a vzdychajú.
Prvá sa urobí Magda. Už ani neviem koľký to je orgazmus. Hneď po tom, čo sa prestane triasť ide na kolená a začne ho honiť rukou. Ja stále šukám kamarátku, ale obidvaja sledujeme ako Magda dostane plnú nálož do úst a snaží sa rýchlo prehĺtať. Medzi tým povolia nohy kamarátke a tá sa tiež s orgazmom zosúva na gauč. Po vzore Magdy berie do úst môj penis a ja jej ich skoro ihneď poriadne vystriekam.
Kamarátka s partnerom odchádzajú a Magda ma našťastie naozaj nechá prespať až do rána, aby som odišiel rovno do práce. Síce to bude ťažký deň, ale tie spomienky pomôžu k prekonaniu kocoviny. No a odvtedy, keď vidím, že je Magdin manžel preč, si občas zabudnem kľúče v práci.