Prekvapenie hanblivej manželky

2022. aug. 23. · 3 833 nézetek juan02

Po 13 rokoch manželstva sa vášeň a iniciatíva pri milovaní dávno vytratila a zovšednela. Po pracovných a rodinných povinnostiach sme večer často obaja zapadli do svojho stereotypu a trávili čas s mobilom v ruke a pred televízorom.

Manželka Katka má však stále čo to do seba, rada sa pekne oblečie a má vkus. Ja som v posledných rokoch športovo vyťažoval svoje telo a často mal nenaplnenú chuť na dobrodružstvo. Po drobných experimentoch s vibrátorom a pornom som začal navštevovať stránky s obsahom pre dospelých a pomaličky začal zisťovať ako veľmi ma priťahuje myšlienka na sex v trojke, možno aj výmena partnerov. Nevedel som dostať z hlavy myšlienku na pohľad ako si to moja drahá užíva s iným.
Po nesmelých náznakoch som to prezradil manželke pri pohári vínka. Zostala nemo pozerať, neverila tomu čo počula. Niekoľko dní sme sa vyhýbali tejto téme, až pri sexe sa ma opäť spýtala ako to myslím. Po niekoľkých dlhým rozhovoroch nesmelo pristala na teoretickú možnosť trojky s chlapom. Dohodli sme sa, že začnem hľadať potencionálneho partnera. Vždy bola hanblivá a potrebovala sa rozvášniť, aby o tejto téme mohla niečo bližšie povedať. Napríklad...ako by mal vyzerať, čo by mohol a nemohol. Jednoducho dlhý zoznam výhrad.

Asi po 3 mesiacoch sme spoločne dospeli ku zaujímavému kompromisu. Bol to Adam s vyšportovaným telom. Inteligentný sebavedomý mladý muž po vysokej škole s galantným úsmevom a 19cm dlhým penisom. Keď videl fotky manželky veľmi sa potešil 38 ročnej dlhovlasej brunete so sexy nohami. Naplánovali sme si zoznamovací sobotný večer.

Adam prišiel na naše pozvanie k večernému stolu dobre naladený. Spoločne sme viedli rozhovor až do vypitia prvej fľašky sektu. Jemná nervozita bola badať na všetkých. Teda predovšetkým na mojej manželke. Mala obtiahnuté nohavice a takmer priesvitnú blúzku. Adam sa nevedel vynadívať a to ma rajcovala. Sedeli sme oproti sebe a ja som začal hladiť Katku po stehnách, po chvíľke som jej dal bozk a rukou naznačil, aby si Adam prisadol. Ten neváhal s z druhej strany chytil manželku za koleno. Bola trošku v rozpakoch. Asi aby ma nesklamala položila ruku do Adamovho rozkroku. Spoločne sme jej hladili kozičky a po chvíľke už Adamov pekný úd trčal z nohavíc. Katka ho jemne honila, prechádzala zmyselne po jeho žaludi. Vytiahol som aj môjho – už riadne tvrdého. Chvíľkami som mal pocit, že takého ovládanie sa Katke začína pozdávať. Honila krásne oboch, pridávala...až do momentu, keď sa Adam neovládol a vystriekal peknú dávku. Vzrušenie trošku opadlo a ja som sa tiež nechal vyhoniť. Povedali sme si, že pre dnes stačilo.

Druhý deň sme mali spoločný rozhovor a Katka takúto trojku celkom nezavrhla. Adam sa jej ,,pozdával,, a možno by si do vedela predstaviť opäť. Ja si skôr myslím, že ju vzrušila jeho postava a vták ako z reklamy na dokonalé uspokojenie MILFky.

O mesiac neskôr sa Adam ozval. Bude mať cestu cez naše mesto a rád by sa zastavil a dokončil čo sme začali. Dal som mu kontakt na Katku, nech jej to sám oznámi. Na moje prekvapenie súhlas prišiel bez výhovoriek. Dohodli sme si piatok podvečer - okolo 18 hodiny – a na celú noc. Katka si zobrala dovolenku, aby si nakúpila a pripravila sa. Od rána som do práce dostával fotky – ako sa kúpe, aké sexy prádlo si vyberá, aké vínko dala chladiť...Bol som už poriadne nadržaný.

Okolo 16 hodiny mi však prišla prekvapivá správa. ,,Ahoj láska, neuveríš, ale Adam dorazil skôr. Nečakane do doviezol kolega. Mali spoločnú cestu. Robím im kávu. Ponáhľaj sa, neviem sa ťa dočkať.“ Tak to som veru nečakal a práve dnes som riešil neodkladné problémy. Asi hodinu som dorábal rýchlo to najnutnejšie a vtom prišla ďalšia správa. Bola to fotka ako mojej ženuške v negližé s rozkročenými nohami Adam ústami dráždi pičku. Tak 26 ročný mi líže ženušku... Tá zmes mojich emócií sa nedala opísať. Už som sa balil domov, keď prišla ďalšia správa s fotkou. Katka honí Adamovho veľkého vtáka. Sedel na sedačka a ona pred ním kľačala. Až teraz som si uvedomil, že tie fotky musí robiť tretia osoba. Sú tak fotené, že by ich asi statív neurobil. Už po ceste domov zapípala nová správa. Musel som odstaviť auto – bolo to video. Tak Katka v tej istej polohe ako na fotke, len teraz už fajčí Adama. Zasúva si jeho tvrdý penis hlboko do úst, rukou mu stláča určite plné guľe...Neskutočne zrýchluje, Adam vzdychá ako býk...až ho napne ako lúk a vystrieka sa mojej ženuške do úst. Vidím ako ho dorába...otvára pred ním ústa, oblizuje si pery a pregĺga semeno. To robí naozaj málokedy. Stvrdol mi. Letím domov.

Otváram dvere a počujem tlmené zvuky, vzdychy...o bože, tak to fajkou neskončilo. Tak na sedačke už nesedí Adam, ale jeho kolega. Vysoký statný chlap – vtáka mu nevidím, lebo takmer celý v puse mojej ženy. Popri tom jej silno stláča kozy. A zo zadu ju tvrdo šuká Adam. Jeho 19 cm dlhý vták preťahuje jej mokrú pičku...a palec ma zasunutý v anále. Katka vzdychá od vzrušenia, asi by bola aj kričala keby nemá plné ústa. Sledujem ich a neviem čo robiť. Toto, že je moja hanblivá manželka? Adam ma zbadá...,,Ahoj šéfe, nevydržali sme pri tej tvojej nadržanej ženuške nečinne čakať. Kvalitne ti ju mrdáme...“

Potom sa borci vymenia...Katka na štyroch, jej nadržaný pohľad na mňa nikdy nezabudnem – kolega vráža vtáka (tiež veľký úd) zo zadu do pičky a Adam zasúva svojho žilnatého do pusy. Tvrdo jej šukajú obe dierky. Kolega plieska po zadočku...Adam mi hovorí: ,,poď bližšie, poď si tu tvoju kurvičku obzrieť ako si to užíva, už mala dva orgazmy.“ Katka lapá po dychu, vzdychá, jej telo sa chveje vzrušením ...Kolega vyťahuje penis z pičky a teraz obaja s Adam stoja pre ženuškou a ona ich honí a striedavo fajčí kľačiac pred nimi. Kolega jej s mohutným výdychom strieka semeno na tvár a prsia. Adam vydrží len o chvíľku dlhšia a druhou dávkou jej opäť plní pusu...semeno jej steká kútikmi. Olizuje sa a utiera, pozerá sa na mňa. ,,Zlatko nevydržala som, ale veď takto si to chcel...“