Dvě dominy v akci

2022. nov. 8. · 3 449 nézetek trimerus

Madam mě povolala na seanci, která se bude konat za týden. Sdělila mi kde se sejdeme a také jak budu ustrojen. Samozřejmě jsem musel okamžitě nasadit pás cudnosti abych byl náležitě připravený a poslušný.
Jiné podrobnosti jsem neznal ale musel jsem vzít foťák tak jsem čekal, nějaké překvapení.


Za týden jsem se dostavil na smluvené místo, kde jsem madam vyzvedl a naložil do auta. Musel jsem přijet už ustrojený jako otrok. To znamená , pás cudnosti, anální kolík, obojek, pečlivě vyholený na intimních místech a nad pásem cudnosti napsané Madam Naudia. Když madam nasedla, přikázala mi stáhnout kalhoty a předvést se a pak byla spokojená a mohli jsme vyrazit.


Přijeli jsme k domku na předměstí, pomohl jsem madam vystoupit, vzal jsem tašku s pomůckami a šli jsme ke dveřím. Než jsme k nim došli, tak se otevřely a vítal nás asi druhý otrok, jak jsem podle jeho vzezření usoudil. Měl na sobě kuklu, obojek a dámské oblečení včetně bot na vysokém podpatku. Pozdravil madam a ta se smíchem pronesla, dnes ti to sluší děvenko, koukej koho jsem ti přivedla, kamaráda do služby a zasmála se tomu. Kluk se na mě kouknul a jen tak pokynul a já taky, protože jsem byl docela překvapen.


Sundal jsem madam kabát. Pak mi poručila abych se svlékl a pokynula tomu druhému a všichni jsme odešli do pokoje. Madam se uvelebila do sedačky a začala udělovat pokyny. Druhý otrok musel do kuchyně připravovat pohoštění a já jsem zatím, vybral madam boty z několika párů, které si přinesla. Obul jsem jí a začal boty líbat a olizovat.


,,Stačí", švihla mě bičem přes nahou prdel a musel jsem jít připravit foťák na stativ.


Najednou začal madam zvonit telefon, když ho zvedla, tak mi řekla ať jdu otevřít, že jde další madam.
Běžel jsem ke dveřím a rychle otevřel. Stála tam černovláska ve vysokých kozačkách a když mě viděla, tak pronesla: ,,áá ty budeš ten zázrak Madam Naudie, podle jmenovky nad ptákem" a zasmála se.
Sundal jsem jí kabát a pověsil na věšák a ona přede mnou chvíli stála a když jsem nic nedělal, tak mi vlepila facku. Byl jsem jak opařený a ona povídá: ,,pořád nic" a dostal jsem druhou, ,,ty jsi ale nemehlo, tak snad své nové paní políbíš boty"! Hned jsem se sesunul na kolena a začal jí líbat ty vysoké kozačky. Když jí to přišlo dostatečné, botou mi odstrčila hlavu a šla se přivítat s Madam Naudií.


Začala jí vykládat, co jsem to za zmetka, že ani neumím otrocké základy a obě se tím docela bavily.
Madam Naudia na mě pak křikla: ,,pojď sem zmrde, klekni si" , dostal jsem dvě facky ,,koukej se chovat jako pořádnej otrok rozumíš".
,,Ano madam" bylo jediné na co jsem se zmohl a začal jsem jí líbat boty, což se jí zamlouvalo, tak mě při tom nechala a chvíli klábosili s druhou madam a já konečně pochytil její jméno, což bylo Andrea.
Pak mě zase pleskla bičíkem a musel jsem se před ní postavit a ona mi fixem na břicho napsala Madam Andrea, prý abych věděl s kým mám tu čest.
V tom vešel druhý otrok a na tácu nesl občerstvení a pak doběhl ještě pro víno a nalil ho oběma dámám.
My otroci jsme museli klečet a čekat. Pak jsem dostal také masku, jako správný otrok.
Madam Andrea mi podala mobil a připravila ho na natáčení a dala mi instrukce k natáčení.

Druhý otrok, musel dát na stranu konferenční stolek aby před pohovkou bylo místo. Zapálil oběma dámám cigaretu, do každé ruky si vzal jejich sklenice s vínem a posadil se na zem, zády k pohovce a zaklonil hlavu tak aby ležela na pohovce a hubu měl nahoru. A tak si z něj udělaly popelník a stolek v jednom.
Kouřily,klábosily, odklepávaly popel do huby a občas se napily. A jen tak mimochodem mu občas do huby plivly.
Já jsem dělal zuřivého reportéra a bylo vidět jak si to obě užívají. Já si to taky užíval a cítil jsem jak mi z péra teče šlem a záhy to neuniklo ani oběma dámám. ,,Koukej na něj na zmetka jak je nadrženej, počkej taky dostaneš příležitost se předvést", pronesla Madam Andrea a chytla kluka za bradavku a zakroutila až zasténal a obě se začaly chechtat. Pak mu začaly jezdit podpatkami po stechnech a občas se pokoušeli zarýt podpatek i do obnažených koulí, které byly naběhlé a koukaly z pásu cudnosti. Držel statečně, jen občas zasyčel bolestí.
Když dokouřily, tak jsem připravil foťák a nastalo focení. Dámy začaly pozovat nad otrockým tělem. Nejdříve zůstal v dámském oblečení, což byla bílá halenka ale už hodně rozepnutá a červená sukně.
Ležel na zádech a ony mu po těle jezdily podpatky, občas zajel podpatek do huby, občas se mu zaryl do bradavky a také mu začali přišlapovat koule. Nakonec z něj ty šaty servaly a začaly mu podpatky kreslit čáry po celém těle. A já fotil jako o závod. Obě byly v transu a chudák kluk jenom sténal ale držel statečně.


Když se obě dámy vyřádily, tak se usadily na pohovku a nařídily mi abych dal foťák na stativ a Madam Naudia si vzala dálkovou spoušť a přikázala mi abych mu začal lízat koule. Musel jsem se natočit tak aby to bylo vidět do objektivu. Začal jsem tedy nesměle olizovat naběhlé koule a z blízka jsem viděl, že je taky pořádně vzrušený a teče mu z péra jak z kohoutku. Chvíli jsem lehce jazykem šolíchal, ty lesklé kulky a najednou mi zajela hlava tlakem hluboko mezi jeho stehna, když mi jí někdo přišlápl.
,,Pořádně je lízej zmrde", křikla vzrušeným hlasem Madam Naudia. ,,Celý je strč do huby, ták to je ono a pěkně je saj sube", a já měl plnou hubu koulí a začal je sát a bylo cítit jak sebou začíná otrok škubat, protože ho to určitě bolelo.
Madam mi neustále držela přišlápnutou hlavu v jeho rozkroku a vzrušeně mě povzbuzovala ,,saj ,nepřestávej, saj čubko". A tak to šlo chvíli až, když už sebou sub začal dost škubat, tak mi Madam nohou odstrčila hlavu a řekla: ,,stačí, dejte si oddych". Oba jsme leželi na zádech a těžce oddychovali a já si všiml Madam Andrey, jak nad náma stojí a se zálibou to natáčí.


Náhle si mi stoupla nad hlavu, rozkročila se, sedla si na bobek a já viděl její kalhotky. Spustila na mě: ,,chtěl by sis líznout zmrde"?
Ale než jsem něco stačil říct, vyjekl jsem bolestí. Dostal jsem totiž ránu bičíkem do koulí a slyšel jsem hlas Madam Naudie ,,hovno zmrde ani čuchnout nedostaneš, zatím jsi ještě nic nepředvedl".
A Madam Andrea se zase postavila a dostala záchvat smíchu a místo lízání kalhotek mi na hubu přilepila podrážku své kozačky. A pak jsem pocítil pěkný průvan na koulích, to když mi je Madam Naudia začala masírovat bičíkem rychle ze strany na stranu a já se nezmohl ani pořádně úpět bolestí, protože jsem měl ještě více přišlápnutou hubu podrážkou Madam Andrey. Ale obě to určitě bavilo, protože se pořád smály.
Během chvíle už byla bolest nesnesitelná a tak jsem sebou začal škubat ale ruce jsem si tam neodvážil strčit, protože jsem se bál, že by to bylo ještě horší. Madam asi usoudila, že to stačilo a tak moje koule nechala na pokoji, tedy až potom co mi je ještě pěkně přišlápla.


A nastal chvíli klid, dámy se opět posadily a popíjeli víno, druhý otrok musel do kuchyně pro nějaké dobroty a taky vypláchnout hubu od popela.
Já mezitím oběma vyzul boty a lehl si před ně, tak aby mě mohly oblažovat svými chodidly. A tak jsem měl za chvíli plnou hubu prstíků a lízal jak o závod. Když druhý sub přinesl nějaké jednohubky, tak si lehl vedle mě a oba jsme měli hlavy u jejich nohou. A začalo krmení, ,,hubu otevřít,, a pak šup s jednohubkou do huby a za ní následovala noha a začala rejdit v hubě i s jídlem a pak ven a pěkně nožku olízat aby byla čistá. Zábava to byla celkem super soudě podle spokojenosti obou dam ale i z obou otrockých ptáků pořád tekla šťáva. A tak nemohl následovat jiný příkaz než: ,,olízat ten bordel".
Tak jsme si navzájem olízali z pásů tekoucí šťávy a na chvíli byli suché.


Madam Naudia se poté zvedla a došla si pro něco do tašky. Za chvíli už všichni viděli jak si sundavá sukni a přes silonky a kalhotky si nandavá velkého černého připínáka. Madam Andrea , když to viděla, tak si rukou zajela mezi nohy a jenom prohodila: ,,to je ale macek" a začala si rejdit rukou po kalhotkách.

Madam Naudia nasadila černé péro a beze slov mi prstem pokynula abych šel k ní. Instiktivně jsem si před ní klekl a ona mě chytla pod bradou a druhou rukou za temeno a silou mi toho černého ptáka strčila do huby a přitahovala si mě tak, že mi zajížděl až do krku, takže za chvíli byli sliny všude a byl pěkně promazaný. Pak jsem se musel obrátit, druhý sub mi vyndal kolík ze zadku a pomohl černému péru vklouznout dovnitř a pak mohla madam začít přirážet.
Byl to docela koncert, já hekal, madam přirážela čím dál rychleji a druhá madam jak byla nadržená, tak mě začala divoce pleskat po prdeli a křičet ,,olé,olé,olé,,. A takhle to jelo nějako chvíli, dokud se madam neunavila, vytáhla ocas z mého zadku a slastně prohodila, ,,tak jsem tě konečně omrdala ty čubko".


Madam Andrea už to nevydržela, strčila druhého otroka tak , že si lehnul na záda a přisedla mu obličej a začala se mu o něj třít zepředu dozadu jako v transu dokud se trochu neuklidnila. Přitom mu oběma rukama kroutila bradavky, takže bolestný křik na sebe dlouho nenechal čekat.
Když už byl křik moc hlasitý, přisedla mu hubu a držela tak aby nemohl vůbec dýchat a tak sebou jenom škubal, až po chvíli se madam slitovala a s hlasitým vzdechem vstala a sedla si vedle Madam Naudie na pohovku. Nohou do něj lehce kopla a pronesla: ,,ten mi dal ale zabrat, zmetek jeden nadrženej" a těžce oddychovala.


Obě dámy začaly odpočívat a já si před ně musel kleknout na všechny čtyři a udělat jim podložku pro nohy, které si na mě natáhly. Druhý otrok vzal tác s občerstvením a pěkně na kolenou jim držel občerstvení v dosahu aby se nemusely hýbat. Dámy chvilku klábosily a docela mě vzpružilo, když se začaly bavit o subině, kterou by nám měly pořídit aby to nebyla taková nuda koukat jenom na dva nadržený zamknutý čůráky.


Že prý by mohla být zábava sledovat zamknuté péra, jak se snaží dostat do do mokré kundičky, která je ale oblečená a subové nemohou použít ruce, protože je mají svázané za zády.
,,No to by mohl být dobrý kabaret, s tím musíme něco udělat" řekla se smíchem Madam Naudia.
A obě se na tom shodly, což u mě vyvolalo, dost silné ztopoření a následkem toho opět začalo péro téct jako o závod.


,,Ale ale, zmrdeček nám nějak teče", všimla si Madam Andrea a nohou mi začala rejdit po pásu cudnosti a pak mi nohu nacpala před hubu a přikázala: ,,pěkně si to olízej nadržená čubko". Tak jsem začal chlemtal ten šlem a vzrušení pořád stoupalo.


Madam Naudia to chvíli sledovala a pak beze slova vstala a došla k tašce a já viděl jak nese provazy.


,,Lehnout zmrde", zaznělo nesmlouvavě, žádný vzrušování nebude. Lehl jsem si tedy na břicho a za chvíli jsem měl svázány ruce za zády, pak nohy a provaz od nohou mi Madam přivázala k hlavě, kterou jsem měl zakloněnou. Provaz vedl přes otevřenou hubu a byl několikrát omotán okolo hlavy, takže jsem byl dokonale znehybněn a ještě měl pěkně pevný roubík, což nebylo vůbec příjemné. No bylo to spíše dost deprimující a huba mě začala bolet v podstatě během minuty. Pohnout jsem se nemohl, jediné co jsem mohl, bylo huhlání, to když si mi zaryli podpatky obou dam vítězoslavně do obou půlek.
Bylo slyšet jenom huhlání a Madam Naudia ,,takhle se mi líbíš ty nadržená nulo, jako rohožka pro naše boty".
V tom hlase jsem poznal, že je vzrušená a čekal jsem co bude, protože jsem cítil, že se začíná rozjíždět.
Najednou mě probrala ostrá bolest a já ucítil jak jsem dostal rákoskou přes chodidla a než jsem stačil vstřebat bolest, dostal jsem další dvě rány. Začal jsem sebou zmítat a najednou si přede mě klekla Madam Andrea, přitiskla se mi podbřiškem k obličeji, vzala mě zezadu za hlavu a silou mě k sobě přitiskla, tak že jsem nemohl dýchat. Teď jsem nemohl v podstatě nic, jenom jsem vstřebával pár dalších ran přes chodidla a modlil se kdy bude konec. Naštěstí to šlo rychle, dostal jsem jich deset a pak povolilo i sevření Madam Andrey a já si užíval svojí bolest.
Madam Andrea mi seděla s roztaženýma nohama kousek od obličeje a chytla mě za nos a začala mi cloumat hlavou. ,,Tak co ty otrocká nulo, pořád si nadrženej,", řekla se smíchem.
Já se snažil vrtět hlavou jako, že ne ale asi to vyznělo komicky a všichni včetně druhého suba, který pořád držel občerstvení se začali smát.


,,Tak se koukneme", řekla Madam Naudia a zajela mi rukou mezi nohy a chytla mě za koule. Zatáhla tak silně, že jsem zvedl zadek. Během chvíle jsem měl koule podvázané a cítil, jak mi je táhne směrem vzhůru ale já už neměl, žádnou možnost se zvednout. Takže se mi provaz zaryl do kůže okolo koulí a cítil jsem jak se natahují a natahují a já řvu do provazu a řvu. Asi jsme neřval dost, protože přitom silném tahu za koule, jsem náhle ucítil protitlak a to mi je Madam přišlápla a pak ještě několikrát než jí to přestalo bavit. Pak natažený provaz od koulí, připevnila k chodidlům a nechala mě se zmítat. Tam, kde jsem měl koule jsem teď cítil jenom oheň a tisíc žiletek.
Najednou jsem viděl jak mi z před obličeje mizí rozkrok Madam Andrey a zjevují se boty Madam Naudie. Sedla si přede mnou na bobek, takže jsem viděl její kalhotky. Pak mě chytla za provaz u huby, abych jí viděl do obličeje a řekla: ,,to máš za to, že jsi neschopný zmrd a nechal jsi mě tak dlouho čekat, na to abych si z tebe mohla udělat rohožku, ty otrocká nulo"!
A pak mi několikrát plivla do obličeje a rukou v rukavici to začala roztírat.

,,Ty jsi mě ale dokázala vzrušit s tím kusem hadru" pronesla Madam Andrea a taky si šlápla na moje koule, které už jsem sotva cítil.


Náhle, když už jsem myslel, že moje mučení nikdy neskončí, mě Madam Andrea odvázala provaz z koulí a a z huby a nechala mi pouze svázané ruce a nohy ale mohl jsem se aspoň natáhnout. Což byla neskutečná úleva za což jsem začal horlivě děkovat, což obě dámy rozesmálo.

Najednou jsem měl před hlavou dva páry bot a neváhal jsem ani chvilku a líbal jsem je jak smyslu zbavený.
Pak náhle zmizely a já ucítil na svých zádech podpatky a dámy si ze mě udělaly chodník a já zase syčel bolestí pod jejich přešlapováním, které bylo sakra bolestivé.
,,Nono, pořádnej otrok musí trpět zmrde a pěkně poděkuje, když se po něm madam projde".


,,Děkuji madam, že můžu být váš chodník", začal jsem ze sebe sypat skoro křikem, jak jsem se snažil zavděčit oběma dámám v domnění, že mučení už skončí.
Pak si opět stouply před můj obličej a postupně si plivly na ty jejich krásné lesklé boty a já to samozřejmě hbitě z jejich bot slízal.


,,No koukám, že už se trochu začínáš chovat jako otrok", slyšel jsem Madam Naudii a při tom cítil jak mi Madam Andrea rozvazuje provaz okolo nohou.


,,Kleknout", a já si klekl asi tak, jak se klečí se zavázanýma rukama za zády a hlavou přitisknutou podrážkou k zemi. Tak že mi trčela pouze prdel nahoru. Ucítil jsem jsem jak mi Madam Andrea botami roztahuje nohy tak aby byl volný přístup ke koulím. A už to jelo, začala mě lehce kopat do koulí, což bylo chvíli příjemné ale postupně zesilovala a zrychlovala. Nebylo to kopání po kterém bych se skácel k zemi ale bolest mnou projížděla pořádná. Ale držel jsem a co to šlo jsem zůstával ve stejné pozici až se dámy vyměnily a jelo to na novo. Naštěstí už mě Madam Naudia asi šetřila, tak jsem vydržel i její kopací set a náležitě jí poděkoval. Na což odvětila, že nemám zač a zmáčkla mi koule až jsem vyjekl vysokým hlasem , což vedlo k jejich záchvatu smíchu.


Pak mě nechali abych se vzpamatoval a nechali se obsluhovat druhým subem.
Jejich diskuze byla o tom, kdo bude mít dnes nárok na výstřik a jak to provedou.
Výsledek byl, že nám sundali pásy cudnosti a ke koulím nám přivázali jeden provaz, který byl asi 2 metry dlouhý. Dostali jsme pokyn, kleknout si proti sobě doprostřed místnosti, tak aby byl provaz natažený.
Madam Andrea si před námi sundala své kalhotky a připevnila je do prostředka provazu. Pod ně postavila jednu lodičku Madam Naudie. Vytáhla mobil, naladila stopky a vysvětlila nám, že vyhraje ten , na jehož straně budou přesně za minutu kalhotky.
,,Start", zaznělo z jejich úst a začal souboj v přetahování koulemi.
Projela mnou ostrá bolest, jak protivník trhl ale moje koule už byly trochu otupělé bolestí tak jsem okamžitě zareagoval protipohybem. Začali jsme oba s nataženými pytli úpět a dámy jenom povzbuzovali. Zaslechl jsem něco o líných čubkách ale moc jsem to nevnímal, jenom jsem se snažil držet svoji polohu, což se mi zhruba dařilo a vydržet.

Až se ozval signál budíku a křik dam oznamoval: ,, a máme vítěze", a najednou jsem měl před obličejem obnažený klín Madam Andrey, která mě plácala přes tváře a radostně oznamovala: ,, a jsi to ty bojovníku a za chvíli budeš cákat", a pořád mě vzrušením plácala po tvářích a sundala mi kuklu.


,,Tak pojď pašáku, pojď se vycákat, než tě zase zamkneme, pořádně si to užij", pronesla s ďábelským smíchem Madam Andrea a bylo na ní vidět jak je vzrušená. Postavila se přede mě, obnažený zadeček mi strčila přímo do obličeje, předklonila se a nasadila si moje péro mezi své lýtka. Poté co se postavila a rukou mi vší silou tiskla mojí hlavu mezi její půlky křikla vzrušeně: ,,přirážej bejku".
A já už v totálním transu jsem začal jako smyslů zbavený šukat její nohy a jazykem jsem se snažil se jí dostat co nejhlouběji do análu a bylo mi jedno, že skoro nemůžu dýchat.
,,Tak stříkej, stříkej sube", jsem ještě stačil zaznamenat ale to už se příval extáze dral ven a já přestal vnímat věci okolo.
Postupně jsem začal přicházet k sobě a Madam se předklonila aby zkontrolovala můj výkon a zároveň mi ještě víc tiskla hlavu mezi své půlky. Musela být vzrušená až na doraz.
,,Pěkně jsi to tady pocákal tím svým nadrženým čůrákem bojovníku, taky si to pěkně uklidíš a konečně mi pustila hlavu. Chytla mě za vlasy a přitlačila mi hlavu k jejímu nártu a já začal lízat své semeno. Kmital jsem jazykem a chlemtal jsem jak o závod, protože to všechno bylo tak vzrušující. Když jsem slízal vše z jejích nohou a ze země a ona byla spokojená, tak se konečně posadila a chvilku těžce oddychovala.
A teprve teď jsem si všiml, že Madam Naudia sedí s široce roztaženými nohami na pohovce a druhý sub má na hlavě připevněné dildo a šuká její mokrou kundičku a její kalhotky má přetažené přes oči. Ani jeden z nich moc nevnímal věci okolo akorát Madam těžce vzdychala.


Madam Andree to samozřejmě také neušlo a zanedlouho už jsem měl také dildo připevněné na hlavě a stal se ze mně šukací stroj. A tak jsme tam jako dva nosorožci přirážely do mokrých tekoucích kundiček až do slastného mokrého vyvrcholení obou dam, které provázely dlouhé a slastné křeče. U mě ještě okořeněné obouruč chycením za vlasy a křečovým tiskem, který ne a ne povolit.

A pak nastal pro všechny ten pověstný slastný klid po vyvrcholení, kromě jednoho chudáka, kterému to nebylo dopřáno.

Tak snad příště.