Povídky

2023. jan. 23. · 2 376 nézetek Geeorge

Po dlouhé době jsem se přihlásil na Áčka, abych se podíval co je nového. Desítky zobrazení profilu a cirka 10 zpráv, které byly vesměs na jedno brdo - nabídka virtuálních a jiných služeb, takže nic pro mě. Vlezu na chat a pár hodin píšu se starými známými. Stereotyp mě nebaví takže odcházím a tak nějak brouzdám mezi alby a uživatelkami. Sem tam potkáš celkem slušný a kvalitní obsah, ovšem většinou doplněný o informaci, že se jedna o nabídku erotických služeb. Drtivá většina místních alb nestojí za nic.

Aby se mi dostalo trochu pozornosti, napadlo mě napsat povídku. Docela dlouho jsem zvažoval, jestli mám příběh vymyslet, či hodit do textu něco z osobního života. Rozhodnutí si nechám pro sebe a začal jsem spisovat. Po hrubém námětu jsem se vrátil na začátek a celé to doladil, aby to mělo hlavu a patu. Napotřetí jsem opravil hrubky aby gramatika tolik nekřičela do očí. Povídku jsem zveřejnil a vyčerpaný jsem šel spát. Několik týdnů, jsem se jako obvykle Áčkám nevěnoval. Když přišel večer s dlouhou chvílí a já se přihlásil, myslel jsem si, že jsem na jiném profilu. Stovky zobrazení profilu a několik desítek zpráv jsem fakt nečekal. V některých zprávách mě čekala pochvala za dobře napsanou povídku, někde k tomu ještě dotaz na možnost seznámení se, někde kritika ale hlavně všechny zajímalo, zdali je to smyšlené, či jde o skutečný příběh. Tuto informaci jsem si nechal pro sebe (myslím 🤣) a dívkám, které měly zájem o seznámení jsem možná trošku srazil hřebínek, když dostaly mou odpověď. Nic méně co si budeme povídat, musel bych být někdo jiný, abych se sešel s amatérkou. Podobné zprávy chodily asi dva tři měsíce a postupem času to opadlo úplně.

Otevřel jsem si povídky a zajímalo me, jak jsou na tom jiní uživatelé. Muži mě celkově nebaví a tak jsem roloval a hledal něco od ženy, která měla alespoň profilovku. Dost to přidá na představivosti a vžití se do příběhu. A hle. Mladá kočička stojící v bikinách v exotickém prostředí, krásné tvary, s letmým úsměvem , ovšem do očí vidět nebylo. Rozkliknu první povídku, ubalím si cigárko a začnu číst. Hned třetí věta končí slovy: “chuť kundy”. Tpč, ta se s tím nesere, říkám si a čtu dál. Po pár minutách dočítám s pocitem, jako bych tam byl. Fakt dobře napsaná povídka… Jako jsem měl já radost z pozitivní odezvy, poslal jsem ji zprávu s tím, že má dobré povídky. Zmínil jsem se o mé tvorbě, ale že kam se hrabu na ty její. Netrvalo dlouho a odpověď byla na světě… Poděkování za přečtení s dodatkem, že marně touží po muži s takovými vousy.
“Nevím jestli to dobře chápu” a samozřejmě poděkování za kompliment, byla odpověď na kterou jsem dostal upřímnou a nečekanou zprávu: “že mě vzrušuješ prostě :-) “. S tím co mám na ksichtě slýchám převážně kritiku, ale mam f pÝči co si kdo myslí, tady jde přece o mě. Jelikož vypadala fakt výjimečně, obyčejně, přitažlivě, chytře, zkrátka fakt dobrá čubka, poslal jsem jí pár fotek mého vousu, aby se mohla kochat. Obratem mi přišla její fotografie, focená před zrcadlem, jejíž pohled směřoval na telefon. Nejspíš záměrně skrývá přímý pohled a tak jsem si řekl o foto, kde chci vidět její oči. Ve chvíli, kdy fotka přišla, ztuhl jsem a bez známky dechu mi projde hlavou jediné… TO JE ONA….

To je ta správná čubka, která mi stojí za to, najít si čas, abych pokračoval v konverzaci, doufajíc, že to nějak neposeru a přijde den, kdy se do těch jejích krásných očí budu dívat ve chvíli, kdy se bude dávit mým ptákem a po chvíli polykat řádnou dávku semene.

Inu konverzace začala lehkým oťukáváním z mé strany, ovšem ona se s tím vůbec nesrala. “Nechala bych se od tebe šukat hodiny a přitom tě držela za ty sexy vousy a mazlila se s nimi”, byla první věta po mé zprávě, která ji řekla, že se mi z jejích kukadel poněkud zrychlil tep srdce. Následně přišla první myšlenka, že je to chlap, že si ze mě dělá srandu či mi chce jen namazat med kolem huby. Chci to utnout! Sdělím ji mou domněnku. Její upřímné zklamání a fakt, že to skončím na základě domněnky a přijdu tak o šukání s luxusní čubinkou, to bych byl mega kokot.