Čarodejnica druhá (súťažná)

2023. ápr. 10. · 1 535 nézetek Tormm

Vstúpil do zádveria bunky na Garde, vpravo dvere do trojky izby, vľavo kúpeľňa, priamo pred ním dvojka. Zaklopal na dvere dvojky a chcel vojsť. Bolo zamknuté, otvorili sa však pravé dvere. Spolužiačka z krúžku, Terka, ktorú takmer náhodou odpanil pred týždňom.

„Elena je ešte na skúške, ale mám sa o teba postarať, kým sa vráti. Chceš čaj?“ Prikývol, pritiahol si ju za útly pás a pekne pobozkal. Opätovala bozk, chutila neuveriteľne sladko, bola len vo voľnom tričku a malinkých nohavičkách. Vtiahla ho dnu a zamkla za ním. Znova si ju pritiahol, bozkala ho, maznali sa jazykmi, okamžite sa vzrušil. Zablúdil rukami pod tričko, chytil ju za zadok, už minule si všimol, že ho nemá až taký malý, ale ani tvrdý, ani mäkký, srdiečkový, pre neho extra vzrušujúci. Hrubo ju otočil, prikázal rukami sa oprieť o válendu a stiahol jej nohavičky. Rozopol si rifle a zasunul sa do jej pičky nadoraz. Začal ju šukať postojačky.

„Mirko nieee, mám tesne pred ovuláciou...“, potichu zaprosila a v zápätí zorgazmovala, len tak stiekla po nohe. Podržal ju za panvové kosti, kým sa neupokojila.
„Vyfajči ma!“ prikázal jej. Poslušne klesla na kolená na zem, stiahol jej tričko, ostala nahá. Zhora sa jej prsia zdali ešte väčšie, pevné, krásne, takmer sa nepohli. Vcucla mu kokot do úst takmer celý, bolo vidieť, že toto už robila a neraz. Jemne ho začala odbavovať, bolo to také vzrušujúce, že si musel sadnúť na dvojposteľ, stiahla mu nohavice aj slipy, on si stiahol tričko s logom Marlboro. Znova ho začala fajčiť.

Vtom zaštrkotali kľúče a vošla Terkina spolubývajúca, zdravotníčka pre celú ženskú stranu, MUDr. Majka. Mala tesne po škole, teda nejakých 27 rokov, robila si ďalšiu atestáciu a prišlo jej vhod bývanie a strava zdarma na Mladej Garde na oplátku za funkciu zdravotníčky. Kočky za ňou občas večer prišli, ak ich niečo bolelo. Mala lekárske vybavenie aj lieky, navyše na trojke izbe bývali len dve, jedna posteľ bola voľná, ak by si chcela nechať pacientku na pozorovanie.

Vyvalila na nich oči, ale rýchlo to predýchala. „Pokoj, mládež, len sa prezlečiem a vypadnem, budem na vedľajšej bunke, ak by ma niekto potreboval...“ Teri sa usmievala od ucha k uchu a pokračovala vo fajčení pána. Ten sa pozeral na vyzliekajúcu sa doktorku, jej to tiež nevadilo. Toto už bola riadna žena, nejakých 170 cm, určite cez 75 kilo, veľké prsia aspoň 4ky. Vyzliekla si podprsenku, boli ešte pevné aj bez nej, mala obrovské dvorce a vzrušené bradavky. Stiahla si aj nohavičky, bola vyholená a strašne mokrá. „To tečieš ... z nás?“ opýtal sa jej. Vzrušene zdvihla oči. „Áno... vidíš tu ešte niečo iné vzrušujúce?“ „Tak neutekaj a odbav sa pri nás!“

Poslušne sadla na tretiu posteľ dva metre od nich, stále sa mu pozerala do očí. Ukázal jej, že má roztiahnuť nohy. Pomaličky ich roztiahla... tak toto ešte nevidel. Obrovská pička s tmavými malými pyskami, veľký klitoris, veľký viditeľný otvor do jej vnútra. „Tak začneš už?“, bez rozkazu nefungovala. Dala si rovno do seba 4 prsty a dlaň, druhou rukou si masturbovala klitoris. Oči sa jej zakaľovali, ale nebolo to ono, zobrala teda z poličky na sebou červenú plechovku Coca Coly z Rakúska a malú fľaštičku, asi s olejom. Navlhčila plechovku a na šup si ju zasunula do seba, zmizla v nej takmer celá.

Naznačil Terke, že timeout a ukázal jej spolubývajúcu s plechovkou v sebe, bolo vidieť len odtrhávací uzáver plechovky na vstupe do jej pičky. „Videla si to už?“ „Nie, nerobievame sa pred sebou...“ Chytila ho za penis a pomaly vzrušovala, obaja pozerali na doktorku. Pán ju odpočítal: „No poďme, urob sa. Desať, deväť...“ Ako to počula, začala masturbovať a vydávať kvílivé zvuky, pri trojke už plechovka bola napoly z nej von, pre nule ju vystrelila zo seba, začala striekať na zem a hádzať sa. Kľakla na zem, trupom bola na válende, mykalo ju a tiekla pod seba. Pozreli sa s malou po sebe, keď to už trvalo pridlho, pán vyskočil, zdrapil ju za vlasy a prepleskol cez tvár. Prestala hyperventilovať a upokojovala sa.

Nechal ju pololežať a vrátil sa. Teri nechápala, čo sa stalo, on jej vyprával, že na poslednom klubovom opijáši ho starší kolega z IRŠ tajuplne varoval, že nech sa od doktorky drží ďalej, je to vraj nymfa a všetci, čo si na ňu doteraz trúfli, rýchlo od nej utekali s výkrikmi „Zachráň sa, kto môžeš!“ Terka ho začala opäť fajčiť, bola v tom fakt výborná, lepšia ako jeho doterajšie dve polyamorky.

Po očku sledoval doktorku, už bola pri zmysloch. Ukázal jej, aby išla k nim na veľkú posteľ. Ochotne prišla a ľahla si k nemu. Pohladkal ju po veľkej pičke, prehmatal dlaňou, ani nevedel, ako do nej vbehla celá jeho ruka. Trochu pofistoval, oči sa jej s každým pohybom zakaľovali, teda prestal. „Nie, nie, ešte potrebujem... Pane.“
To ho prekvapilo, mal všeobecné vedomosti o sado – maso praktikách, ale o D/S netušil zhola nič.

Začal sa jej teda pýtať a mladej prikázal, nech na chvíľu skončí s fajčením. Prvá otázka – čím si navlhčila plechovku, je to v nej dobré a nie mastné. Prezradila, že je to vyšetrovací sono gél, že tam dáva tea tree olej, čo sa používa na preležaniny a výťažok z aloe vera. Vstala po fľaštičku a kvapla Terke na pičku. „Teraz ju skús.“ Prehmatal ju prstami, zasunul sa do nej, to bol ale POCIT! Pozrel na Majku, uznanlivo. Ostal v Terke, ďalej sa pýtal: „Čo si ty vlastne zač? Klasička určite nie, teda čo?“

„Som submisívna žena,subka, od prírody veľká pička, máme to dedičné. Mám rada ovládanie, bolesť, bitku, viazanie, fisting, gyno, klinik hrátky. Je ťažké nájsť muža, čo to akceptuje a vie ma ovládať. Vy to ale viete, pane, ešte ste sa ma ani nedotkli a aj tak mi dali taký orgazmus, aký som doteraz ešte nemala...!“

Vyschlo mu v hrdle, pozrel na Teri, potom obaja na doktorku. Mladá sa spýtala prvá: „Ty mu VYKÁŠ???“ „Áno, subka musí vykať Pánovi, či svojmu, alebo inému, pokiaľ vie, že je skutočný Pán a praktizuje to so mnou alebo s inou subkou.“ Teri aj pána to tak vzrušilo, že okamžite zorgazmovala a pán sa vystriekal na jej prsia a brucho. Ľahol si vedľa nej a prikázal doktorke, nech ju očistí, vylíže semeno aj pičku. S radosťou splnila, dokonca sa mu zdalo, že pritom zorgazmovala, nakoniec očistila aj pána.

Znovu sa začali rozprávať a postupne im predstavovala úplne iný, nový svet BDSM. Mala toho načítaného dosť, mala aj reálne skúsenosti, ale v roku 1985 bolo protištátne vlastniť hoci aj biely plastový vibrátor na dve tužkové baterky, teda BDSM v očiach ŠTB bola protištátna činnosť na úrovni disentu. Upozornila ich na to a povedala, že VŠ internáty sú v tme pod sviečkou, ale opatrnosť nezaškodí...

***

Rozprávali sa ešte dlho, takmer do večera. Prišla k nim už aj Elena po úspešnej skúške, pán ju za odmenu opakovane uspokojil pred obomi spolubývajúcimi.

Nakoniec sa ho spýtala doktorka so psími očami: „Pane, môžem vás požiadať o ďalší orgazmus? Prosím, fistli by ste ma dvomi rukami? Prosím...“



P.S.: predchádzajúce časti nájdete tu
https://www.amateri.com/sk/ludia/story/2116497