Vzpomínka na loňské léto

2023. júl. 8. · 3 422 nézetek JWriter

Loni v létě jsem měl nějaký volno a řekl jsem si, že by bylo fajn si dát trochu do těla. Proto jsem vyrazil na hory do Jeseníků. K Ovčárně jsem se nechal vyvéz autobusem, ale odtuď už pěšky směr Švýcárna. Potom jsem to vzal stezkou, kterou moc lidí nezná přes malý děd do Karlové studánky. Cesta nebyla moc prochozená a všude rostly borůvky. Asi hodinu jsem nepotkal ani nohu. 3km před Karlovou Studánkou vidím v dálce ženskou, jak sbírá borůvky ... Pokračuju zarostlou cestou a v tom mě ta žena spatří. Vypadá to, že je trochu zaskočená, jako by nečekala, že tam někoho potká. Proto asi byla tak spoře oděná. Pouze podprsenku, kalhotky a na hlavě slamák. Bylo teda šílený horko, tak to takhle pro ni bylo určitě pohodlný. No a já byl rád, že se kouknu na krásnou ženskou jenom v prádle. :D

Když už jsem byl u ní slušně jsem pozdravil. Krásná ženská, starší, tak kolem 50 s opravdu velkýma kozama. Ona taky pozdravila a zeptala se mě odkud jdu a kam že to razím. Dali jsme se do řeči. Já ji pořád musel koukat na kozy, měla je fakt veliký a sluneční paprsky na ně dopadaly přes vysoké smrky. Ona si toho samozřejmě všimla a asi ji to lichotilo, že o dost mladší chlap na ni tak civí. Povídá mi, nechceš mi pomoct nasbírat pár borůvek? Já ti na oplátku uvařím kafe, mám tady kousek chaloupku na samotě. Neváhal jsme ani vteřinu a řekl, že určitě pomůžu a kafe si dám rád.

Už po cestě na chalupu jsem věděl, že to nebude jen tak. :D jiskřilo to mezi náma, jak v elektrárně v Záporoží. Jen co se zavřeli dveře chalupy povídá mi, co tak pořád koukáš na ty moje prsa? Já na to: jste opravdu nádherná ženská a kdybych to na vás nezkusil vyčítal bych si to do konce života. Chytil jsem ji kolem krku a sunul si ji k sobě. Ona jenom odvětí už mi netykej, jsem celá tvá.

Líbali jsme se jak dva puberťáci a já ji u toho sundal ramínka podprsenky ať už si můžu naplno užít ty její obří kozy. Strčil jsem mezi ně hlavu a ona mi ji na ně tiskla. Lízal jsem bradavky a ona u toho tiše sténala blahem. Nepřiznala to, ale vypadala, že už opravdu dlouho neměla sex, a tak si to chtěla pořádně užít. Potom co jsem vyndal hlavu z toho jejího božského hrudníku začal jsem ji znovu líbat, ale ona že ... teď jsem na řadě já. Sundala mi triko a začala mi olizovat hruď a bradavky. Jazykem sestupovala ke kraťasům. Péro už mi samozřejmě stálo a čekalo až ho vysvobodí s čím dál tím těsnějších trenek. To se po chvilce taky stalo. Péro stálo v pozoru před jejím zrakem a hlásilo připravenost na její ústa. :D Koukla na mě, pousmála se a začala ho kouřit. To jsem zase začal sténat blahem já, ale narozdíl od ní to nebylo tiše. :D Lízala mi koule, honila ho, olizovala všude ... nevynechala ani jedno místo, byl jsem na vrcholu blaha ... prostě paráda. Znovu na mě koukla a řekla, chtěla bych, aby si mě pořádně vyšukal! To jsem se zase pousmál já a odvedl si ji na starou pohovku, která byla v chalupě. Já už byl celej nahej, ale ona měla pořád ty kalhotky. Položil jsem ji na pohovnku a chystal jsem se, že jí je sundám. Už předtím u borůvek jsem si všimnul, že se jí přes ty kalhotky dere bobr ven. Trošku se styděla, bylo vidět, ze s tímto scénářem opravdu nepočítala, tak to asi delší dobu neřešila. :D V momentě když už jsem je začal stahovat mi sáhne na ruce a řekne ... nelekni se a že prej, doufám, že mi neutečeš. Řekl jsem jí nemusíš se ničeho bát a šel jsem do toho. Vůbec jsem se nelekl ... ba naopak vidím před sebou nádhernou kundičku s krásným neholeným bobrem. Hned jsem přivoněl a musel ji ochutnat. Nevím jak to popsat, ale byla to chuť pořádné mrdačky a já si to lízání opravdu užíval. Ona sténala hlasitěji a hlasitěji a užívala si to taky. K jazyku jsem přidal prst, potom dva, tři a zrychloval jsem. Teď byla na vrcholu blaha ona. Křičí víc, víc. Ruka mi lítala nahoru, dolů až do doby kdy začala stříkat. Ruka mi z kundy vyleťala pod tlakem jejího výstřiku. Byla to nádhera. Dal jsem ji chvilku odpočinku a zase si pohrál s jejíma kozama. Po chvilce jsem ji začal mrdat tak, jak tam ležela. Asi po minutě, dvou pořádnýho bušení do té její pičky začala znovu stříkat. Opravdu neskutečný zážitek. Sedl jsem si vedle ní a ona mi ho začala znovu kouřit. Pak si na něj nasedla a přirážela. V tu chvíli už jsem věděl, že mi moc času nezbývá, sundal jsem ji ze sebe a nasříkal ji semeno na kozy .... a že ho teda bylo.

Bylo po všem, všude mokro, vůně sexu v celé chalupě. Oba jsme se shodli na tom, jak úžasná mrdačka to byla. Uvařila mi to kafe, chvilku jsme pokecali a já vyrazil směr Karlova Studánka.

Bylo to opravdu osudové a nádherné setkání. Chystám se na to místo i letos, tak snad budu mít zase stěstí!