Zářijový den

2023. júl. 10. · 2 351 nézetek Lady_in_black

Byl krásný teplý zářijový den. Domluvili jsme se s přítelem, že se zajdeme někam pobavit. Vybrali jsme párty na rozloučení s létem. Přijít v plavkách nebo bez bylo možné. Přišel ke mně, dali jsme si sklenku prosecca a ještě se dívali na net, jestli tedy vyrazíme na vybranou párty nebo jinam. Vykoukl na nás odkaz na párty ve swingers klubu, program pro dnešní večer nesl poutavý název Rajcovní kurvičky. Co dodat, chvíli přemýšleli, bavili se, jestli to zkusit a nakonec se rozhodli vyzkoušet. Oblékla jsem prádélko, punčošky, koženou sukni. Pohled přítele mluvil za vše, byl spokojen a nalazen.
Ani jeden jsme nevěděli, co nás čeká, ale zvědavost byla veliká. Po příchodu do klubu nás přivítala milá obsluha, která nám vše ukázala. Prostředí klubu bylo moc příjemné, intimní přítmí, spousta zákoutí, kde se můžete schovat, užít si sami sebe a nebo vlastně přizvat i někoho dalšího. Vzrušení se začalo projevovat, ze všeho nového, z toho, co vše bychom mohli.
Bylo tam spousta párů, kluků, holek, skupinek. Těmi Rajcovními kurvičkami jsme byly všechny, všechny ženy v krásném prádle, sexy. My dva se rozhlíželi a rozhodli se zatím zůstat u baru a dát si víno, bavili se, smáli a po očku sledovali, co se děje kolem.
Snad víno, snad celá atmosféra klubu nás pohltila. Přímo u baru jsme se začali hladit, líbat, dráždit, cítila jsem přes přítelovy džíny, jak moc je vzrušený, jak je tvrdý. Svlékl mě do prádelka a pomalu začal dráždit, vsunul mi ruku do kalhotek a vyzkoušel, jak jsem vlhká. Lehce mi přejížděl po kundičce, dráždil jemně klitoris, což mě jen a jen víc uvádělo do extáze. Rozepnu mu pásek, rozepnu džíny a chytám ho ruky, pevného, tvrdého, nachystaného k akci. Střídavě mě dráždí, líbá, hladí po celém těle, chytá pevně za zadek, třeme se o sebe, navyšujeme vzrušení. Bylo nám jedno, jestli se někdo dívá. Najednou mi prudce strčil prsty do kundičky a začal prstit, čím dál víc, intenzivněji, jsem úplně mokrá a nemám daleko k tomu, abych se udělala teď a hned. Jen mu do ucha pošeptám, abychom šli do některého z pokojů a aby si mě tam vzal hned, prudce, náruživě. V ten okamžik přestane, olízne si prsty, které právě ze mně vytáhl, pak mi je strčí do pusy, abych taky ochutnala a pošeptá, že ještě není čas a jen mi jemně přes kalhotky po kundičce přejede. Vzrušení se už nedá skoro ovládat, celé mé tělo touží jen po něm, rychle dýchám, tělo se mi celé chvěje nedočkavostí po dotecích. Dnes chci, aby mě ošukal tvrdě.
V tu chvíli si u baru všimneme skupinky žen, různého věku, jak po nás pokukují a jedna se odváží a řekne, že bylo rajc se na nás dívat. Příteli zajiskří oči, pohrával si s myšlenkou, že bychom jednou vyzkoušeli trojku, že bychom přizvali nějakou slečnu na společné hrátky. Ta slečna zaujala i mě. Měla krásné dlouhé vlasy, strašně moc sympatický obličej a byla jen tak zabalená do ručníku. Představila se mi jako Ester. Povídaly jsme si, svěřila se mi, že vždy spala jen se ženami a následně mi řekla, že jsem výjimečná, že by chtěla, aby mě mohla do svého světa uvést. Překvapilo mě to, ještě nikdy jsem s žádnou ženou nic neměla. Když už jsme se skoro domluvily, že to zkusíme, že se přítel přidá, nejprve jako pozorovatel a pak, aby si užil každou z nás a pak obě najednou, přišla její kamarádka a odvedla ji pryč. Ester se ale ještě před odchodem vrátila, dala mi do ruky své telefonní číslo a začala mě líbat, strčila mi jazyk do pusy a pomalu začala prozkoumávat, čekala, co já na to, jak se mi to bude líbit. Měla krásně hebké rty, jemné, líbala mě pomalu a když zjistila, že neucuknu, přidala na intenzitě. Vzrušilo mě to. A nejen mě. Podívala jsem se na přítele a viděla, jak přemáhá své vzrušení. Pak odešla.
Vzrušení ale zůstalo, byli jsme s přítelem oba hladoví, nadržení, zapadli do prvního pokoje a tam si to rychle rozdávali, bral si mě zezadu, prudce, jak to mám ráda, přirážel rychle, pronikal hluboko, vyplnil mě úplně celou. Pak si já vzala do pusy to jeho skvělé, tvrdé a pořádně velké péro, které tak sladce chutná. Rukama jsem držela jeho koule, jemně mnula, občas více přitlačila a cítila, jak mu v péru začíná pulzovat. Oba jsme byli úplně v tranzu, jen my, sténání a rozkoš a slast. Vytáhl péro z mých úst a zase ho vrazil do kundičky, do široka mi roztáhl nohy, aby mohl být co nejvíce a nejhlouběji, srovnali jsme se, přiráželi prudce, přitom mi dráždil klitoris, sehnul se a začal sát bradavky. To už skoro nemůžeme vydržet. Líbáme se zas a znova, hladíme a dál přirážíme. Otevřu oči a vidím, že i přítel už je na nejvyšším bodě a oba společně vrcholíme. Celé tělo se mi třese doznívajícím orgasmem, cítím celou váhu přítele, jak si na mě lehl, prudce oba oddechujeme a vychutnáváme si ten neskutečně uvolňující pocit.
Za chvíli se zvedáme, vracíme se k baru, kde dopijeme víno, posbírám si oblečky a odcházíme z klubu. Přemoženi atmosférou, možná i stále s myšlenkou na Ester, co by bylo, kdyby už nemusela jít, ale končit nechceme. Cestou na zastávku, mezi domy, mě přítel přirazí ke zdi, prudce mi rozepne kabát, vrazí ruku do kalhotek a začíná zase dráždit, teď už ne jemně, teď jde přímo do akce, rozhodnutý přivést mě k vrcholu znovu. Pod jeho doteky zase vlhnu, vím, že mě zase udělá. Zbožňuje mé mokré orgasmy. Chci mu ale oplatit, klekám si před něj, rozepínám džíny a beru si ho zase do ruky a strkám do pusy. Začínám ho lízat, sát, honit, lehce třít, mačkat koule, slyším jeho vzdechy, rychlý dech a vidím, jak přivírá slastí oči. Pulzuje a v ten okamžik tentokrát přestávám já. Bere to jako výzvu, otáčí mě k sobě zády, přimáčkne zase ke zdi, chytí mě za vlasy a zvrátí hlavu dozadu, vrazí do mě péro prudce a tvrdě mě šuká. Nevnímám nic, jen jeho v sobě, jak je velký, pevný, tvrdý, horký, celý ve mně a mě přivádí k šílenství. Najednou si uvědomíme, že se někdo blíží, v nejlepším přestáváme a jen se k sobě tiskneme, hladíme tajně pod mým rozepnutým kabátem. Kolemjdoucí přejde a my nedočkavě dokončujeme, co jsme začali, několikrát tvrdě přirazí a já už nedokážu více oddálit ten příval a vychutnávám si, jak se mi kundička při orgasmu stahuje a objímá přítelovo péro, které je pořád ve mně a vypouští do mě všechnu šťávu, co v sobě má.
Cesta domů byla klidná, ale neskutečně dlouhá, chceme se zas a znova. Doma ze sebe strháváme rychle oblečení a padáme do postele. Přítel dráždí mé bradavky, saje, lehce kouše a zároveň prsty lehce objíždí okolo kundičky, občas přitlačí na klitoris a já si nepřeju nic jiného, než aby mi konečně prsty zasunul dovnitř a zase našel přesně to místo, které zná jen on a čím mě zaručeně udělá. Sahám po něm, jen pevně držím, stisknu a začínám mu pomalu jeho péro honit, pak přidávám, zpomaluju, střídám tempo, přimáčknu i koule. Nechám ho lehnout si na záda, obkročmo si nad něj klekám, kundičkou k jeho tváři a nastavuji mu ji. Beru si ho do pusy a začínám kouřit. Hluboko si ho nechávám zajíždět do pusy, lížu, rukou občas pohoním. On mi jemně líže kundičku, jazykem obkrouží okolo, přisaje se ke klitorisu, pohladí, jazykem lehce zkusí, jak jsem mokrá. Stále ho kouřím, ale je čím dále těžší se soustředit. Sténám při každém letmém dotyku a chci cítit uvnitř jazyk, prsty. Ví to, cítí, jak jsem vzrušená a stále mě mučí, odkládá ten slastný okamžik. Pomalu mi začíná znovu lízat klitoris a pak pomaličku zasune na kousíček prst do mé nadržené a úplně mokré kundy. Kouřím, lížu, sténám, hladím ho, chci víc a v tu chvíli mi vrazí prsty do kundy a prstí, střídá rychlost, intenzivně mi líže klitoris a já cítím, jak se vzrušení nás obou nezadržitelně blíží k cíli. Prudce mě přetočí na záda, zajede do mě a přiráží, dávám mu nohy na ramena, aby mohl hlouběji, zvyšujeme rychlost, moje kunda už je úplně nejvíc mokrá, jak jen to jde. Dávám nohy dolů, přetočíme se, on na záda a já rajtuju na něm, mám ho úplně celého v sobě. Přemáhá nás to zcela. Měníme polohu, přítel si mě bere zezadu, už nedokážu myslet, neovládám tělo, sténám, on se mnou, což mě ještě více vydráždí. Lehám si na záda a chci, aby mi to své péro ještě vrazil do pusy, udělá to, přiráží, strká do mě prsty a prstí. Nakonec péro vytáhne, vrazí mi ho do kundy, udělá pár posledních přírazů a už je nám oběma jasné, že více nevydržíme, křičím slastí a cítím, jak přítel vybuchuje, na mé břicho, prsa, rty a dopadá na mě. Chvíli spolu takto úplně ztracení ležíme, oddechujeme zprudka, necháváme vše doznít. Olíznu se, chuť je neskutečná, sladká, s příslibem dalších zážitků.
Noc byla kouzelná, snad vínem, snad klubem, snad díky Ester? Zavolám jí? Kdo ví, co nás příště čeká...třeba ve třech :-)