Padesátka

2024. jan. 15. · 6 810 nézetek baertla

Pamatuje si, že brzdila. A pak rána a pak už nic. Jenom tma. Tma a ticho. Na to ticho si taky pamatuje. Ale potom už na nic. Ví jen, že se probrala v nemocnici s šílenou bolestí hlavy. „Měla jste autonehodu,“ řekl jí mladej doktor, když začala komunikovat s nemocničním personálem. „Máte těžký otřes mozku, jinak to vypadá, že jste celkem v pořádku, až na tu komoci, samozřejmě,“ dodal.

Pak zase tma. Spala. Často a dlouho. „Miláčku, jseš v pohodě?“ Na to si taky pamatuje. Manželův hlas. Tichý, klidný, ustaraný. Pak zase dlouho spala. Ale stavy bdělosti se prodlužovaly. Když nespala, bolela ji hlava, ale to jí vždycky dali nějaký prášky. A bolest pomalu ustupovala. Hlava bolela pořád míň. Měla radost, že se její stav lepší. Doktoři i sestřičky ji přesvědčovali, že je to každým dnem lepší. To ji těšilo. Ale jedna věc ji začínala děsit. Měla strašnou chuť na toho mladýho doktora. Hůř. Měla chuť na všechny doktory, který ji ošetřovali.

Až do nehody žila spokojeným životem vdané paní. Sex měla ráda, nikdy manžela nepodvedla, ale v nemocnici jako by se jí převrátil život. Na sex myslela skoro pořád, dokonce, i když spala, se jí zdálo o sexu. Klidně i s několika chlapy najednou. Nejdřív se strašně styděla, ale pak své hříšné myšlenky přijala. Říkala si, že až se zaměstná nějakou pořádnou prací, přejede to. Nepřešlo.

Ani doma, když ji konečně pustili z nemocnice, a ona začala dělat běžné věci. Uklízela, pracovala na zahradě a pořád přitom myslela na sex. Chodila na pravidelné kontroly. Všechny výsledky vypadaly skvěle. Žádné poškození mozku, neurologická vyšetření byla v normálu. Ona však tušila, že má poškozený mozek. Není to vidět na rentgenu ani na cétéčku, ale má poškozené myšlenky. Má poškozené uvažování. Neustále myslí na sex. Nejenom myslí, má na něj strašnou chuť. Když vaří, dívá se na televizi nebo si čte (doktoři říkali, aby to se čtením nepřeháněla). S manželem měla sex hned druhý den po návratu z nemocnice. Udělala se třikrát. Pořád se jí to zdálo málo. Manžel už dávno chrápal a ona se vyplížila do koupelny a tam si to pod tekoucí sprchou ještě dvakrát udělala rukou.

Táhne jí na padesát. Už dřív se dokázala při sexu udělat víckrát, ale teď je to doslova nutnost. Taky si to musí dělat během dne. Takovou malou rychlovku. V koupelně, na záchodě, v posteli. Dokáže se přitom krásně uvolnit. Ale jen na chvíli. Za nějakou dobu musí zas. Styděla se to říct doktorům při kontrolách, styděla se svěřit manželovi nebo kamarádkám.

„Teda, ty jseš jako vyměněná,“ funí pod ní její muž, když na něm rajtuje a směřuje ke čtvrtému orgasmu během večerního sexu. Zmítá se v křeči a strká mu jazyk do pusy. „Už jsem úplně vyřízenej,“ vydechne nakonec a za moment spí jako zabitej. Ještě si to udělá pod peřinou. Párkrát zasune prsty dovnitř a pak už jen krouží po poštěváku. Nepočítala to, ale i s tím pátým večerním to bude dneska hodně přes deset. To není dobré.

Chlapy se za ní vždycky točili. Starý i mladý. Na svůj věk rozhodně nevypadá. Klidně byste hádali o patnáct i dvacet let míň. Hubená, drobná, krásná. Spousta chlapů šílela z jejího mladistvého vzhledu, má v sobě nějaký fluidum, který nutí chlapi otočit se za ní, i když nechtějí.

Ty pohledy jí vadily, bylo jí nepříjemné být středem pozornosti. Ale teď ne. Teď se dívala kolem sebe a najednou viděla věci, které dřív neviděla. Nebo možná nechtěla vidět. Úsměvy kolemjdoucích mužů, významné pohledy. Co jí dřív připadalo oplzlé a chlípné, dostávalo najednou úplně jiný náboj. Smyslnější, erotičtější, vášnivý, prostě přitažlivý.

Věděla, že dělá kravinu, ale nemohla si pomoct. A tak, když se za ní zase jednou otočil vysoký mladík, udělala čelem vzad, dohonila ho a pozvala na kafe.

„Jseš pěknej, máš přítelkyni?“ vyzvídá v kavárně. „Mám, ale v posteli nám to neklape, ona moc na sex není a já ho potřebuju skoro pořád,“ svěřuje se Pavel. „Takže ji podvádíš?“ zamračí se. „No, my máme takovou dohodu. V tomhle máme volnost a můžeme si užít i jinde.“ „A ty už sis užil?“ „Párkrát jo,“ přiznává. „A ona?“ „To fakt nevim.“

Znova si ho prohlíží. Vysokej, krátkej sestřih, špinavej blonďák, na svou vejšku dost hubenej. Ví, že provádí blbost, ale dává mu svoje číslo na mobil. Hned ji prozvání a ona si ho ukládá jako Pavlu. Rozloučí se a slíbí si, že si zavolají.

Během týdne si několikrát volali a hned následující víkend se sešli. Doma řekla, že jede za kamarádkou. Nasedla do auta a za půl hodiny byla na druhém konci města. Hodinový hotýlek, který se kryje za názvem Penzion Bango. Tři stovky za dvě hodiny, slušná cena. Ví, že víc nebude potřebovat. Taková rychlovka je přesně to, co potřebuje.

Pavel už čeká. Esemeskou jí přišlo číslo pokoje. Parkoviště je hned u penzionu. Zamyká auto a rovnou jde do pětky. Útulně zařízený pokojík s manželskou postelí a sprchovým koutem. Nic víc není třeba.

„Ahoj krásko,“ vítá ji Pavel. Musí se hodně sehnout, aby jí mohl dát pusu. „Ahoj,“ usměje se na něj a líbá ho. V mžiku jsou oba nazí a za moment už jsou ve sprše. Jeho pták jako by nepasoval k tomu šíleně hubenýmu tělu, zdá se neskutečně obrovskej. Má chuť vzít metr a přeměřit ho, ale určitě bude mít aspoň dvacet.

Vzájemně se mydlí a ona lehce rukou honí tu tvrdou kládu. Pavel ji prstama přejíždí po těle, hladí bradavky a občas zajede i do do totálně promočený kundičiky. Ani se pořádně neosuší a už leží v posteli. Z kabelky vytahuje kondom a nasazuje mu ho. On ji pokládá na záda, roztahuje nohy a pak do ní zaboří to svý neskutečný péro. Hned napoprvý ho tam narve až po koule a ona má pocit, že jí zajel až do žaludku.

Pak ho chytne za zadek a nechá se prcat jako špinavá děvka. Pavel do ní buší a ona mu jde dychtivě naproti. S každým dalším přírazem, cítí, že se za chvilku udělá. Za pár chvil už se zmítá v extázi, ale Pavlovi je to jedno, klátí ji dál a za chvíli se svalí vedle ní a ztěžka oddychuje. Potom vstane, stáhne prezervativ, sáhne do kapsy kalhot a jako by se nechumelilo, vytáhne další, nasadí si ho a lehne si na postel.

Už je to dlouho, co měla mladýho kluka, ale tenkrát si to neuměla tak vychutnat. Nasedne na něj, ale teď si to vysloveně užívá. Dosedá pomalinku a cítí každý centimetr, který do ní zajíždí. Za chvíli dosedne a zase vychutnává tu obrovskou slast. Pak na něm začne zlehka jezdit a zrychluje opravdu jen zvolna. Rukama se opře o jeho hruď a nadzvedává se a dosedá a zase se nadzvedává a dosedá. Cítí, že má červený tváře, vlasy jí padají do obličeje a celkově si připadá jako divoženka. Tentokrát si svůj orgasmus řídí sama. Když to na ni přijde, dosedne a z hrdla vypustí jen takový tichý skřek.

Počká, až to celé odezní a zase pokračuje v krasojízdě. Udělá se ještě dvakrát, než Pavel konečně vypustí svou druhou dávku do kondomu. Potom následuje další sprcha, rychlé rozloučení a za dvacet minut už sedí v kavárně v nedalekém obchodním centru.

Dá si kafe, minerálku, odnese tác, a když odchází, míjí dva mládence, kteří se na ni usmějou. Udělá otočku a zamíří za nimi do knihkupectví, kam oba směřují. Potkají se u detektivek a oba jen překvapeně zamrkají, když se jich zeptá: „Ahoj kluci, co děláte dneska večer?“