Horúce prekvapenie (súťaž)

2024. febr. 7. · 1 665 nézetek kelover

Pamätám sa na to, akoby to bolo včera. Chladný valentínsky večer 14. februára 2023, chata vo Vysokých Tatrách.

Katka, moja manželka, je kreatívna duša a naplánovala pre mňa nečakané prekvapenie. Sme manželia už pomerne dlho a zrejme ma chcela prekvapiť pre nás netradičným zážitkom. Po tom ako som sa vrátil zo sauny, v chate bola takmer tma. Na poschodí som videl mihotajúce sa svetlo sviečok. Tušil som, že Katka si niečo špeciálne prichystala. V pozadí hrala jemná džezová hudba, ktorá vytvárala romantickú atmosféru. Celý zvedavý som vyšiel hore po schodoch a nakukol cez zárubňu do sviečkami osvetlenej izby. Na posteli ma čakala Katka. Ležala len tak nahá. Pred ňou boli zapálené tri rôznofarebné Yankee Candles. "Šťastného Valentína, láska" povedala a zobrala si červenú sviečku.

"*Myslela som, že by sme mohli vyskúšať niečo nové" a oči jej žiarili očakávaním. Prisadol som si a pobozkal ju. "Každá farba predstavuje iný aspekt našej spoločnej cesty" vysvetlila Katka. "Červená symbolizuje vášeň, ktorú zdieľame, modrá predstavuje pokoj v našej búrke a zlatá znamená vzácne chvíle, ktoré nás posilnili." Najskôr som sa cítil zvláštne, ale došlo mi, čo asi Katka plánuje. "Dôveruj mi." Odniekiaľ vytiahla šatku. "Zaviaž si oči a len si to skús užiť."

Celý nadšený premysleným prekvapením, som spravil čo mi kázala. Ľahol som si a očakával, čo sa stane. Pocítil som dotyk pier na mojom tvrdom penise. Po chvíľke hrania sa s ním, sa Katka odtiahla. "Nezľakni sa" povedala. Horúci vosk mi kvapla najskôr mimo žaluď. Pocítil som niečo, čo som dovtedy nezažil. Bola to vlna vzrušenia, ktorá sa preniesla od penisu až do končekov vlasov. Naskočila mi husia koža. "Budem pokračovať" povedala Katka. Vosk mi kvapkala čím ďalej tým bližšie k žaluďu. Musela vidieť, čo to so mnou robí, ako sa celý trasiem, ako to so mnou od vzrušenia myká. Neprestávala. Cítil som ako si užíva, čo to so mnou robí.

"Teraz zdvihni nohy a neboj sa" povedala Katka. "To nemyslíš vážne" odvetil som. Ale poslúchol som. Sviečku položila a jemne jazykom začala prechádzať po mojej hrádzi až k análu. Katka vždy vedela ako na mňa. Ako ma lízala, otvorenou dlaňou mi pomaly prechádzala po penise s občasným striedavým pohonkaním. "Skúsime ďalší level, ak sa nebojíš" ozvala sa. Nevedel som, čo skôr v tej chvíli. Musím sa priznať, mal som strach, ale neodpovedal som.

Po chvíľke sa vrátila opäť k lízaniu, ale s ďalším postupným kvapkaním vosku po penise. Tentokrát však nešetrila voskom na žaluď. Pálilo to, chvel som od bolesti, ale aj od rozkoše. Cítila, že toto už ďalej nevydržím, alebo čoskoro striekam. "Striekaj" zašepkala a v tom mi strčila svojho vybrijúceho pomocníka do análu. Nikdy som nič podobné nezažil. Penis, anál, celé telo mi pulzovalo. Teplý výstrek sa miešal s horúcim voskom. So zaviazanými očami som zrazu videl kaleidoskop potešenia a vášne, ktorý sa nedá opísať slovami. Orgazmus trval dlho, ako nidky predtým.

"Dobré som vymyslela" pochválila sa Katka na záver.

Takýto bol valentínsky večer minulý rok. Neviem si ani len predstaviť, čo vymyslí tento rok. Alebo je rad na mne, aby som niečo vymyslel?