Kamarádky mají problém VI

2024. febr. 14. · 1 965 nézetek Pavelpanq

Po delší odmlce pokračování.

Madam vstoupila do mučírny, kde byla připoutaná Nikola na gynekologickém křesle a kousek dál ležel na zemi Honza.
,,Odpočinuli ste si ?" Ptala se směrem k nim. Poté se začala smát a přistoupila k Nikole.
,,Teď tě čubičko odvážu a oblékneš se. Půjdeme na zahradu, tak ať nenastydneš. Zkontrolujeme Petru a budeme si hrát chvíli na zahradě."
Začala povolovat Nikole pouta a sem tam ji pohladila po bříšku. Když byla odpoutaná, šla se pomalu oblékat. Nejprve si oblékla bílé tanga a podprsenku. V tom ji Madam zastavila a v ruce držela malý anální kolík.
,,Pojď sem a ohni se přede mnou." Nikola poslechla a Madam ji odrhnula proužek kalhotek a zasunula ji šperk do zadečku, vrátila kalhotky a poručila ji ať pokračuje v oblékání. Natáhla si černé upnuté tričko a na nohy černé sportovní legíny. Když byla hotová, přistoupila k Madam s mírně rozkročenýma nohama a ruce dala za hlavu.
,,Tak se mi líbíš, pojď blíž a klekni si." Nikola poslechla a klečela těsně u Madam. Ta sáhla na stolek pro kožený obojek a připnula ho Nikole na krk. K obojku připnula vodítko a trhnutím ji donutila vstát. Na ruce jí za zády nacvakla kovová policejní pouta. Za vodítko ji vedla z mučírny po schodech ven z domu. Nikola poprvé viděla ten dům zvenčí a zároveň i rozlehlou zahradu. Madam vedla Nikolu ke stodole kde byla svázaná Petra. Když vešly do stodoly, připoutala vodítko Nikole ke karabině u stěny.

,,Tak jak se ti to líbí ? Tvúj druhý trest máš za sebou, do večera to zvládneme, neboj se. " Přistoupila k Petře a vyndala jí roubík. ,,Mě všechno bolí, nespoutávejte mě znovu" žadonila Petra. Na to se Madam jen usmála a rozvázala všechny provazy co držely Petru u sloupu. Po rozvázání posledního provazu se senula Petra k zemi a začala líbat Madam kozačky. ,,Už budu hodná, moc vás prosím" prosila a slzy měla na krajíčku. ,,Žádné takové, trest je trest a nedělej si to ještě horší. Teď už to bude ubíhat rychleji. Stoupni si !!! " zařvala Madam
Petra si stoupla a Madam ji za ruku odvedla k hrazdě ve výšce pasu. Kotníky asi 30 centimetrů od sebe ji Madam připoutala k okovům v podlaze a donutila ji ohnout se přes kládu. Zápěstí Petře připoutala ke kotníkům. Petra tak byla dokonale ohnutá přes kládu s vystrčeným zadečkem v růžových legínách.
,,Tak to by zatím stačilo." Prohodila Madam a šla k Nikole. Odpoutala ji vodítko a vedla ji ven na zahradu. Zrovna vysvitlo sluníčko a citelně se oteplilo.

Toho se Madam rozhodla využít a odvedla Nikolu ke kolíkům vyčnívajícím ze země. Sundala ji pouta z rukou a donutila Nikolu sednout do trávy mezi čtyři dřevěné kolíky. Vodítko připoutala k jedné karabině aby Nikola neutekla.
,,Počkej tady, jdu pro Honzu". Řekla Madam a odešla.

,,Vstávej !! Zařvala na něj a ten ihned vstal. Vzala že stolku slabší provaz a omotala mu koule. Přicvakla na provaz od koulí vodítko a takto za podvázané koule ho vedla, spíš tahala po schodech nahoru a následně ven k Nikole.
,,Máme pro vás překvapení." Usmála se Madam a škubnutím za vodítko donutila Honzu klenout a následně ho povalila na zem.
,,Lehni si na záda a roztáhni ruce a nohy !" Křikla na něj. Následně mu přivázala obě ruce a nohy ke kůlům v zemi. Ležel teď napnutý ve tvaru X a nemohl se ani hnout.
,,Lehneš si na něj a necháš si lízat kundu." Křikla na Nikolu a odvedla ji vodítko od obojku. Nikola opatrně kundou sedla na Honzův obličej čelem k jeho podvázaným koulím.
,,Teď ho budeš kouřit, Lehni si na něj a vezmi si ho do pusy." Nikola neochotně udělala co chce Madam a začala Honzovi kouřit péro.
,,Roztáhni ruce a ruce stejně jako Honza." Poslechla a pochopila že se nemůže rukama podpírat tak měla jeho penis hluboko v puse. Madam ji ruce a nohy roztáhla a připoutala stejně jako Honzovi ke kůlům. Ležela teď na něm bez možnosti pohybu jeho penisem v puse a kundou na jeho puse. Madam se sehla k jejímu obojku a přicvakla na něj karabinu a žároveň přicvakla k Honzovi podvázaným koulím. Mohla se zvednout a kouřit, ale když jeho penis stál, nemohla ho vyndat z pusy. Takhle tam leželi a uspokojovali se navzájem. Byl na ně pěkný pohled. Nikola oblečená a svázaná ho kouřila a on jí oblečenou v legínách lízal kundu. Netrvalo dlouho a Nikola se začala třást a silněji vzdychat. Prožívala svůj orgasmus a v tom ji zároveň Honzy penis začal stříkat do krku pořádnou dávku semene. Sperma ji teklo koutkama ven. Honza stále lízal její kundu a Nikola jen slastně vzdychala. Jeho penis opustil její pusinku, to se ale Madam nelíbilo a donutila Nikolu ať ho začne hned znovu kouřit. Když se Honzovi znovu postavil a měla ho v pusince šla Madam zkontrolovat Petru.
,,Až přijdu tak budete přesně takhle, jinak přijde trest. Takže se Nikolko snaž a neupusť ho." Smála se Madam a odcházela z Petrou. Po chvíli Honza začal znovu stříkat Nikole do pusy a ona prožívala další orgasmus. Chtěla si odpočinout a tak jeho penis pustila z pusy a nestačila reagovat když se znovu postavil. Teď už bylo pozdě a do pusinky ho dostat nemohla, jedině že by urvala Honzovi koule. Celá se třásla a bála se co bude až se vrátí Madam. Zkoušela Honzovi penis třít tváří, ale to nepomohlo k jeho orgasmu. Ležela a společně čekali co přijde. Honza ji mezitím dopřál další orgasmus.

Madam přišla k Petře a pohladila ji zadek v legínách
,,Moc krásnej zadeček, kdyby si tady nebyla za trest tak bych si s tebou pohrála. Ale trest je trest." Pronesla a začala ji rozvazovat pravou nohu. Tu následně zvedla do úrovně hrazdy přes kterou byla ohnutá a za kotník přivázala k hrazdě.
,,Ještě tady výdrž takhle a my za chvilku přijdeme všichni." Řekla Madam a odcházela pryč.

Když došla k Nikole a Honzovi uviděla že Honzovi stojí péro a stále líže Nikole kundu, ale jeho péro je mimo Nikoly pusu. Začala nadávat, že je to kunda neschopná a nezvládne mít chvíli péro v hubě. Odvázala je a připla jim vodítka. Za ně je vedla k Petře do stodoly.
,,Jelikož jsi neschopná kouřit chvíli péro, tak trest vás nemine. Honza si to měl pohlídat, tudíž oba dva budete potrestaní. Oba se ohněte přes hrazdu a chytne se za kotníky." Madam jim svázala každému kotníky k sobě. Zápěstí svázaly provazem a přitáhla ke kotníkům. Teď už měli vystrčený zadek všichni. Petře odpoutala nohu co měla připoutanou u hrazdy a připoutala ji k oku v podlaze. Uchopila ji tentokrát druhou nohu a připoutala k hrazdě.
,,Dostala sem nějakou žízeň, počkejte tady na mě a neuteče mi, za chvíli se vrátím a budeme trestat."
Zasmála se Madam o pomalu odcházela.