Poštárska odysea

2024. márc. 5. · 1 608 nézetek Dodicko

Bol pondelok ráno a ja som výnimočné nemusel do práce. Napriek tomu som vstal aby som manželke pripravil raňajky a kávu. Zatiaľ čo bola v sprche a voda vrelá na kávu začul som vo dverách zaštrngať kľúče. Bolo to nečakané. Šiel som pozrieť čo to má znamenať a ostal som v šoku keď som zazrel v našej chodbe cudziu ženu. Niečo asi päďdesiat , štihla tmavovláska. Aj ona bola prekvapená že má vidí. Napriek tomu že ja som tu bol doma. Ale to už vyšla žena z kúpeľne a snažila sa hasiť vzniknutú situáciu.
To je poštárka, priniesla poštu.
To vidím. Až teraz som si všimol poštársku uniformu a tašku.
Ale prečo má od nášho bytu kľúče?
Lebo je moja priateľka.
Asi takáto.
A na moje veľké prekvapenie pristúpila k nej a pobozkala ju na líce.
A so slovami , už dávno som ti to chcela povedať pustila osušku, ktorá doposiaľ zakrývala jej nahé telo a objala ju. Ich pery sa stretli vo vášnivom bozku.
No poviem Vám bol som v šoku.
Napriek tomu som sa snažil zachovať chladnú hlavu. Vravím, asi tu teraz zavadziam, snáď radšej pôjdem.
Ak chceš ostaň. Môže ostať, obrátila sa na poštárku. Iba nemo prikývla.
To je Viktória, riekla a opäť sa začala s ňou bozkávať.
Od prekvapenia som cúvol do obývačky a klesol do fotelky. Marta, pardón zabudol som predstaviť, moja manželka, teda aspoň zatiaľ, sa otočila chrbtom vystrelia ruky hore a oprela o stenu. Roztiahla nohy a vystrčila zadoček. Viktória okamžite vošla jednou rukou do jej rozkroku a druhou masíroval jej prsia. Zjavne sa jej to veľmi páčilo , pretože vzrušené vzdychala. Keď sa opäť otočila začala vášnivo zobliekať Viktoriu. Keď boli obe nahé opäť sa k sebe pritisli a ich jazýčky medzi sebou vášnivo šermovali. Navzajom si zašli rukami do rozkroku a spoločne sa draždili. Zatiaľ čo moja ho mala do hlaďučka vyholený , Viktóriin bol krásne zarastený hustými, čiernymi chĺpkami. Pri pohľade naň som pocítil prvý krát vzrušenie.