Noc s neznámým

2024. márc. 11. · 2 570 nézetek Mazliva53

Kdysi dávno jsem letěla pracovně na 2dny do Paříže, bohužel sama a tak už jsem dopředu v letadle přemýšlela, co mě čeká. Dva dny přednášek v angličtině a noc, nudná, stejná, v hotelovém pokoji. Nakoupila jsem si na letišti mraky časáků, které normálně nečtu, ale musím nějak zabít čas.
Příjezd na hotel, check-in, registrace, běžná rutina, kufr na pokoj, rychlá sprcha a předepsaný dress cod a vyrážím do přednáškové sálu. Vezmu si kávu a vodu a hledám stůl s vlaječkou Česka, pozdravím se s kolegy a usedám. Tlumím zvuk mobilu a prohlížím program. Achjo do 18:00 to tady musím přežít, světlá stránka nastává v 19:30, kdy je v plánu noční projížďka městem zakončená rautem na hotelu. Tak aspoň uvidím noční Paříž a ochutnám francouzskou kuchyni.
Den se táhnul, těšila jsem se na Coffee break a oblíbenou cigaretku. Vždycky jsem se s někým seznámila - kuřáci jsou v tomhle směru komunikativnější.
Všimla jsem si ho na odpolední pauze. Byl vysoký, velmi štíhlý, v tmavě modrém obleku, nevím odkud byl, zadumaně kouřil a popíjel kafe. Ale jak to bývá, když jsem si ho detailně prohlížela, otočil se a naše oči se potkali. Pousmál se, kývnul na pozdrav, típnul cigaretu a dopil kafe. Odcházel kolem mě a za ním se linula kořeněná vůně jeho parfému. Ztratil se v davu a já se vrátila do sálu, ke svému stolu.
V posledním bloku přednášek jsem zůstala v úžasu, když se na pódiu objevil ON. Jako zástupce farmaceutické firmy vysvětloval principy celého projektu. Měl velmi příjemný hlas i vystupování. Občas vsunul vtipnou poznámku, aby udržel po celém dni naší pozornost. Dařilo se mu to skvěle, mluvil z patra, díval se do obecenstva a několikrát se podíval na mě. Říkala jsem si, jen náhoda. Takový krásný mužský a já? Proboha, to ne. Postarší, baculatá, bože na co to myslím. Dočkali jsme se konce, zatleskali a rozcházeli se do svých hotelových pokojů.
Byla jsem unavená, tak si vzala plavky, župan, osušku a vydala se do hotelového bazénu, uvolnit se.
U bazénu 3 nebo 4 hosté, nevšímala jsem si jich, odložila si věci na lehátko a šla ke sprše. Voda byla příjemná, osvěžující. V bazénu teplá voda s lehkými vlnkami. Pár temp, sem a tam a ven na lehátko, oschnout. Uvelebila jsem se a zavřela oči.
Ozvalo se Hello...... Otevřela jsem oči a tam stál ON, v přiléhavých plavkách štíhlý až šlachovitý, úplný opak mě. Na vedlejší lehátko odhodil ručník a skočil šipku do bazénu. Plaval jakoby si počítal bazény. Zavřela jsem oči a asi na chvilku usnula.
Probudil mě letmý dotek ruky, než jsem otevřela oči, ucítila jsem polibek na tvář. Jeho zelenomodré oči na mě upřeně hleděly a i když jsme neřekli ani slovo, oba jsme pochopili, co si ten druhý myslí.
Oba jsme nevnímali, co se děje kolem nás.
Vzali se za ruce a odešli do výtahu. Nesledovala jsem, kam jedeme, měla jsem hlavu jako v oblacích. Jeho pevné sevření ruky mi nedovolilo se bránit, ani se mi nechtělo. Bylo to bláznivé, ale přitahoval mě jako magnet...
Kartou otevřel dveře a ocitli jsme se v zrcadlově otočeném pokoji jako byl můj. Taky mu dominovala obrovská postel. Tam uvolnil sevření ruky ale taky mi hned začal z ramen stahovat župan. Naše oči se potkali a ústa se k sobě přibližovaly, jakoby se bály dotknout.
Už jsem říkala, že za celou dobu mezi námi nepadlo ani slůvko, kromě zmíněného Hello? Tak nepadlo, a ani nepadne.
Líbali jsme se dlouze a vášnivě, mezitím jsme se navzájem svlékali. Doteky, hlazení, mazlení, vše co předchází milování. Byla jsem v sedmém nebi, ochutnali jsme se navzájem. Jeho tělo bylo plné šlach, a když jsem se dotkla ocasu, byl tvrdý a už ronil slzy štěstí. Musela jsem ochutnat. Voněl živočišnem a zmizel mi pomalu v puse. Vzal mi hlavu do dlaní a začal přirážet, dávila jsem se, tekly mi slzy, ale byla jsem příšerně vzrušená, chtěla jsem víc. Cítila jsem jeho cukání a nechala si šukat pusu.
Najednou přestal a otočil si mě na břicho, nadzdvihl mi zadek, dal pod něj polštář a vrazil mi svůj jazyk do kundičky. Tekla jsem jak vodopád a já slyšela jen jak polyká tu šťávu a mlaská. Bylo to intenzivní a já už vzdychala dost nahlas. Hladil mi u toho můj velký zadek a byl rozrušený.
Po mém orgasmu, kdy jsi myslela, že je konec, jsem ucítila jeho žalud jak přejíždí od poštěváčku až po análek. Vzrušující pocit. Špulila jsem svou zadnici s příslibem průniku. Netrvalo to dlouho, ale stálo se to. Po velmi pomalém zásunu, jsem ucítila tvrdý příraz a koule mi pleskly o pošťevák. Oooooooh ze mě vyjelo velmi nahlas a od té doby jsem nepřestala křičet. Jeho ocas do mě bušil rychlou intenzitou a přitom bez bolesti. Byl tvrdý ale jemný. Chytil mi obě ruce v zápěstí a stočil na záda - jako v poutech. Hlavu jsem měla zabořenou do polštáře a křičela vzrušením. Byl jak robot, píchal mě rychlostí blesku, nepřestával. Takovou slast jsem nikdy nepoznala, tekla mi kunda a já začala přirážet jak smyslů zbavená. Nevím, jak dlouho to trvalo, nevnímala jsem čas, jen ten ocas.
Najednou přestal a já se cítila zmatená. Pochopila jsem za krátkou dobu. Pocítila jsem horké semeno jak stéká přes análek na roztaženou kundu.
Byla jsem trochu zklamaná, že už.... ale netušila, že to bude mít pokračování. Ucítila jsem jeho žalud na análu. Velmi pomalu vnikal dovnitř. Počáteční obava že mě spadla, uvolnila jsem se a on mohl celý dovnitř. Ruce mi nechal na volno a oba jsme si užívali ty okamžiky vzrušení. Uklidnil se a velmi pozvolna mi šukal anál. Vzdychali jsme oba. Divokost vystřídala něha a jemnost. Trvalo to jen pár minut a zase mi zadek zkropil semenem. Hladil mě, rozmazal po mě všechno jeho semeno a do toho sázel polibky. Pak se zvednul a odešel do sprchy.
Ještě chvíli jsem zůstala ležet, nechat doznít několik mých orgasmů a pak se zvedla, vzala si župan na holé, opatlané tělo a normálně utekla z pokoje.
Ten večer už jsem nikam nešla, objednala si večeři na pokoj a dala si dlouhou vanu. Vstřebávala jsem ten úžasný zážitek a ani nevzdechla po manželovi.
Na druhý den jsem šla na přednášky s trochou obav, ale zbytečně. Míjeli jsme se. Jen při jeho závěrečné řeči se naše oči setkaly. Kývli jsme oba hlavou a poslali si úsměv. Jen my dva jsme věděli, že je to naposledy.
Od té doby jsem v Paříži nebyla, ale, že je to magické město hříchu, to můžu potvrdit s čistým svědomím.