Hrátky se subinkou část 4

2024. márc. 26. · 1 163 nézetek EdgingBrno

Vím, že se opakuji, ale ta vystrčená prdel byl neskutečně famózní výhled! Samovolně se rozevírající velké, pevné a masité půle, mezi nimi a na nich černý koberec a uprostřed něj kulatá hnědší řiťka, zakrytá jen tenkou látečkou. To vše směřovalo dolů, kde se porost rozrůstal jak do hustoty, tak i prostoru. I přesto, že byla tanga černá, bylo na nich poznat, jak jsou na té kundě zmáčená, úplně se leskla.

Sáhl jsem pod ni a ještě jednou jsem pomalu a s řádným přítlakem jel rukou od břicha a přes kalhotky přejel naběhlého frajtra v pozoru a vlhký otvor. Sténala blahem a na ruku mi přímo nasedala. Odtáhl jsem ruku, aby ji ještě trochu napínal a pak jí začal stahovat tanga tak, aby je měla napůl žerdi, pevně chytil půlky, roztáhl je co nejvíc od sebe a nejdřív nasál její vůni. Potom jsem jemně začal kroužit jazykem kolem její dírky a občas přejel i přes otvůrek. Už ve zprávách se mi svěřila, že jí anál ještě nikdo nikdy nelízal a bylo vidět, že už to na ni zase jde: funěla blahem a tlačila mi prdelku na jazyk.

Přestal jsem a poručil jí se zvednout na kolena. Bylo totiž na čase jí sundat pumpičky, cecíky už měla pořádně nalité a rudé. Upřeně jsem se jí podíval do krásných tmavých očí a s mlasknutím jsem oddělal levou, žádné pomalé upouštění vzduchu, hezky rovnou. Přivřela u toho bolestí oči, ale z nádherných plných rtů, za kterými prosvítaly drobné bílé zoubky, se jí vydral slastný sten. Uchopil jsem uvolněnou bradavku a silně za ni zatáhl směrem dolů. Teď už si dávala pozor a nevydala ani hlásku. Když jsem jí sundával pravou pumpičku, dívala se mi zpříma do očí a ani je neodvrátila ani nezavřela. Chytil jsem jí obě bradavky a přitáhl ji za ně k sobě a krátce, ale vášnivě ji políbil: hodně jazyka, hodně slin.

Pak jsem ji od sebe odtáhl a na každou z bradavek natáhl jednu podvazovací gumičku a poručil jí, ať se zase položí: kozy a obličej na postel, zadnici vyšpulenou a rukama si doširoka roztáhne půlky. Nejdřív jsem se se zálibou chvíli díval na rozevřený svěrač, obklopený chlupy a pak tam znovu zajel jazykem, tentokrát ho zatlačil i kousek dovnitř. Pak jsem ale začal opět stahovat tanga níž, až se mi ukázala ta rozšklebená, chlupatá a notně mokrá jeskyně. Porost kolem díry měla úplně promáčený šťávami a rozevřené stydké pysky měla natažené až k poštěváku. Byl neskutečný, velký jako můj palec, musel měřit bezmála 3 cm a stál v pozoru jako malý čuráček. Vylézal dokonce i z jejího bobra.

Kalhotky jsem jí stáhl úplně, pak si ji vrátil zpět do pozice a strčil nos až přímo k její lastuře. Voněla neuvěřitelně a pohled na to, jak jí pulzuje, byl k nezaplacení. Otevřel jsem pusu, nasál její klitoris a obličej k ní přimáčkl, takže měla v kundě celý můj nos. V té chvíli to na ni přišlo znovu, tak jsem ji k sobě pevně přitáhl a užil si, jak se mi dělá o obličej. Rozhodl jsem se ale, že ji nenechám oddechnout, a proto ještě než orgasmus odezněl, odtáhl jsem se a do píči jí bez problému vrazil 3 prsty. Tak byla mokrá!

Prdel si samozřejmě už od chvíle, když jsem se do ní bořil, nedržela, měla co dělat, aby vydržela klečet, tiskla hlavu do polštáře a tlumeně řvala blahem. Prsty jsem dostal do správné pozice a začal jí rychle stimulovat G bod, druhou ruku jsem naslinil, podsunul pod ni a rozkmital se jí na poštěváku. Netrvalo dlouho a několikrát vystříkla obří proud jako fontána! Byla úplně v extázi a začala mi na ruku tvrdě přirážet tak, že pojala i čtvrtý prst jak nic. Zavazel už jen palec, tak jsem si řekl, co už, vytáhl z ní prudce ruku a nechal ji přirazit na všech pět prstů. Trochu u toho hekla a zasyčela, ale rychle se znovu dostávala do tempa...