Vo stvorici s kockami 2

2024. ápr. 21. · 793 nézetek TMVSOM

Hra s kockami medzi nami styrmi teda naberala na intentzite. Zrazu mali vsetci len jednu cast oblecenia na sebe, nikto este nebol komplet nahy, az sa tomu nechcelo verit, ze to je takto vyrovnane.
Dalsie kolo a v nom hodim 12. Neverim ze ma niekto prekona. Manzelka ma 3 a caka co bude. No nic neocakavane, proste som jej pomalicky vyzliekol totalne premocene nohavicky. Ukazala sa v novom strihu. Vacsinou je bud komplet vyholena, alebo ma male zarastenie, nikdy su chlpky neupravovala do nejakeho tvaru. Dnes ale ma hore taky pasik. Kvazi trojuholnik. Nieco podobne som videl na fotkach, ktore na Ona poslala. A velmi som chcel vidiet co Ona dnes skryva pod nohavickami. Uz ked takto sedi vedla mna, castejsie sa mi zda, ze je natocena na moju stranu. Jej prsia uz mam preskumane vizualne. Jej nozky uz poznam, paci sa mi aky ma lakt na nechtoch. Niekedy, ked ma nohy prehodene cez seba, sa jej chodidlo dotyka mojej nohy. Vzrusuje ma. Vzrusuje ma to.
Po novych hodoch prisla Ona o nohavicky a ja o tricko. Ked som si hodil len 4, hned bolo jasne, ze sa rutim po nepoznanej ceste.
- co sa bude diat, ked prehra niekto, kto je uz holy?
- pokracujeme dalej, dostane ulohu. vitaz urci co musi urobit.
A tak mi Ona povedala, aby som jej 10 sekund lizkal muslicku. Na co vsak zacala manzelka protestovat, ze preco jej. Dal sa navrh, ze vitaz sice vyberie co ma porazeny urobit, ale musi to urobit kazdemu. Tak som zacal protestovat ja:
- a co mam lizat Jemu?
Obe damy sa usmiali, pozreli na seba a takmer suhlasne povedali:
- no ved penis!

Poklakol som najskor pre manzelku, ona si roztiahla nozky, posunula sa panvou ku mne, aby som sa lahucko dostal jazykom na jej klitoris a spickou ho oblizal. Normalne som citil ako neskutocne je rozpalena. Stavicky z nej doslova tiekli, a tak som ju naplocho parkrat zlikal, pricom som vzdy citil ako velmi ju to drazdi a ona mi priraza. Presunul som sa k nej, Ona sa posunula uplne na okraj sedadla a nozky su vylozila na operadla. Uplne otvorena a rozkrocena, pripravena ma nechat ju poriadne ochutnat. A ja som si to uzil. Urcite som ju lizal dlhsie ako 10 sekund. Cmulal som jej naliaty hrasok a ona priam nechutne slastne vzdychala. Jej lono bolo upravene presne v tom duchu, ako som ho predtym videl na fotkach a videu. Chlpky maju par milimetrov, su zastrihnute do takeho trojuholniku, dole sa zacina niekde nad klitacikom, a hore konci sirsim koncom. Ako prirodzena brunetka ma prijemne cierne chlpky, rozdiel oproti domacemu spinavemu blondu. No uzil som ju nielen jej chut, ruka na zadku ale esteticky zazitok z jej telicka.
Nakoniec mi zostal On, stale v tricku, ale s nadrzanym vtakom. Ruzovy zalud mal vysuseny, ako sa mu obtieral o latku tricka, tak som ho opatrne olizal. A potom este z druhej strany, ked sa ozvala nespokojna Ona:
- to nie je fajcenie!
- ale ved uloha bola lizanie a to aj robim.
Chvilku som mu este jazykom pojazdil po jeho naliatom ruzovom zaludi a pokracovali sme.

Presli asi dve tri hry, ked aj On prisiel o tricko, manzelka lizala nase podklady, a doslo k tomu Okamihu. Ona vyhrala, ja som prehral. Ona sa postavila, presla k posteli, posadila sa na nu, a povedala uplne prisne:
- koniec tychto detinskych hier, normalne ma prosim ta urobit ustami, jazykom, lebo sa zblaznim!

Takemuto rozkazu sa neda odolat, poklakol som pomedzi jej roztuzene nozky, normalne mala krvavo cervenu muslicku, tak silno bola prekrvena a nadrzana. Vonala neskutocne a chutila este lepsie. Prisal som sa na jej klitoris, zovrel som ho pomedzi pery, stlacal a cmulal. Ona sa mi vrtela, bokmi sa snazila chvilu ujst a o sekundu naopak prirazit. Pozeral som sa na jej telo, hrud ktora sa dvihala, prsia ktore lezali a z nich trcali bradavky. Prstami si zmolila tie naliate bradavky. Jazykom som obcas vnikol do jej horucej muslicky. Nechcelo sa mi to ukoncit, chcel som si to uzit dlhsie.
Vtom sa pred ocami nieco zmenilo. Manzelka k nej pristupila z boku, klakla si a zacala jej bozkavat prsia, hrat sa s jej bradavkami. Videl som ako sa manzelkine prsia pohupuje dole a chcel som ich. Drzal som ju za zadok, nadvihol som ju a vnikal jazykom do jej uplne mokrej picky. Medzi tym sa damy zacali bozkavat. Ale to bola len sekunda a doslo k dalsiemu vyvoju situacie. K manzelke pristupil zozadu On. Ako klacala na kolanach, s vypucenym zadockom, pritlacil svoj naliaty penis k jej buchticke. Ona sa len otocil, pozrela na mna, zatvorila oci, rukou si ho zozadu nahmatala a vrazila si ho dovnutra. On zacal dost divoko prirazat.
To vsak manzelka nema rada, tak sa z neho odtrhla, otocila sa na chrbat, lahla si vedla nej a On sa na nu zvalil. Manzelka si ho opat rukou naviedla dovnutra, potom ho objala a zacala sa s nim bozkavat. Bolo mi jasne, ze chlapik je strateny a o par sekund strieka. Tak som rychlo sustredil vsetku svoju pozornost na muslicku. Ona sa prehybala, rukou ma otlacala a pritlacala zaroven. Proste som si jej naliaty klitoris strcil do ust, zacal ho cmulat, jazyckom do neho dobkal a takmer v rovnakom okamihu sa Ona a On urobili.

Manzelka sa pozrela na mna, tie oci poznam, znamenaju len jedine. Chcem aby si ma okamzite urobil. A hoci sa On nejako snazil ospravedlnit, ze tak rychlo to necakal, presunul som sa k manzelke, nastavil som si ju do nasej polohy, kedy ju dokazem rychlo urobit. Ako som do nej vnikol, po prvykrat som zistil, ake je to byt vo vystriekanej muslicke. Bolo to cvachtave a klzke. Nezostavalo mi nic ine, len urobit manzelku. Par pohybov a vedel som, ze spickou penisu som nasiel ten bod. A teraz este chvilu prirazat a ona exploduje. Jej usta sa na mna normalne prisali, jazykom do mna vnikala, horuco dychal a prstami mi ryla do chrbta.

Neviem co robili zatial On a Ona, bol som k nim chrbtom. Chcel som sa urobkat, vystriekat zo seba tu nadrzanost, ale manzelka teraz mala prioritu. A skutocne o chvilu som ju uz drzal v naruci pocas jej malej smrti. Pre mna to znamenalo, ze musim z jej muslicky vyklznut, nema rada ked po vrchole v sebe nieco citi. Vytiahol som mokry ale stale maximalne naliaty penis, pokryty zmesou jej stiav a Jeho semena. Prisunul som sa k manzelke, aby ma jej usta dokoncili, presne tak ako doma. Zbadala to vsak Ona, zastavila ma a povedala Jemu:
- mozes mu ho zlatko prosim vyfajcit? Vies ako to milujem a dnes si este jeho penis neochutnal.
Lahol som si na chrbat, po doterajsom priebehu tohto vecera ma to vobec neprekvapilo. Manzelka si lahla z boku ku mne, Ona z druhej strany. On sa presunul dole k mojmu trciacemu penisu a zobral ho navrdo do ust. Bolo vidno, ze v tomto je skusenejsi ako ja. Nerobil to prvykrat. Jazdil perami po zaludi, jazykom ma ochutnaval zo vsetkych stran.
- chyt mu vajcia, trosku mu ich stlacaj a hned bude striekat - poradila mu manzelka.

Nebolo to potrebne a uz som zo seba vypustal vsetko to nazbierane sperma. Otvoril som oci. Manzelka sa spokojne pozerala ako On odchadza do kupelne. Ona zhanala nejake papierove vreckovky. Manzelka si rukou drzala muslicku, aby to z nej vsetko nevytekalo na postel.
- podme na nasu izbu, umyjeme sa v nasej kupelni a o par minut sme spat.

Pozicali sme si ich zupany, zozbierali nase oblecenie a isli sa k nam ocistit. Ledva sme zatvorili dvere na izbe, zacal som manzelku bozkavat. Myslel som, ze nebude chciet, ale opak bol pravdou. Bolo na nej vidiet, ze je spokojna, ze je nadrzana a ze tento vecer bude mat este pokracovanie.