Seznámení s Martinem

Gay
2024. ápr. 25. · 1 905 nézetek Kleator95

Uběhlo pár dní od mého poprvé a já měl zase chuť si užít něčí penis. Tak hned zpět na seznamku a zjistit jestli ten můj první je online. Bohužel nebyl, tak jsem se tentokrát dal na hledání.

Po chvilce hledání nacházím. Píšeme si snad celé odpoledne. Já s jedinou zkušeností s klukem on které by napočítal na jedné ruce. Když jsme u téma sexu, tak se ho zeptám, zda by mi poslal fotku jeho penisu. Za pár minut mi na monitoru visí fotka jeho velkého péra a říkám si, že toho bych chtěl.

Nedalo mi to a hned se ho ptám, zda by se nechtěl sejít a pro mé překvapení s tím hned souhlasil. Bohužel zde byl opět stejný problém s místem (hold život studentů a bydlení u rodičů). Nakonec dokážeme najít lesík, kde by to šlo. Rychle sedám na bus a jedu.

Přijíždím na cílovou zastávku, kde už na mě čeká. První konverzace byla hodně nesmělá, ale oba jsme se těšili na to co se stane. Scházíme do lesa a oba rychle hledáme to ideální místo. To naštěstí netrvalo dlouho a za chvilku už jsem byl opřený o strom a moje ruka už mu hned chytala penis přes kraťasy. Byl už tak tvrdý a podle hmatu takový jako před chvilkou na monitoru. Jeho ruka mezitím taky přejížděla po mém tvrdém penisu. Najednou mě chytil druhou rukou kolem krku s začal líbat. Tohle jsem nečekal, ale necuknul jsem a můj jazyk jsem mu hned opětoval.

Pomalu začínám klesat. Chci už mít v sobě ten jeho penis. Začínám stahovat kraťasy s trenkama a už je předemnou v celé kráse. Hned ho beru do pusy a snažím se hned hluboko. Přejíždím mu přes celý penis až mi chytá hlavu a začíná mě sám šukat až ho vyndává a dává mi hlavu ke koulím. Pak ještě chvilku do pusy až si mě tahá nahoru k sobě a začíná mě zase líbat a u toho mi sundává oblečení. Ani jeden z nás v tu chvíli neřešil, že jsme venku a že by nás někdo mohl chytit.

Otáčím se k němu zadkem s rukama opřený o strom pěkně vyšpulený. V tu chvíli slyším jak si lehce šeptá jooo. Rychle bere kondom a sliní mi zadek. Jenom se zachvěju jak moc ho tam chci. Zajíždí tam krásně hned až trošku vyhrknu. Zeptal se jestli v pohodě, tak mu říkám že víc než to, že tohle chci. Jak jsem mu tohle řekl, tak začíná pořádně přirážet. Pleskal tam o mě jak kdyby jsme byli někde na pokoji a já mu tam pořádně vzdychal.

Pak jednou rukou jsem k mému penisu a začal mi ho u toho honit. To bylo něco neskutečného a po chvilce jsem tam stříkal jak ještě nikdy předtím. V ten moment začal ještě jednou pořádně přirážet až se během chvilky udělal.

Začínáme se oblíkat a přitom se na sebe smějeme a nejsme schopni slova. Nakonec jej přerušil se slovy, že takhle úžasný sex ještě neměl a že by si toto rád zopakoval. Já mohl jedině souhlasit a věřit, že tohle nebyl náš poslední úlet.

Tehdy jsem ani nevěděl, že když jsem tohle říkal, že pak spolu budeme pravidelně spát i když jsem měl přítelkyni. Takže se dál můžete těšit na povídky s Martinem.