Překvapení od milence.

2024. ápr. 30. · 1 467 nézetek Stirice14

Vím že je to jenom sen,ale to co napíšu by se mohlo stát.
Jsme spolu a ty mi povíš, mám pro tebe překvapení. Jaké povídám?
No přijedou kámoši a chtějí tě ošukat. Nejprve jsem zděšená,ale zároveň mi vlhne kunda.
Kolik jich má přijít? Zeptám se.
No čtyři, vím že je v pohodě dáš,jsi moc šikovná.
Ale nejprve jdeme spolu do sprchy. Máme ještě přes hodinu času.
Jdu ráda, miluji naše mazlení pod tekoucí
teplou vodou. Celou mě namydlis a umyjes nejvíce péče dáváš kundě. Ta teče jako blázen. Já si umeju tebe a pohraju si s tvým curakem, vím co na tebe platí, takže za chvilku mám pusu plnou, smetánky. Vyjdeme ze sprchy, pořád mi krajkové prádlo, punčošky a lodičky, chceš abych byla krásná pro návštěvu.
Zazvoní zvonek, pouštís je dál. Já sedím na gauči a čekám. Představují se. Dávají mi každý polibek. Prohlíží si mě. Pomalu se svlékají a já můžu hodnotit jejich nářadíčko. Každé je jiné,ale všem stojí a mě se to moc líbí.
Postavím si je do řady a každého pohonim a pokourim. Všem se to moc líbí, lehnu si a říkám . Kdo začne?
Nemohou se dohodnout tak vezmu toho s největším perem,opřu mu nohy o ramena a řeknu ať mě tvrdě odjede. Další honím rukou a čtvrtému nastavím pusu. Mám co dělat abych to zvládala.
Poprosím o změnu polohy , lehnou si vedle sebe na záda a já je postupně osedlam. Každý se diví , že mají louži v podbřišku, mám mnohonásobné mokré orgasmy. Oni se ještě ani jeden neudělal.
Najednou když odjíždím posledního,se zvedne jeden a strčí mi ho do pusy. Druhý školu skousi zadeček. A další dva chtějí honit.
Jde to hůř, ale postupně se sehrajeme. A já cítím jak mám všude plno. Orgasmy jdou jeden za druhým a onie mě postupně plní dírky.
Svitim jako měsíček na hnoji. Jsem unavená ale spokojená. Bude další kolo? Uvidíme.