Moje žena v pornu?

2024. máj. 4. · 5 682 nézetek baertla

Zpráva: Koukej, co máš doma
Příloha: Děvka.MP4

Tomášovi přistál v poště email z adresy, kterou neměl v adresáři. Asi by ho hned smazal, protože podobnejch kravin mu chodí desítky, ale něco ho přimělo, aby si otevřel přiložené video. Byla to stará nahrávka, evidentně přepis z véháesky. Záběr na typický panelákový pokoj, jakých jsou v naší zemi tisíce. Obývák s gaučem, na němž sedí chlap jen v trenýrkách a usmívá se do kamery.

Kameraman pak švenkne směrem ke dveřím, v nichž se za chvíli objeví nahá žena, která leze po čtyřech pomalu po kolenou do místnosti. Na chvíli se zastaví a trošku zvedne hlavu. Kamera zabere její obličej a Tomáš strne. Zcela nepochybně je to jeho žena Gita. Ve filmu je mnohem mladší. Tomáš tipuje, že jí je tak o dvacet míň než teď, takže kolem pětadvaceti. To by tak odpovídalo tomu, že to někdo točil na videokazetu. Ale stoprocentně je to ona!

V té době se ještě neznali, začali spolu chodit, když bylo Gitě sedmadvacet a o rok později se vzali. Tomáš tomu nemůže uvěřit, ale zvědavost mu nedovolí film vypnout nebo ještě lépe smazat. Gita pokračuje po čtyřech do místnosti, až nakonec skončí na koberci před gaučem, na němž sedí chlápek, kterému tipuje tak kolem třiceti Je při při těle a rozhodně to není žádnej superkrasavec.

Gita se zdvihne, ale pořád klečí. Chlápek se k ní nakloní a dá jí celkem slušný políček. „Líbí se ti to, děvko?“ pronese a Gita přikývne. Kamera jí zabírá zezadu, není jí vidět do obličeje. Tomáš neví, jak se tváří, jestli nebrečí, nebo jestli se jí to opravdu líbí. On svou ženu nikdy neuhodil, a tak je teď zmatený.

Jeho žena je slušná, a dokonce by o ní prohlásil, že je až extrémně stydlivá. To, co vidí, ho zcela vyvádí z míry. Nerada chodí mezi lidi. Nesnáší, když ji chlapy očumujou, a teď tohle.

Clápek se zdvihne z gauče. Je vidět, že mu stojí. Gita mu okamžitě stáhne trenýrky a z nich vyskočí ocas, jako by byl na pérku. Je celkem slušně vybavenej. Gita ho okamžitě začíná kouřit. On ji chytne za vlasy a rukou jí hýbe hlavou proti svému péru. Občas přirazí její hlavu proti sobě až nadoraz a narve jí tak ptáka až do krku. Chvíli počká a pak jí hlavu zase odtáhne. Gita trochu kucká, ale chlápek pokračuje v šoustání její pusy a ještě se při tom chechtá do kamery.

Pak ji odstrčí a opět si sedne na gauč. „Poď sem,“ poručí a plácne se rukou do stehna. Gita poslušně vyskočí a přehne se přes jeho stehna. Kameraman popojde, aby zabíral chlapa z boku a Gitu zezadu. Je vidět její krásný zadeček a trochu taky kundička. Pak chlap svou ohromnou tlapou plácne Gitu přes zadek a ještě to několikrát zopakuje. Poté jí roztáhne půlky a plivne jí mezi ně. Také tohle ještě několikrát zopakuje, potom se trošku nakloní a strčí Gitě ukazováček pravé ruky do pusy. Nechá si ho olízat a pocumlat a pak ho začne strkat Gitě pomalu do zadku.

Gita lehce sykne. „No tak, hezky se uvolni, šlapko, nezatínej, povol,“ nabádá maník Gitu a stále tlačí svůj prost dovnitř. Kamera si přiblíží Gitin zadek, takže je pěkně detailně vidět prst, který se dere dovnitř. Pak ho chlápek pomalu povytáhne a pak zase zasune zpět. Celé to trvá několik minut. Teď už prst dovnitř zajíždí znatelně lehčeji. Chlápek je evidentně spokojenej. Vytáhne prst a poplácá Gitu po zadku: „Hodná kurvička, krásně drží.“ Poté ji ještě jednou silně plácne přes zadek a utrousí: „Dělej, vstávej.“ Gita se sveze z jeho nohou. „Klekni na gauč,“ pokyne jí a Gita udělá, co se po ní chce.

Rukama se zapře o opěradlo, dá nohy od sebe a pěkně vyšpulí zadeček. Chlápek si stoupne za ni, trochu si ji přitáhne k sobě a naprosto bezohledně do ní narve ptáka. Gita vykvikne a zaboří hlavu do gauče. Týpek začne okamžitě přirážet. Je slyšet mlaskání, ke kterému se za chvíli přidá i tlumené Gitino hekání. Tomáš tenhle zvuk pozná okamžitě, Gita to tak při sexu dělá často.

Chlápek drží Gitu za zadek a přiráží. Kameraman postupně obchází souložící dvojici a nabízí záběry z různých úhlů. Muž postupně zrychluje a Gita přidává na intenzitě sténání. Pak ho maník vytáhne a postříká Gitě zadek a záda. Ještě si svého ptáka otře o její zadek a pak náhle film končí.

Tomáš ještě chvíli fascinovaně hledí na monitor a najednou si uvědomí, že svírá svého ztvrdlého ptáka rukou přes kraťasy. Vypíná přehrávač a znovu kouká na odesílatele. Nic mu to neříká. Přemýšlí, co má dělat. Zeptat se Gity, jestli někdy netočila porno? Co by mu asi řekla? Tenhle důkaz je jasnej, takže jí má říct, že to viděl? Mají skvělé manželství, je mu jasné, že tohle by to jenom zkazilo.

Z přemýšlení ho vytrhne další zpráva. Z té samé adresy. Další mail. Má ho otevřít? Ví, že by neměl, ale udělá to.

Zpráva: Koukej, co máš doma
Příloha: Děvka.MP4
Dobrá děvka. Pořád to takhle umí? Chtěl bych to taky zažít. Nebo to mam dát na net? Nebo poslat rodině a známým? Dej vědět, Velkej bejk.

Tomáš čte ten mail asi pětkrát a pořád nemůže věřit svým očím. Při každém dalším čtení doufá, že text se změní, že tam bude něco úplně jiného. Ale není. Co teď? Má se někomu svěřit? Nebo říct pravdu Gitě. Neví. Neví, jestli mu někdo poradí. Co byste poradili vy?