Mé vzpomímky

2016. márc. 30. · 14 036 nézetek feminka

Odjakživa jsem se považovala za volnomyšlenkářku a kromě toho mě vždycky něco táhlo jít proti proudu. Chtěla jsem se lišit a provokovat.

Přesto jsem před pár lety měla jeden zážitek, který se svým způsobem vymykal běžnému schématu. Měli jsme totiž naplánovanou výpravu na SW v Allenu, kde jsme byli na dovolené. Byli jsme uvedeni příjemnými majiteli a dostali do dlaní klíčky od skříněk. Tři a čtyři. Takže nejdeme první. Svlékli si všechno oblečení, jak tam bylo zvykem a jako Adam a Eva vyšli k baru na uvítací drink. Seděli jsme v pohodlných křesílkách u baru a popíjeli welcome drink. Klub se rychle plnil a přišlo i několik párů,které se nám líbili. Rychle jsme byli s manželem vtaženi mezi partu dobře se bav&iac ute;cích lidí, kteří se přišli odreagovat od světa tam venku, kde se závidí, intrikuje a nenávidí. Opravdu zajímavé zjištění, že erotika a sex osvobozují a očisťují. Kdo nevěří, ať nechá na hlavě.
Manžel konstantoval svou říkanku o tom, že němka patří do postele, češka do kuchyně a polka do chlíva.

My jsme s manželem proběhli sprchou, vyšla jsem čistá, voňavá, nahá a pouze v botech z umýváren. Oba už jen v ručníku a zamířili do největšího pokoje, odkud se ozývaly vzdechy Magdy. Jiří ležel na zádech, Magda klečela nad jeho ústy svým rozkrokem a nechávala si od něj lízat kundičku. Byla na vrcholu blaha, prdelka a kundička plné pohybujících se prstů a pohyb v nich v ní bouřil v jejich žilách krev, hlava jí třeštila a vlny rozkoše byly častěji.Vybičováni vzrušením při masáži, natvrdo zamrdat. Ano, tady začíná ta swingers, kterou si každý neznalý představuje jako tu jedinou správnou. Může k tomu dojít, ale také nemusí. Vždyť rozkoš a vzrušení se dá prožít i ve dvou.
Ale tady je několik nadržených ocasů a kundiček dohromady a tak se trhají obaly od prezervativů jak na běžícím pásu, těla se vlní a ruce hladí a laskají, prsty i ocasy pronikají do štěrbinek i úst a všichni se díváme, jak žena i muž dosahují vrcholu vzrušení. Nádherné a vzrušující představení. Kundička je v jednom ohni, teče a přenádherně voní.

Ženské křičely, přehekávaly se navzájem, vyrážely kundami vstříc nesmlouvavým pánským prstům... Muž, který měl dívčinu napíchnutou na lofasu, pochopil situaci a tak silnými pažemi zkrotil rozhopsanou mladici, aby přihlížející pán mohl připíchnout svůj meč k jeho. Cítil žalud na žilnatém čuráku stejně, jako ho cítila u díry d&iacute ;včina. Poslušně držela i když netušila, do čeho jde. Pak ji jeden z mužú polil kundu nějakým olejíčkem a masíroval jí poštěváka, tak naběhlého jsem nikdy neviděla.Tlak u kundího vstupu sílil a dírka ji začala bolet. „Ták a máš je tam oba! Krásně jsou tam napresovaní, božínku. Jak já ti závidím! Úplně cítím, jak to musí krásně pnout. Jak se ta pičinka roztahuje, že? Zvládlas to! A teď už jen stačí, aby o sebe ti dva škrtali „Vidíš, že to nic není, děvče. Oba meče spolu bojovaly uvnitř měkké tkáně, promlaskávaly se k vítězství a dobývaly se jak do hloubky, tak i do šířky. Dívka se sama propichovala oběma kordy, dokud se před očima neproměnila v hladovou šelmu. Naposledy se pohodlněji přichytila, vyštelovala zadeček i stehna a narážela se na oba tuhouny, až zakřičela v orgasmu.



Já jsem zůstala stát uprostřed kruhu úplně nahá. Chvíli ležíte na bříšku, pak chvíli na zádech a připadá vám absolutně přirozené, že tolik rukou hladí a laská celé vaše tělo, vaši prdelku, vaše ňadra, vaši štěrbinku, do které nemusí, ale také může proniknout ztopořené mužství a vy ho přijímáte, tak jako přijímáte tu uklidňující hladinu dlaní na vašem těle. Moji kundičku už nic nechránilo a mohli si s n í dělat, co chtěli. A taky dělali. navíc měli určitě otevřenou kundu úplně připravenou. Že teču jsem si totiž uvědomila už ve chvíli, když jsem…cítila jak. Něčí ruka mi roztáhla pysky k prasknutí, poštěváček byl úplně odhalený a neskutečně citlivý. Jiná ruka cpala svoje prsty do kundičky a jezdila jimi dovnitř a ven, dovnitř a ven. Za chvíli jsem se udělala, svaly se zač aly třást a já jsem začala nekontrolovaně hlasitě vzdychat. Ani je nenapadlo, aby mě nechali vydechnout, hned jsem cítila, jak se mi na poštěváčka někdo přisál a dráždí ho sáním, zuby a jazykem. Totéž se dělo s bradavkami. Otočil moji hlavu na bok a cpal mi svého pořádně velkého ptáka do pusy. Nemusela jsem nic dělat, protože mi pusu doslova ošukal. Naštěstí se vystříkal za pořádného řevu někam mimo. To už jsem se udělala po několikáté a pomalu mi to začínalo být nepříjemné. Chtěla jsem jim to říct, jenže jsem v puse pořád měla něčí ocas. A už mi ho někdo cpal i do kundy. Byl pořádně velký a tlustý a sotva se vešel Hned, jak se uhnízdil, začal ve mně jezdit se železnou pravidelností až po kořen, jako šicí stroj. Hodně to bolelo. Trvalo to hrozně dlouho, nebo se mi to jen zdálo?
Mohutný výstřik jsem cítila až někde v žaludku. Sperma ze mne vytékalo v pramenech, teklo po zadku a stékalo na má stehna. Rozetřel mi ho po celé kundě, a protože byla pořádně mokrá a kluzká, zase mě rukou udělal. A nepřestával. Někdo mi roztáhl pysky a on do nekonečna dráždil poštěváček. Třásla jsem se jako ratlík ve sněhu, svaly vypověděly poslušnost, mozek si nedovedl poradit s ohňostrojem uvnitř, žaludek se chystal opustit tělo. Už to nebyl orgasmus, ale neustálá bolestivá křeč. Kundě to bylo jedno, ta stříkala a stříkala. A už se do mne cpal další ocas. Naštěstí přijatelné velkosti. A už se na jeho místo cpal jiný. Jeden v kundě, obě kozy taky byly v rukách a pusách z& aacute;jemců, ústa zase zaplnil nějaký ocas. Jazykem jsem naslinila jeho ztopořený žalud a vzala si celý jeho penis do svých úst. Strčila jsem si ho co nejhlouběji mohla a začala přirážet. Hrála jsem si s ním. Manžel mi zavázal oči šátkem, nic jsem neviděla. Ucítila jsem jednoho z nich mezi svýma nohama. Lízal mně klitoris a hrál si s kundičkou prsty. Byla jsem jejich otrokem. Roztáhnul mi pysky a začal líbat a třít jazykem poštěváček. Bral ho do úst a lehce ho sál, přičemž si dovedně pomáhal prsty, abych mně poskytl co nejsladší prožitek. Pomalu mě masíroval na těch nejkrásnějších m&iac ute;stech, roztáhnul mě pysky a pohrál si s poštěváčkem, až úplně ztvrdnul a postavil se. Prsty a jazykem nekonečně dlouhé minuty dráždil moji tmavou bezednou hlubinu, žhavou žádostivou mušličku, kde se krásná buchtička s nádhernými pysky krásně vyjímala mezi nožkami. Jak byla její mušlička pružná, citlivá a dráždivá... Bez meškání přejel jazykem po vlhkých stranách pochvy, obkroužil jsem tvrdý hrbolek a začal sát sladkou šťávu do svých úst. Z kundičky mě přitom začalo pěkně vytékat, protože už byla opravdu pěkně vzrušená, poštěváček celý nalitý krví. Sténala jsem slastí a rozkoší. Svůj stojící penis mi dal před ústa a já jej bez odporu začala opracovávat rty a jazykem. Mezi nohama jsem cítila, jak jeho jazyk hladí můj poštěváček a líže mě přes celou mou kočičku. Byla jsem tak vzrušená, že jsem měla závrať. Prstem několikrát zakroužil kolem vstupu. Znovu jsem pocítila příjemné chvění a z jeskyňky mi milostné šťávy tekly proudem. To už jsem měla jeho prst uvnitř, a cítila, jak mi stimuluje bod „G“. Nezadržitelně jsem se řítila k dalšímu orgasmu. Neměla jsem sebemenší možnost tomu zabránit. Cítila, jsem jak mi tam rve celou dlaň i se zápěstím, když s dlaní uvnitř za čal hýbat.. Celý dům slyšel mé vášnivé vzdychání.

Hýbala jsem se svým tělem, hlavou, omámena v rytmu dopředu a dozadu. Uvnitř jsem cítila něčí penis, jak přiráží, jeho kyčle jak se o mně třou. Ústa jsem měla natolik zaměstnána, že nemohla nic říct, natož křičet. Když jsem ucítila, že se mně blíží druhá vlna orgasmu, chtěla jsem, aby uvolnili mé sevření, potřebovala jsem získat čas. Nebylo to však zapotřebí. Jednu šťávu jsem ucítila ve svých ústech. Vyndal penis někdy uprostřed a mně se semeno rozprostřelo po rtech, po tváři. Olizovala jsem se. Uvnitř mého těla se hýbal druhý penis. Dovolila jsem mu, aby mě měl plně ve své moci. Orgasmus na nás přišel současně, u mě i u něho. Neodporovala jsem jim, byla jsem stále neuvěřitelně vzrušená. Začalo mě to pěkně rajcovat, takže za chvíli mi vzrušením ztuhly dvorce a naběhly bradavky. Okamžik nato mě však zaplnil klacek o poznání macatější a z hrdla mí uniklo potěšené zamručení. Třetí penis se činil docela dlouho a přivedl mě až na pokraj orgasmu, ale i on začal v mokré pičce brzy stříkat a tlakovat mě semenem, kterého už tam bylo tolik, že ze mě teklo ven a stékalo po zadečku na ručník,na kterém jsem celou dobu ležela. Tři páry očí se neuv ěřitelně rychle upřely na mě. Další nápadník, s tím předchozím velikostně zcela srovnatelný, se do mě musel cpát trochu násilím, neboť se mě kundička pořád nadržeností stahovala, ale nakonec ho chtivě přijala a poslušně se roztáhla na jeho průměr. Nabral trochu spermatu svých předchůdců a potřel si s ním vysunutou část péra. Když byl s výsledkem spokojen, pomalu zase zasunul a zrychloval přirážení. Rychlost jeho pohybů se zvětšovala. Zasáhla mě ro zkoš, jakou jsem nikdy předtím necítila

Nadržená a rozšukaná pička si rychle zvykla na jeho průměr a já byla úplně mimo, protože jsem cítila, že vytoužený orgasmus se konečně blíží. „Ještě jeden zásun“, myslela jsem si v duchu a vykřikla, když do mě s tím posledním zásunem naládoval i pořádnou dávku horkého spermatu. „Konečně!“, zaječela jsem v duchu, i když nahlas jen táhle chraptivě zasténala, pička se mě bolestně stáhla a vytekla z ní další záplava semene. Stále jsem byla ojížděna bez použití kondomů.

. Ale to nejhorší mělo ještě přijít, ze zadní místnosti došel třetí chlap a jen řekl „a já nic. To co jsem uviděla mě vyrazilo dech, to nebyl čurák, to byla kláda! Tak se ke mně přidal Gerhard. Měl neskutečně velký a tlustý klacek mezi nohama. Po dosavadních zkušenostech jsem si dovedla představit, že mě nebude šetřit, ale stejně tak jsem věděla, že jakékoli prosby mi nepomohou. Jeho tlustý a dlouhý čurák s obrovským naběhlým žaludem, teď bez prezervativu, mu trčel jako kravskej roh. Lekla jsem se, že mi chce vyšukat i análek a tak jsem řekla, co mě v tu chvíli napadlo: "anal no". Zasmál se a pokýval hlavou, že rozumí. Řekla jsem mu, že ho do mě může vsunout až po kořen. Otočila jsem se a klesla na čtyři jako nadržená čubička. Roztáhla jsem nohy, co to šlo a hlavu a prsa jsem položila na podložku, abych byla co nejvíc otevřená jeho kladivu. Myslela jsem, že ho do mě zasune jedním přírazem, ale on mi tím velkým žaludem projížděl kundičku od poštěváčku až po zadní dírku tam a zpět. Držel si ptáka v ruce a postupně projížděl žaludem od jejího zadku, přes brázdu prciny, přitlačil na klitoris, až ho nechal vyklouznout na venušin pahorek. Několikrát s ním výhružně plácnul o její podbřišek. Pak už ji nezbylo nic jiného, než se bezmocně dívat, jak nasazuje žalud proti její brance. Nejdřív jen tak zlehka, ale když si byl jistý, že je správně, bezohledně zadkem přirazil proti ní. Nedovolil si tlačit moc, jen tolik kolik cítil, že se mi líbí. Cítila jsem jeho penis tvrdý jako kámen ve své kundičce. Mohl ji začít protahovat, jakkoliv rychle se mu chtělo Ve chvíli, kdy to nejméně čekám a je téměř venku, na samotném kraji mé studánky, prudce přirazí vpřed až na doraz, koule mu hlasitě plesknout o můj zadek. Úplně to se mnou hrkne, nečekala jsem to a vykřikla slastí.
„Aaaaahhhueuu­ueww!!

Ten skřek co jsem vydala, byl skoro nelidský. Zajel až na dno!“ Cítila jsem toho vetřelce v sobě jako nikoho jiného před tím. Přišel mi prostě obrovský. Už jen proto, že jsem ho do sebe dobrovolně chtěla. Má pička byla tak rozdělaná, že mu má šťáva téměř kapala na čuráka. Pečlivě hledal ty nejcitlivější body, jejichž drážděním mě přivedl k vrcholné extázi, kdy oheň vášně dosáhl nejvyššího žáru. Opájel se nádhernou vůní l& aacute;sky. Pečlivě hledal ty nejcitlivější body, jejichž drážděním mě přivedl k vrcholné extázi, kdy oheň vášně dosáhl nejvyššího žáru. Ruce mě vystřelily vzhůru, ke vztyčeným prsům s nebezpečně trčícími hroty bradavek. Moje hlava se rozkmitala ze strany na stranu a podbřišek začal vyrážet trhavě dopředu a dozadu. Teď mi ještě chvilku brnkal na poštěváček a mačkal ho mezi prsty, do doby než jsem znova vystoupila na ten slastný vrchol. Hned ale bylo jasné, že s jedním vrcholem se nehodlám smířit. Stále víc toužila mít ho vevnitř. Kňučela nedočkavostí, až mi ho tam vrazí a budu ve mně jezdit. Konečně nasadil na branku a přirazil. Rychlost jeho pohybů se zvětšovala. Mé tělo se vzpínalo a proh&yacute ;balo jako luk. Zasáhla mě rozkoš, jakou jsem nikdy předtím necítila. Pak mě vyzval k tanci, kde jsem se pohybovala na parketu s jeho klackem v mém těle celé tři kousky.

Po skončení akce mě cestou domů manžel podpíral, neboť, jsem od neustále roztažených nožek a vymrdanou pičku nedokázala sama jít.