Já a...? (1)

2018. jan. 15. · 5 021 nézetek exhibic-devka

Vítám vás v nové řadě mých povídek a děkuji za vaše příspěvky které jste napsali pod mé minulé povídky Wendy a Libor (1) - (21).

Jsem v obchodním domě a nakupuji potraviny na víkend, procházím v uličkách s vozíkem který se jen pomalu plní zbožím. Zastavím se u masa a beru si krkovičku, usmažím si řízky.
Pomalu se blížím ke kasám a kupodivu jsou docela prázdné, stojím za ženou která dává své zboží na pás a samozřejmě si jí prohlížím. Má upnuté džíny ve kterých jí pod zadečkem a mezi stehny prosvítá srdíčko, k tomu má lehkou bílou halenku a zjišťuji že je tak trochu průsvitná a nevidím na jejích ramenou ramínka od podprsenky prostě je bez. Vlasy má krátce střižené a hezky upravené je to blondýnka která i krásně voněla po jahodách, její nehty jsou také pěkně upravené a nalakované rudým lakem. Na chodidlech má černé lodičky. Zboží má už vyndané a já za její nákup vyndavám nákup svůj. Koukám že si svou peněženku nechává na pase a něco ještě hledá v kabelce.
V tu chvíli mě někdo strčí a probíhá okolo nás a zjišťuji že jí vzal peněženku, nechám nákup nákupem a rozběhnu se za ním. Dobíhám ho skoro až u dveří kde mu podrazím nohy a on padá čelem přímo na velkou rohožku která je před rozjíždějícími dveřmi.
Otočím ho na záda a kleknu jednou nohou na jeho hruď. Vrať co jsi ukradl hajzle! A mám napřaženou ruku v pěst, po chvilce dorazí ochranka a zloděje si přebírá.
Peněženku vracím dámě která mi moc děkuje a ptá se jestli pro mě nemůže něco udělat a že takových mužů je už málo co se zastanou.

Konečně si jí prohlédnu ze předu a zjišťuji že je to dáma v letech která o sebe dost dobře pečuje, nedokážu říct kolik jí tak je ale odhaduji tak kolem padesáti a podprsenku vážně nemá protože její prsíčka jsou malinké a jen se jí rýsují pod halenkou tvrdé naběhlé bradavky. Můžu vás někam pozvat ptá se mě, ale dlouho jsem se nerozmýšlel a odpovídám proč ne. Oba jedeme s vozíky k našim autům a dává mi vizitku abych se zítra zastavil u ní doma. Na vizitce zjišťuji že je to právnička, Rozloučily jsme se a domluvili jsme se na zítřek že dorazím v sedmnáct hodin.

Chcete vědět jak probíhala návštěva?
Chcete další díl Já a...? (2)

Becenév
Régió
eddyn eddyn
Czech Republic
petrn petrn
Czech Republic Hlavní město Praha
certik6974 certik6974
Slovakia Banskobystrický kraj
modelar modelar
Czech Republic
kobrra kobrra
Czech Republic Plzeňský kraj
Michal030 Michal030
Czech Republic Vysočina
1974marty 1974marty
Czech Republic Moravskoslezský kraj
adidas187 adidas187
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Audire77777 Audire77777
Czech Republic Hlavní město Praha
ottoo2 ottoo2
Czech Republic Ústecký kraj
SIMATOM SIMATOM
Czech Republic Liberecký kraj
jkb24 jkb24
Czech Republic Hlavní město Praha
001Jakub 001Jakub
Czech Republic
Bi-ud Bi-ud
Czech Republic