V létě do hor - soutěžní

2020. júl. 16. · 2 336 nézetek sweetboyy

Letní výlet do hor s cizincem už se jí nezdál jako tak skvělý nápad jako před týdnem. Utíkala rozbředlým sněhem a cítila, jak jí studená voda zatéká do bot. Byla vyčerpaná, vyděšená a věděla, že nakonec stejně podlehne. Pak to spatřila mezi stromy. Chaloupka krčící se pod pokroucenou borovicí. Rozběhla se k ní, slyšela za sebou jeho těžké kroky. Jak pod nimi praská zledovatělá sněhová krusta. Ty kroky nijak nespěchaly. Vrazila do dveří a upadla na zaprášenou podlahu chaty. Odplazila se dál od vstupu a kopla do nich, aby se zavřely. Vyplašeně se podívala kolem. Nebylo tu nic, čím by dveře zajistila. Opřela se o ně zády a pomalu po nich klouzala dolů a propukala v pláč.
„Prosím, prosím, prosím“ šeptala plačtivě.
Náraz do dveří poodhalil marnost jejích proseb. A potom další. A další. Následný náraz ji odhodil ode dveří, které se rozletěly dokořán. Zasmál se, když ji viděl na zemi. Špinavou, mokrou, podrápanou, slabou… Bezmocnou.
Vrtěla hlavou a podléhaje plačtivému třesu neslyšně otevírala rty. Žádná slova však nevyšla.
Šel pomalu k ní, nemusel spěchat. Teď už nikam neuteče. Když k ní došel, popadnul ji za vlasy a vytáhnul na nohy. Ječela bolestí, ale to bylo maximum vzdoru, na který se takto zesláblá zmohla. Přirazil ji ke stěně, tahem za vlasy zaklonil její hlavu a olízl krvavý šrám na jejím krku. Chvěla se a hnusilo se jí vzrušení, které tento kontakt přinesl. Chytl jí za bok a vjel pod potrhanou halenku svojí špinavou rukou. Stoupal výš, přes její bok k ňadru, přes bradavku tvrdou chladem i vzrušením, kterému se snažila bránit. Došel až ke krku, tam halenku chytil a škubnutím rozerval. Cítila, jak se jí tím pohybem zaryla látka zezadu do krku a bolestí vyjekla. Stála teď před ním, hlavu stále zakloněnou, protože pevně držel její vlasy, s odhalenými ňadry, rozechvělá, neschopná slova.
Zasmál se popadnul její prso, bezohledně jej zmáčknul a olíznul její bradavku a kousnul. Ve snaze vymanit se ze sevření se jí podlomila kolena, ale držel ji pevně za vlasy, a tak zůstala stát, jak chtěl. Sjel rukou dolů po jejím břiše ke kalhotám, rozepnul trhnutím knoflík a kalhoty, které jí byly příliš velké, sklouzly nejdříve k jejím kolenům a následně až ke kotníkům. Stála teď před ním jen v rozervané halence, a tedy úplně nahá. Přitisknul se k jejímu nahému tělu a ona na svém boku ucítila vzrušení napínající látku jeho kalhot. Sjel rukou do jejího klína a pod prsty cítil její vlhkost. Vsunul do ní pomalu prostředníček a prsteníček až po dlaň a jak v ní byl, přizvedl ji, až se dotýkala země jen špičkami nohou. Přimáčkl ji ještě nevybíravě ke stěně a začal ji líbat. Chtěla mu vzdorovat, ale nešlo to. Byla jako v transu a začala polibky proti své vůli opětovat. Cítila, jak se v ní pohybují jeho prsty. Nechtěla, ale nemohla jinak a rozvzdychala se na celou opuštěnou chatu. Zesláblou rukou nahmatala bouli na jeho kalhotách a pevně jeho péro stiskla.
„Tak mě vošukej, dělej.“ Vydechla se směsicí zhnusení a vzrušení v hlase.
Chtivě se dobývala do jeho kalhot a najednou byly rozepnuté a sjeli mu do půli stehen. Ucítila ten vzrušením tepající kus tvrdého masa na své vlastní kůži a už ho držela v ruce a chtivě drtila svým slabým stiskem.
Vytáhl z ní prsty a vsunul jí je mezi rty, aby je očistila od vlastních šťáv. Když práci dokončila, tahem za vlasy ji dostal na kolena a přímo před očima tak měla jeho tvrdé péro a koule, ke kterým ji přitiskl, aby je začala olizovat, což pochopila a poslušně splnila hned, jak si její hlavu natiskl do klína. Pak ji zase odtáhl zpět a ona odevzdaně pootevřela rty v očekávání toho, co mělo přijít. Pomalu ji mezi rty vklouznul a pokračoval dál, nepřestal ale, ani když jeho péro dosáhlo vstupu do jejího krku. Chytil ji za vlasy ještě pevněji a surově přitlačil její hlavu proti svému klínu. Začala se dusit a kašlat, ale nebylo jí to nic platné. Cítila, jak se dostává dál a kdyby měla co zvracet, asi by už zvracela. Takhle se jí ale jen v záchvatech kašle linuly z úst sliny, stékaly po jeho koulích a kapaly na její prsa. Když ji už připravil na surovost svého chtíče, začal její hlavou pohybovat tam a zpátky a ona si užívala ty kraťoučké momenty kdy se jeho tvrdé péro nedralo do jejího krku a nevyvolávalo záchvaty dávení. Prsa břicho i stehna už se jí leskly všemi slinami, které její ústa vypudila ve snaze usnadnit své vlastní prznění.
Doufala, že už brzy přestane, po tvářích jí tekly slzy, rozpouštěly řasenku a nechávali na tvářích černé stopy. Místo aby přestával, tak bylo každé přiražení její hlavičky směrem k jeho klínu surovější a náruživější.
Náhle přestal, a otřel svoje pulsující péro, ze kterého odkapávaly sliny, o její uplakanou tvář. Poté ji vytáhl na nohy, obrátil ji zády k sobě a přirazil ke stěně.
„Tak ho do mě vraž, dělej.“ Procedila rozzuřeně skrze zuby.
„Zavři tu svoji špinavou, sprostou držku děvko,“ odsekl, a ještě surověji ji namáčkl na stěnu.
Tvář se jí dřela o neopracované dřevo, přerývaně oddechovala a chtěla, aby to už udělal.
„Notak!“ vyštěkla.
V odpověď jí hlavou surově praštil o stěnu a jí se na chvíli zatmělo před očima.
„Řekl… jsem… zavři… tu… svoji… špinavou…držku… děvko…“ vrčel ji do ucha a mezi každým slovem jí hlavou lehce praštil o stěnu.
Potom konečně ucítila jeho ptáka mezi svými stehny, jak se otírá o její nadrženou kundičku. Omámená z nárazů o stěnu si ani nebyla jistá, jak dlouho trvalo, než do ní konečně proniknul. Mravenčení proběhlo skrze celé její tělo a zcela v transu si už mohla vychutnávat jeho surové přírazy, které odíraly její nádherné nahé tělo o hrubou stěnu srubu. Hekala s každým zásunem a mimoděk si užívala, jak ji jeho poslintané koule pleskají o stehna.
Nadechla se, aby něco řekla, ale náraz hlavy o stěnu ji tento nápad vyhnal z mysli. Pak z ní vyklouznul a škubnutím za vlasy s ní hodil na špinavou zem. Ohlédla se po něm a ač úplně mimo sebe, vystrčila na něj provokativně svůj kulatý zadeček a vystavila mu tak na odiv svoji rozšukanou píču. Došel pomalu k ní a než se vzpamatovala už ji hlavu tisknul k podlaze a jeho péro už zase dávalo prudkými zásuny její vlhké skulince najevo svoji náklonost. Šukal ji jako divoké zvíře a ona jen, poslušně nastavená, prožívala tu chvíli a nevnímala špínu, ve které na podlaze ležela.
Chytil ji za bok, aby nemohla uhnout a záhy pochopila proč, protože ucítila, jak cpe svůj nasliněný palec do jejího uzoučkého análního otvoru. Nebral na ni žádné ohledy, a tak byl hned v ní a tělem ji projela palčivá bolest. Přitom ji však nepřestával šukat, a tak se bolest a vzrušení smísily v pocit naprosté odevzdanosti. Cítila v sobě jeho palec i péro a když konečně odezněla bolest, mohla si naplno užít ten skvělý pocit, kterým jí to… doslova… naplňovalo. Brzy palec vystřídaly dva prsty, ukazováček a prostředníček, ale ona se mu již naprosto odevzdala a uvolnila, a tak to ani nebolelo. A nebolelo ani, když prsty, konečně, vystřídalo jeho péro, které do jejího připraveného análu vklouzlo bez většího odporu.
Zesláblou ručkou se přesunula do svého klína a nehledě na všudypřítomnou špínu si ji začala projíždět, zatím co jeho péro prznilo užší z jejích otvorů určených pouze k jeho uspokojení. Věděla, že tak surové šukání jejího uzounkého análku nemůže vydržet dlouho a brzo se udělá. Tajně však doufala, že jeden orgasmus nebude dost k uspokojení jeho divokého chtíče. Zatím si ale vychutnávala, jak tvrdě jí šukal a zrychlila v jeho rytmu i pohyby rukou ve svém klíně, její orgasmus byl doufala blíže než ten jeho. Ano byl, protože přišel vzápětí. Tisíce ledových jehliček se zabodly do jejího těla, mozek vzrušením na chvíli zcela vypověděl službu a po stehnech z ní vytékala její vlastní horká moč. Jen sebou nepatrně škubala zatím co jeho péro dál bezohledně ničilo její análek bez zájmu o její vyvrcholení.
Pak vše skončilo, stejně náhle jako to začalo, popadnul ji za vlasy vytáhl na kolena a bezohledně jí ho vrazil do pusy. Jindy by jí to přišlo opravdu nechutné, ale vzhledem k tomu, že byla celá špinavá, v naprostém deliriu, a navíc už stejně přes pět dní nejedla, přišlo ji to vlastně naprosto v pořádku a jeho péro stejně nemělo být od čeho špinavé. Tyhle myšlenky však rychle zahnaly další prudké zásuny, dráždící její hrdlo. Ty náhle ustaly a ona měla pocit, že se topí v jeho horkém semeni. To ji plnilo ústa, krk a začalo téct i nosem. Jeho péro se napínalo v prudkých impulsech vyvrcholení, ale proud lepkavé tekutiny neurčité chuti stále neustával. Z jejích plných úst mu jí spousta vytékala na koule a jí po bradě, konečně ho z ní vytáhl a poslední výstřik zkropil její obličej. Opřela se o ruce, kašlala a nechala sperma volně vytékat po svých rozechvělých rtech ven a dál kde nechávalo cestičky ve špíně na jejích prsou. Sevřela rty, polkla a upřela na něj uslzené oči lemované rozteklou řasenkou. Viděla jeho stále pulsující penis, ze kterého kapaly kapičky spermatu, jak se pomalu zmenšoval a měknul. Pokračovala pohledem dál až k jeho tváři ozdobené pobaveným úšklebkem.
„Chceš ještě?“ zeptal se pobaveně.
Olízla si sperma ze rtů, znovu polkla, nesměle a rozechvěle se pokusila usmát. Pak lehce přikývla….

Hasonló történetek