We're feeling good..

2020. júl. 27. · 2 825 nézetek Labelledangereus

"I put a spell on you, because you're mine..."
Otvírám dveře hotelového apartmá č. 13 za zvučného hlasu Niny Simone a nemůžu se dočkat, co mě čeká za jeho dveřmi. Doma jsem našla jen instrukce, jak se dostat na místo schůzky, žádné vysvětlení ani další informace. Víš jak mě nažhavit.

Na stolku přede mnou leží obálka a sklenice s proseccem. Napiju se a z obálky vytáhnu ručně psaný vzkaz. 'V koupelně máš překvápko, tak se převleč a přijď za námi do ložnice. Už na tebe s Emmou netrpělivě čekáme.' Srdce mi v hrudi poskočí nadšením. Dneska to vypadá na zábavu ve třech.
V koupelně nacházím dárkovou taštičku z mého oblíbeného obchodu se spodním prádlem a vytahuju z ní vínové krajkové body s otvory na těch správných místech. To si nechám líbit. Převléknu se a samozřejmě sedí jako ulité. Už máš moje míry v oku. Na umyvadle nacházím další vzkaz a vedle něj anální hračku. 'Try me. Dálkový ovladač jsem schoval na tajném místě, budeš si ho nejdřív muset zasloužit.' I ty jeden. Napiju se více prosecca a na hračku nanesu trochu lubrikantu, vklouzne na místo jako ulitá. Není moc velká, ale svůj účel splní. Cítím příjemné napětí a jsem rázem vzrušená ještě víc. V zrcadle si překontroluju rtěnku, která až zvláštně ladí s mým novým body, mrknu na sebe. Líbí se mi, co vidím. A pár kroky se přesouvám do ložnice.

"Love me or leave me and let me be lonely..."
Nina mezitím spustila další song a já tě nacházím v ložnici ve společnosti spoře oděné drobné zrzečky s obrovským poprsím a tvým pérem v puse. Někde vzadu v hlavě se ozve žárlivý hlásek. Je tak mladá. Ale rychle ho zaháním, když uvidím tvůj lačný pohled na mě. Nevím, co mě to popadlo. Vždyť jsem tohle chtěla už dlouho vyzkoušet. Nic neříkám, dopiju poslední hlt prosecca a přistoupím k vám.

Mám sto chutí tě políbit a Emmu poslat domů. Ale tohle ve scénáři dnes není. Emma má kolem krku tenký kožený obojek, tak ji za něj chytím a zvednu ji do stoje. Je opravdu drobná, tak se musím sklonit, abych ji políbila a ochutnala na jejích rtech tvoje péro. Má je jemné a měkké. Pomocí obojku jí zvrátím hlavu dozadu a divoce ji líbám, abych z ní dostala všechny zbytky tvého pižma. Tobě se to očividně líbí, protože si všimnu, že nás pozoruješ a bezděčně si u toho honíš. Rozhodnu se ti tu podívanou trochu okořenit a tak Emmě sundám podprsenku a mnu jí mezi prsty drobnou růžovou bradavku. Na to jak má velká prsa je vážně opravdu maličká.

Po chvíli rozhodnu, že už toho bylo dost. Nařídím jí ať si klekne a ještě mi znovu ukáže, jak ti ho kouří. Trošku nechápavě na mě kouká, tak ji pomocí obojku trochu pobídnu a už tě má v puse. Kleknu si k ní a pozoruji zblízka její techniku. Sama se divím, ale vážně mě to vzrušuje. Vidím však, že to nedělá úplně správně, tak ji odstrčím bokem a ukážu jí, jak to máš rád. Nijak zvlášť rychle, v pravidelném tempu, ruka v souladu s pusou. Hladíš mě po vlasech, na znamení, že tohle je přesně ono. Přestanu a přenechám ten job zase Emmě, tentokrát už jí to jde mnohem lépe. Vidím, jak jsi tvrdý a užíváš si to. Stoupnu si, políbím tě a zašeptám ti do ucha: "Šukej ji do pusy." Chytnu Emmě hlavu do dlaní a přitlačím ji jemně do tvého klína a ty začneš přirážet hlouběji. Omotám si její vlasy kolem ruky a dám jí hlavu trochu na stranu, ať mám lepší výhled. Chceš mě hladit a líbat, ale na to ještě není ta pravá chvíle. Zvednu Emmu za vlasy, a řeknu ti, ať si lehneš na postel. Chci vidět, jak si tě osedlá a jak jí budou skákat prsa, až na tobě bude rajtovat.

Nasedne na tebe a pomalu přiráží po celé délce tvého ocasu. Dívám se nejdřív zezadu, má docela hezký kulatý zadeček, takže je to velmi příjemný pohled. Ale stejně mě víc zajímají ty prsa, tak obejdu postel, sednu si obkročmo u tvojí hlavy a začnu si prsty dráždit klitoris. "Rychleji!" poručím a Emma přidá do tempa. Kozičky jí poskakují do rytmu a začíná docela hlasitě vzdychat. Chci si ty její kozy pořádně užít, takže si kleknu, moje frnda je tedy rázem nad tvým obličejem, čehož ty pohotově využíváš a začneš se mi věnovat jazykem a já si hraju s Emminými bradavkami, zatímco ona krouží boky napíchnutá na tvůj penis. Velmi zajímavý trojúhelník. Všichni si přijdou na své. Cítím, že Emma to už dlouho nevydrží a udělá se. Lehce ji proto přiškrtím obojkem a líbám ji na krku a prsou. Za chvíli už cítím, jak jí projíždějí vlny orgasmu.

"It's a new dawn, it's a new day, it's a new life for me... And I'm feeling good...", zpívá Nina a teď je řada na mě, abych se cítila dobře. Pomůžu Emmě vstát a teď si tě osedlám já. Ale tak, že jsem k tobě otočená zády a nohy mám na zemi. To mi umožní nasadit docela rychlé tempo a ještě navedu Emmu, aby mi dráždila poštěváček. Už vzdychám taky. Cítím, že mi vychazíš vstříc a přirážíme čím dál tvrději. Zvedneš se, chytneš mě zezadu za boky a pomáháš mi udržet to zběsilé tempo. Cítím, že už se brzy snad rozpadnu na tisíc kousků, tolik vjemů najednou už nemůžu dlouho vydržet. Nakonec se převalí ta pomyslná vlna orgasmu přes okraj a já naposledy nahlas vykřikuji a ztrácím se ve vší té slasti.

Teď už zbývá jen se postarat o tebe. Myslím, že už to taky dlouho trvat nebude a chtěla bych vidět, jak se jí vystříkáš do pusy. Kleknu se vedle ní, ty sedíš stále na posteli a já ti ho honím. "Nastříkej jí tam pořádnou dávku." šeptnu ti do ucha a Emma poslušně otevře ústa do O. Odhrnu jí vlasy z obličeje a jemně jí olizuju ucho, zatímco cítím, že už to na tebe jde. Trochu víc ti ho stisknu, ještě párkrát přetáhnu předkožku přes žalud a už jí stříkáš nejen do pusy, ale i na obličej a něco ukáplo i na prsa. Nemůžu odolat a z těch prsou jí to hned olíznu. Ty vyčerpaně padáš na záda a hluboce oddychuješ, asi ti to taky dalo docela zabrat, vydržet tak dlouho.

Emma odchází do sprchy a já si lehnu vedle tebe a zboku se přitulím. Pro něco se natahuješ, ale nevšimnu si, co to je. Dávám ti pusu na hrudník a prsty si hraju s tvým piercingem v bradavce. Nemusíme nic říkat a víme, že jsme si to oba užili. Hladíš mě po páteři dolů směrem k zadečku a najednou slyším tiché cvaknutí a začne vibrovat hračka, kterou jsem si před hodnou chvílí zastrčila do análku. Úplně jsem na ni zapomněla! "Myslím, že už sis zasloužila ovladač", řekneš a v očích ti vidím nezbedné jiskřičky, takže je mi jasné, že dnešní zábava ještě zdaleka nekončí...