Narodeninové prekvapenie

2020. nov. 12. · 3 776 nézetek yeliglans

Chodil som s Evou od prváku na strednej a od tretiaku spolu šukáme. Perfektne to medzi nami iskrí a za tie roky sme sa nikdy moc nepohádali. Až na stužkovej si viac upila a bola veľmi prítulná k spolužiakovi Jaroslavovi. Jaro je kamarát ktorý by normálne dal ruky preč, ale aj on ako všetci mal vypité a tak si poriadne siahol na Evine mäkké krivky. Sám opitý som spravil tú najväčšiu hlúposť. Zbalil som spolužiačku Katku a na záchode ju pretiahol. Bola to moja prvá nevera a žiaľ mala niekoľko svedkov. Katka dávala hlasno najavo čo sa v kabínke deje a keď sa dvere otvorili, tak tam stála pólka triedy, vrátane mojej Evičky. Bol to strašný trapas. A veľa nechýbalo a bol by koniec.
Niekto ale Eve poradil, ako ma má vytrestať. Povedala mi otvorene, že za to verejné poníženie mi to vráti rovnako, alebo v súkromí dvojnásobne. Čo som mal robiť? Verejné predstavenie som odmietol, tak mi povedala, že dá dvom a jeden bude Jaroslav. A aby toho nebolo dosť, tak som sa mal toho zúčastniť ako pozorovateľ. Ľúbil som ju a tak som súhlasil.
Eva nemala problém zohnať Jarov súhlas, ani druhého. Stal sa ním Milan. A ako vrchol všetkého si to naplánovala na moje narodeniny. Jej rodičia nám prenechali byt na celý večer pre seba. Brali ma už ako súčasť rodiny, o mojom poklesku nevedeli. Po ich odchode prišli Jaro a Milan. Eva ma priviazala k stoličke hneď vedľa postele. Moji kamaráti sa vyzliekli a ľahli si na posteľ. Eva pustila hudbu a spravila striptíz. Chlapci si ich začali honit a pekne im rástli. Keď bola Eva úplne nahá, vyliezla po štyroch na posteľ a začala im fajčiť. Na mňa vystrčila svoj krásny zadoček a mal som nádherný výhľad na obe dierky. Jara som nevidel, ale Milan po mne pokukoval a usmieval sa. Jaro mal tú česť ísť ako prvý. Trochu sa natočili, aby všetko dobre videl. Bez lízania do nej zasunul svoj penis a ona pritom honila Milanovi a sala jeho varlatá. Aj keď to robili mojej láske a bolo to nechutné, aj tak sa môj penis začal zväčšovať. Potom sa chlapci vymenili a Milan narážal do mojej Evičky. Občas ju aj plesol po zadku a ona slastne zastonala. A potom prišiel šok. Eva vyhlásila, že je čas na anál. Ten mi nikdy nedovolila. Milan si natiahol šprcku a doslova si ho ponoril do oleja. Začal som protestovať. Ale Eva bola kľudná. A prezradila mi prekvapenie. Anál dostanem ja. Milan je bisexuál a tá stolička bola na toto špeciálne upravená. Spodný dekel šlo zospodu odstrániť a chýbala aj priečka medzi zadnými nohami. Jaro ma vytiahol na posteľ a Milanovi už len stačilo aby Eva stiahla moje tepláky. Kým si ma Milan pripravoval, Jaro si sadol predo mňa a Eva mu ho poriadne rozkurovala, aby bol opäť tvrdý. Potom si naň nasadla a ja som sa musel pozerať z blízka ako jeho penis mizne v jej mušličke. Milan sa s tým moc nepáral. Rýchlo mi strčil dva prsty do zadku a začal rozťahovať a liať olej. Potom mi ho tam strčil a Eva ho v tom povzbudzovala. Bolesť ustúpila, ale to najhoršie prišlo o chvíľu. Jaroslav sa urobil a pohľad na cudzie semeno, ktoré vytekalo z mojej milovanej dierky ma úplne zlomil. Hnev vystriedal bezmocný plač. Až tu si Eva uvedomila, že zašla priďaleko. Vyhodila oboch rýchlo z domu a zvyšok večera ma utešovala.
V tedy si myslela, že to ukončím ja. Ale keď ráno dávala prať moje prádlo tak našla v slipoch hromadu zaschnutého semena. S Jarom sme sa už nikdy takto nestretli. Zato Milan mi šiel za svedka a bol aj na našej svadobnej ceste.

Hasonló történetek