Velikonoční grupáč se studentkami

2021. ápr. 2. · 6 311 nézetek sexuh

Byl konec letních prázdnin, nejvyšší teploty roku už byly za námi a já narazil na inzerát nabízející takovou docela zajímavou práci, na kterou bych si normálně z důvodu svých prostorově výraznějších proporcí netroufnul. Střední umělecko-průmyslová škola v Uherském Hradišti hledala na pár hodin týdně modely, na kterých se budou studenti učit kreslit postavy. Brigáda byla primárně pro dědečky a babičky, kteří si takto rádi přivydělávají k důchodu. Nevím jak bábinky, ale dědové se na sto procent chodí ukazovat mladým studentkám. A když můžou dědové, mohl bych taky, napadlo mě a na inzerát jsem reagoval.
Netrvalo dlouho a zavolala mi v hlase docela překvapená paní, představila se mi jako paní Sýkorová, učitelka kreslení. Studenti se prý v prvním pololetí dle osnov učí postavu ženy a na to jim chodí bývalá studentka, nicméně budou se mnou počítat v druhém pololetí. Potvrdil jsem jí to a v podstatě na to zapomněl.
O pět měsíců později se mi rozezvonil mobil. Na paní Sýkorovou jsem zapomněl, a i když mi to její příjmení přišlo povědomé, zařadit jsem si ji nedokázal. Až z řeči a po pár mých pro ni zjevně zvláštních otázkách jsem se chytnul a uvědomil si, že děcka už mají skoro půl roku za sebou. Tenkrát šlo v podstatě o úlet. Pracuji na plný úvazek a představa, že by chudák děti kvůli mé pracovní době trávili v ateliéru svůj odpolední čas byla spíše dětinská. Školní rozvrh byl pevně stanoven a já se mu musel podřídit. Má modelová pracovní doba začínala v deset a končila o dvě hodiny později, to vše jednou týdně, přesněji v úterý. Školu mám od práce docela kousek a má druhá práce by mi zasahovala do obědové přestávky, tedy by asi bylo reálné si ty v lepším případě dvě hodinky týdně nadpracovat. Domluvil jsem se tedy v práci a výzvu přijal. Jednak jsem byl nadržený, že se svým bimbasem budu bimbat před mladými druhačkami a za druhé, upřímně, neměl jsem koule říct té profesorce, že do toho nejdu, když už jsem to slíbil.
Přiblížil se termín mé první zkušenosti jako modela. Normálně nikdy nevím, jak si stoupnul i před foťák, natož jak se naaranžovat v takovém momentu. Spoléhal jsem na paní Sýkorovou. Čekala mě už před školou, měl jsem minutové zpoždění, za které jsem se tedy neomlouval. Přivedla mě do ateliéru, kde jsme byli zatím sami. Vysvětlila mi, jak to dnes proběhne, že se nemám bát ani stydět a že spolu ještě musíme sepsat smlouvu. Byl jsem nervózní jako před prvním rande. Prostor za plentou byl jen můj. Byla tam židle, jenom židle. Seděl jsem a čekal. Krátce na to bylo slyšet mluvení, studenti přišli na první hodinu se mnou. Něco mi ale neštymovalo. Paní Sýkorová mě požádala, abych si odložil do trenýrek a po chvíli mě vyzvala, abych se posadil do křesla uprostřed ateliéru. Ve svých slipech bílé barvy s tuze vtipným potiskem „Osmý div světa“ jsem předstoupil před publikum. Následovalo rozčarování a především zklamání. V celém ateliéru byla totiž pouze paní Sýkorová pohlavní něžného. Seděl tam jeden týpek vedle druhého. Posadil jsem se, borci mě sjeli pohledem a mnozí neudrželi svou profesionalitu a v jejich mimice bylo vidět nějaké hodnocení, pobavení nebo ještě hůře pohoršení. Naštvaně jsem si odbyl své dvě hodinky, prohlédnul si díla frajerů a týpci odešli. Když se mě paní Sýkorová ptala na první dojmy, nenápadně zabrušuji na téma pohlaví kresličů. „Docela mě zaskočilo osazenstvo, čekal bych na kresbě spíše holky,“ přiznávám se jí. „Nebojte, kresba je jednou za čtrnáct dní, za týden budete mít plný ateliér holek,“ uklidní mě a já odejdu zpět do své práce.
Týden uběhne jako voda a je zde opět dvouhodinovka. Celé se to opakuje. Pochopím, že to, co dělali kluci, budou druhý týden dělat dívky. Opět sedím za plentou a opět narůstající hluk avizuje přítomnost dalších lidí v místnosti. Dle vyššího tónu a vlastně i vyšší intenzitě si dovodím, že jde skutečně o holky. Abych to zkrátil, suverénně si sedám do křesla za přítomnosti několika desítek očí. Holky jsou ještě méně profesionální, než kluci a hodnocení se v jejich očích přímo zrcadlí a jejich myšlenky jdou číst jako knihu. Kamarád mi nezvadne jako minule a nějakou dobu si drží svou hrdě vzpřímenou polohu. Vlastně chtěl by, slipy ho rolují jako šnečí ulitu. Ale to nevadí, pořádná boule není špatná. Zvídavé pohledy mi dělají dobře. Stud mnohých je rozkošný. Erekci samozřejmě neudržím celou dobu, když se do čtvrt hodinky nedostaví žádná akce, reakce je taková, že se začne vracet do normálu. To už se ale holky uklidnily a přestaly si ho, alespoň myslím, všímat.
A takto nějak se to opakovalo. Těšil jsem se na každý druhý týden. První bylo nutné protrpět. Střídal jsem různé polohy a přešli jsme na kreslení pouze částí těla. Byla docela nuda sedět třeba jen bez trička a nechávat si kreslit hrudník. Pomalu jsem se začal loučit s vizí, že budu na všechny strany ukazovat svou chloubu a smiřoval jsem se i s tím, že se neseznámím. Seznámení nebo alespoň nějaká akce, však vy víte, byl takový vysněný cíl. Něco jako když letíte do Ameriky a doufáte, že vás, zrovínka vás upgradují do vyšší třídy. Nejspíš se to nikdy nestane, ale znáte ty povídačky, Jolza povídal, že jejich Kájovi se poštěstilo. A když se poštěstilo Kájovi, proč ne mě.
Koncem března jsem měl chlapce. Tentokrát stojím v trenýrkách za plentou a slyším ty jejich hluboké hlasy. Přijde pro mě paní Sýkorová, koukne na mě a zeptá se: „Já vám minule neříkala, co dnes budeme kreslit?“ „Ne, neříkala,“ jsem zaskočený a přemýšlím, jestli jsem si neměl udělat třeba tetování nebo jsem zapomněl na nějaký jiný domácí úkol. „No dneska máme kreslit akty, takže…,“ řekne a nechá otevřenou větu. Scvrkne se mi. „Aha, tak jo,“ řeknu a sundám si trenýrky. Koukne mi na něj a já nastoupím před pány se zcela zvadlým pindíkem. Týpci nijak nereagují, na rozdíl ode mě na to byli připraveni. Mám docela hloupou pozici. Hloupou dnes, za týden bude vynikající. Sedím docela blízko prvnímu z děcek, sedím na okraji stolu, nohy od sebe a v podstatě mi visí dolů. Po dvou hodinách narovnaného sedu přestanu cítit záda a hodina končí. V hlavě si stříhám metr, kdy začne dívčí hodina.
Je zde ona očekávaná chvíle, těším se víc než na první lekci. Holky to ví, atmosféra je jiná, jsou jinak hlučné. Jsem za plentou už bez trenek. Ukázkově mi stojí. Váhám, jestli to není moc a začnu myslet na něco škaredého. Povadne mi a začnu se cítit, že nejsem dost mužný, a tak si zase představuji, jak s nimi mám grupáč. Ztvrdne mi tak, že se skoro udělám. Z nějaké takové mezifázi za mnou přijde paní Sýkorová. Zkoukne mi ho a pobídne mě, ať vyjdu. Holky jsou nadšené a dokonce začnou tleskat. Culím se jako holčička, které se poprvé vyhrnula sukýnka. Mám radost. Sednu si na onen stůl. Dívka mě nejblíže mi ukáže palec nahoru. Mnohé, možná všechny ještě nejspíš většího neviděly, jsem jako jejich bůh. Učitelka je uklidní a holky se pustí do práce, začnou kreslit. Představuji si, jak se s nimi miluji. Ani to mi ho neudrží v pozoru věčnost a byť se drží docela statečně, po půl hodině ho jen myslí vzkřísit nedokáži. „Jak mám pokračoval, když už neto,“ ptá se opatrně jedna z dívek. „Dámy, přeci jsme se učily, že když kreslíte děti, když se kreslí delší dobu a model odejde nebo třeba pokud kreslíte erekci, nemůžete očekávat, že bude model ve stejné pozici celou dobu. Musíme si to na začátku načrtnou, zapojit představivost,“ poučuje. Jedna z holek upoutá mou pozornost. Když se vyučující nekouká, hladí se na prsou, v rozkroku i pod kalhotami. Nespouštím z ní oči. Nevím, zda ji to bavilo nebo to potřebovala kvůli kresbě, ale vzchopil se mi. „Holky, stojí, využijte toho,“ zvolala paní Sýkorová a všichni jsme málem leželi smíchy. Vcelku příjemné dvě hodinky byly za námi a já se těšil na lekci za dva týdny.
Po klučičí skupince zde byly opět dámy a já věděl, co bude. Na řadě byla detailní kresba intimních partií. Celé plátno bylo určené jen pro mé mužství. Byl jsem v podstatě ve stejné poloze, jako minule, jen blíže v nim. Bylo do vcelku podobné minulé hodině, jen už bez potlesku. Holky věděly, co je čeká a bylo vidět, že jsme se na sebe všichni těšili. Venku už bylo teplo a ony byly oblečené možná až moc letně. Pomáhalo to ale mě i jim. Paní Sýkorová, která doposud celou dobu vždy trávila s námi a všem do jejich práce neustále kecala, tentokrát odešla. Do dnes nevím, zda opravdu potřebovala odejít nebo ji holky nějak přemluvily. Zůstat jsem sedět nahý s tvrdým pérem před jednadvaceti slečnami. Zřejmě splněný sen většiny mužů. Vypadalo to jako dobře zorganizovaná akcička. Ta nejméně kurážná z nich šla hlídat ke dveřím. Stojan přede mnou i s plátnem ustoupil na stranu. Na druhé straně měla slečna v ruce mobil. Celá učebna se začala přemisťovat. Nestačil jsem to všechno vnímat. Bylo to jako škatulata hýbejte se. Nejdivočejší z dívek měla hlavu u mého klína, přetáhla mi předkožku, jazykem se dotkla žaludu a vyfotila si selfíčko. Totálně jsem nestíhal jakkoliv reagovat. Každá si chtěla sáhnout. Všechny holky měly v ruce mobily a já byl snad na všech fotkách. Vnitřně jsem cítil, že bych je měl nějak krotit, můj ocas je ale chtěl všechny oprcat. Přispěchala další dcerka a holky si udělali společné selfíčko. Ta kurážnější mi ho dvěma tempy pokouřila. V tom se ke mně řítila holčina jen v kalhotkách, objala mě a zbytek třídy nás fotil. „Bacha, už jde,“ ozvalo se ode dveří. V ten moment se začalo dít něco, co připomínalo obrácené přehrávání filmové pásky. Žalud mi některá z nich opět schovala pod kůžičku, stojan přede mnou se vrátil na původní místo, nahá dívka měla opět šaty a všechny dívky seděly na svých místech a v rukách držely štětce. Koukám jako blázen. Paní Sýkorová přišla, koukla na můj napumpovaný penis a začala opět školit své svěřenkyně. Zmateně jsem koukal z dívky na dívku. Jako by měly nad hlavou svatozáře. Takoví nevinní andílci. V hlavě mi kolovala otázka, jestli se mi to všechno nezdálo, jestli nešlo jen o nějakou halucinaci. Mrkající panenky v podobě holek i svůdná olíznutí rtů dávala tušit, že se to skutečně stalo.
Po této divoké hodině byly velikonoční prázdniny. S mnoha holkami jsem měl vyměněný Instagram nebo Messenger a mnohé z nich mě provokovaly a dopisovaly si se mnou. Takto jsem dostal pozvánku na nějaký velikonoční mejdan u jedné z nich. Měl jsem si na ně vzít pořádnou výbavu. Opět se kladla otázka, zda myslí pomlázku nebo to, na co už si všechny sáhly, ale většina z jich ještě neochutnala. Vezmu všechno, ať není průšvih, pomyslel jsem si a šel jim naplácat. Zvoním na dveře a otevře ta drzá blondýnka, co mi ho jako první olízla. Jmenuje se Kristýna. Za ní se krčí spolužačky, které rovněž poznávám z našich společných hodin. Všechny samozřejmě pořádně poplácám největší žilou, jakou v Tescu měli. Octnu se s pěti nadrženými holkami v jednom dívčím studentském pokojíčku. Na stole leží talíře s chlebíčky a zákusky. Rodiče dostanou zákaz vstupu. „Tak co podnikneme?“ ptá se Kristy. „Tak já nevím holky, nezasloužím si nějakou odměnu? Nějaká vajíčka? Malovaná?“ decentně provokuji. „Tak ty bys chtěl namalovat vajíčka, jo?“ ptá se mě Kristýnčina spolužačka Nikola. „A akrylem nebo olejovými barvami?“ spustí Eliška. „Jakou barvičku bys rád?“ plazí se na mě Sofča. „Tak nám je už konečně ukaž!“ zavelí Terka, povalí mě na postel a vrhne se na knoflík u mých kalhot. „A holky, nejste nějaké moc hrr?“ ptám se opatrně, odpovědi se však nedočkám. Dívky vypadají mnohem zkušeněji, než zřejmě jsou. Kalhoty už nemám, pod trenýrkami několik rukou a mě dochází, že to bude jízda. Děvčice mě svlékají i z trička a já sotva zvládnu chytnout šňůrku od Týnčiných tepláků a jemně potáhnout. Trenky mám stále na sobě, zároveň už je osvobozen. V lesku žaludu se obráží obličeje pěti holek. Těch pěti holek, které možná, dá-li pán Bůh, za malou chvilku ochutnám. Sofči jsem sáhnul pod tričko a nahmatal její kozenky. Čuráka mi Kristýna docela horlivě kouřila a Nikola se se mnou líbala. První skoro nahá byla Eliška, která stejně jako ve škole měla pod šatkami jen kalhotky, které dala na stranu, z kormidla vyšoupnula Kiku a vjela s ním do sebe. Její uzounká dírka povolila, její jemné chloupky na pipince se dotkly mých koulí, když dosedla na dno. Pustil jsem se do Sofinčiných kraťásků, ze kterých jsem jí pomohl. Kalhotky si svlékla sama a já ji mohl začít lízat. Eliška si užívala mého péra a Terčiného jazýčku, která ji líbala. Na mou dýku se nabodla Kristýna a ta si to přátelé, ta si to užít skutečně uměla. Kdyby pracovala na nějaké erotické lince, dokázala by chlapa udělat jen svými vzdechy. Kristy křičela a rodičům muselo být jasné, že ji nehoním s nějakým obyčejným klackem s mašličkami. Dokázal jsem se ovládnou z dívčího sevření, Kristýnu položit na záda a na misionáře ji pěkně prcat. Terka mě hladila po těle a lechtala na koulích. Všechny holky už byly nahé. Polehaly si vedle sebe a roztáhly nožky. Na všech jsem se vystřídal, každou ten můj nenasytný pták ochutnal, každou poskvrnil. Kristýnka šla na čtyři a vyšpulila prdelku. Nešlo odolat. Plivnul jsem jí do ní, plivla i Sofie a tlačil jsem ho. Moc to nešlo, silně mi ho svírala. Terka jí honila frndu, aby se snad uvolnila. Dokázal jsem ho do ní vrazit až po koule a jemně ji šoustat. Ostatní dívenky análek vyzkoušet nechtěly. Kika mi ho začala cumlat a já se snažil vyprstit Elišku se Sofií. Terka s Nikou se zatím uspokojovaly navzájem. Orgasmů jsem oddálil už nespočet a toužil jsem holky pokropit. Poklekaly si do půlkruhu okolo mě a já začal honit. Nehonil jsem dlouho, roztočil se v půlkruhu a z mohutného výstřiku alespoň kapička skončila na každé z nich. Nika mi ho pak ještě kouřila.
Uběhlo několik minut, během kterých si holky hrály spolu a mě to nějak vzrušilo. Překvapilo mě to, nikdy před tím se mi nestalo, aby mi po tom zcela nezvadnul. Nadšeně jsem posadil Terezku na stůl a šupnul ho do ní. Zpočátku jsem jí to dělal jemně. Cítil jsem, že tentokrát něco vydržím a tak jsem dal vražedné tempo. Terezka křičela, holky chtěly taky, já se nedával. Chtěl jsem zjistit, jak to dopadne. Terince málem vypadaly oči z důlků, jak to prožívala. Začalo to v ní nějak čvachtat. Rukama mě oddalovala od sebe, já hrdě pokračoval. Až už byla ve velké křeči, vytáhnul ho z ní, chytil ji a zatímco krásně stříkala, položil jsem ji na postel k ostatním. Byla celá červená, zpocená, třásla se slastí. Stejně jako ji jsem posadil i Sofču a snažil se úspěch zopakoval. Bohužel dříve jsem dosáhnul vrcholu já, byť už bez ejakulace. S holkami jsem se přesto ještě několik desítek minut i nadále mazlil a nakonec vyvrcholila ještě i Kristýna a Sofča. V rámci her mi ještě holky chtěly namalovat ty mé vajíčka, což jsem tedy odmítnul a spokojil se s vejcem čokoládovým.
Do letních prázdnin ještě několik hodin kreslení bylo. Troufám si tvrdit, že pro všechny dost vzrušujících, tedy pro mě určitě. Erekci jsem dokázal při pohledu na některé z nich udržet celé dvě hodiny a holky mě za odměnu třeba v šatně ještě i přeblafly. S některýma z nich si stále píšu a těším se, až nějakou takovou akcičku zopakujeme.