Jak udělat ženu?

16.10.2013 16:32 · 5,980 views anonymdan

Zatím jsem přišel jen na čtyři druhy orgasmu, kdo ví, třeba jich je víc. Napřed ale pár slov ke předehře.

1. PREDEHRA

Předehra nemusí být dlouhá. Jde spíše o emoční propojení s ženou, určitou komunikaci, pohodu a navození příjemné atmosféry, která je dobré pro oba. Humor, doteky, smích, lechtivé konverzace. To je to, co je ideální jako předehra. Navodit se na podobnou atmosféru a být otevřený k sexu. Nemá cenu začínat sexovat, pokud se necítíme otevřeně, potom při sexu myslíme na kraviny a nedokážeme si vychutnat detaily krásy propojení těl. Tím pádem pro mě je předehra určité emoční otevření. Které je nutné k 100% orgasmům a zážitkům. Předehra tedy může být 2x zprávy na whatsaappu které navodí atmosféru, ale klidně i hodinová masáž. Nejde o čas, ale o pocit.

2. KLITORIS

Všechny ženy, i ty co říkají, že nemají orgasmus, mají orgasmus z klitorisu (To říká věda!) Asi to tak je. Poštěváček je záhadná věc, u mnoha žen potřebuje dlouhou stimulaci. Ideální bod se mi osvědčila pravá horní část klitorisu z pohledu ženy. Moje bývalá nemohla dosáhnout klitorálního orgasmu nikdy, proto jsme trénovali asi 10 minut masáže denně, bez žádného cíle. Prostě jen zavřené oči a moje hrátky s poštěváčkem, nakonec se vytrénovala a začala dosahovat kontinuálních orgasmů asi po týdnu. Nakonec jsem to musel dělat skoro každý den. Je potřeba opravdu jemnost a trénink. Ženy většinou nemůžou dosáhnout orgasmu z klitorisu během sexu. Je možné používat polohy, které stimulují poštěváček, jako třeba ty, kde můžete stydkou kostí zároveň masírovat poštěváček. Ale není to úplně stoprocentní. Někdy to jde, někdy ne. Co je dobré je, že po orgasmu, který si takto dlouho vybojujete bude excelentní nálada na další pokračovaní. Osobně mě vzrušení ženy rajcuje více, než jakékoliv praktiky. Takto vylízaný a „vyprstěný“ orgasmus na začátku vám otevře dvířka k bodu 4#.

Mnoho milovníků je na závodech k co nejrychlejšímu orgasmu ženy a tím pádem prošvihnou mnoho smyslných zážitků po ceste. - Alexandra Katehakis

Poslední tip. Při snaze ženu takto udělat se neptejte, jestli se jí to líbí, nelíbí, nebo jestli už bude. Nepřenášejte na ní žádný tlak, nechte jí relaxovat. Řekněte jí, že nejde o orgasmus… že si jen budete 10-15 minut hrát. Uvolněte se prosím…

Příklad možné techniky, ale asi trošku jemněji: Link

3. BOD-G

Prokletý bod G. Řekl bych, že se nachází také ve všech lasturkách, ale některé jen prostě nepřekonají “čůrací reflex,” a některé ho mají tak citliví, že se svíjí v křeči při prvním doteku a nemůžou pokračovat. Možná existují nějaké triky na to jak to překonat, ale žádné jsem nenašel. Bod-G asi už všichni vědí jak stimulovat, prst, dva, tři, někdy I čtyři... zasunout do kundičky a prsty dát nahoru směrem ke stydké kosti. Tam je něco jako “houba” a to je bod G. GPS souřadnice nemám. Ale je tam. Nahoře. Žena musí být naladěná z předehry. Nejlépe se na tento bod vrhnout v půlce sexu, kdy nemůže odolat a zvládne i přijemnou přecitlivělost. Když stimulujete bod G a cítíte, že to na ní jde (začne uzavírat nohy, kroutit se, dávat vám ruku pryč) tak je ideální zrychlit. Jako bonus můžete přiložit váš úd k nadrženým ústům ženy, funguje jako dobrý uvolňovač… dudlik… a pak už přijde sprška vzrušení. Když se ženy něčemu věnují, jsou uvolněnější. Pokud jen leží a masírujete jí, můžete u ženy vyvolat strach z očekávaní „hekacího a stříkajícího“ výkonu. Cítí tlak a pak není uvolněná. Dejte jí dudlík a určitě zapojte BOD-G přímo do vašich hrátek. Jednou čůrákem dovnitř, pak bod G, mokré prsty do pusy, čůrák, nějaké to vzrušivé slůvko atd… ve fantazii se meze nekladou. Ženy potřebují občas připravit, nebo začít jedním prstem a pak končit třeba i čtyřmi. Toto asi záleží na ženě. Ale v pohodě, pokud to přeženete, bude si stěžovat až další den jak jí bolí kunda :o) Bod-G lze také dráždit při sexu, v pozici na koníčka a občas to jde i přes anál. Záleží jaký máte penis a kde ho vaše žena má.

4. POSOUVANÍ HRANIC

Nevím, jestli to je vůbec orgasmus, ale když prostě jste v tom, emočně otevření a nadržení. Když vám chutnají všechny šťávy, líbaní, prsty, kunda a zadeček. Když vám ho žena hluboce kouří, vy jí přirážíte a hekáte… pak jí dáte vášnivou pusu a znova jí přirazíte na váš tvrdý žalud. Když jste v poloze proti sobě, šáhnete jí do kundy, dáte jí prsty do pusy, ona to olízne a pak se vášnivě líbáte…Když přirážíte, držíte jí pod krkem a díváte se přímo do očí. Je toho hodně. O orgasmu tohoto typu dle mého rozhoduje, jak se dokážete otevřít v bodu 1# a také jak moc jste nadržení, což se dá zvýšit bodem #2 a #3. Hlavně po alkoholu se často hranice posouvají, kdy pak děláte věci, a líbí se vám věci, co byste nikdy neřekli že zvládnete. A to je super orgasmický pocit.

5. EMOCIONALNI ORGASMUS

Tento je speciální, a zažil jsem ho jen asi 3krát s ženou s kterou jsem byl nakonec 10let s jednou přestávkou. Je to orgasmus z totálního emočního propojení, je to orgasmus ze sexu, která může být pomalejší ale i perverznější. Nevím jak toho docílit. Ale byli to sexy, kdy se vášnivě líbáte a jste většinou v normálnější poloze (misionář) delší dobu, užíváte si sebe, občas si něco krasného pošeptáte a pak to začne být extrémně vzrušivé a citlivé. Není to prostě duc duc. Je to užívání si malých doušků, které vás přivedou k slzám… doslova.

Jaké orgasmy zažíváte vy, souhlasíte s tímto?