Taky jsem měl zajímavý víkend

2.10.2016 16:48 · 799 views Hrabkal

Teda, po hodně dlouhé době se mi stalo, že večer kouknu na mobil a mám tam 80% baterky. A dokonce dva dny po sobě. A to jindy nevydržím bez dobití do večera. Tak jsem byl tím pohlcen, ale stálo to za to.
Začalo to den předem. Hledal jsem ji na tom interfernetu. Společnici na volné chvíle a do budoucího života, plného lásky, důvěry a porozumění. Prošel jsem spousty webů a inzerátů, volal na nesmyslná čísla a vyptával se na detaily. Jak vypadá, jak je stará, jestli je čistotná a jiné důležité drobnosti, které se často v začátcích přehlíží a časem můžou být jablkem sváru a příčinou nejednoho rozčarování.
Třeba někdy nebylo vůbec možné podívat se na matku a abych si udělal představu, jaká moje společnice později bude. Nehledě na to, že otec byl z poloviny případů neznámý a nebo jinak nevhodný.
Ale našel jsem a vydal se za ní.
Vzal jsem sebou děti, ať všichni víme na čem jsme a jeli jsme se seznámit. A ano. Byla to láska na první pohled. Byla po boku maminky a byla přesně taková, jakou jsem si ji vysnil. Maminka krásná, až jsem měl myšlenky, že bych si vzal taky ji. Ale to jsem rychle zavrhl a seznamoval se s naší novou členkou rodiny. Říkáme ji Lady a je napůl stafford a po mamince český strakatý pes a bígl. ;)

Pěkný večír přeji. Hrabkal