Teď zase chvíli já...

20.10.2016 18:42 · 1,340 views neMazel38

Vracím se domů a ty spíš. Vím, že tě nesmím budit, ale tak ráda bych.
Holčičí večer byl fajn, muzika a víno, ale dnes bych vyměnila vše za Tebe. Psal jsi mi celý večer , bylo těžké udržet se od mobilu dál, abych se na něj neculila ;-)

„chci tvoje rty na svých, hladit tě a objímat, cítit tvé chvění…“ Oplácíš mi ráno, chceš mě ve své moci aspoň v myšlenkách. A já opřená o zeď s pohledem někam za muzikanty, poslouchám hudbu a myslím na Tebe. Kamarádka na mě koukne a ptá se : „kde se touláš?“

Už spíš….ukradneš si moje myšlenky a spíš…To tedy ne, bídáku! Teď zase chvíli já….

..pořád spíš , já si dala krátkou sprchu a už jsem u Tebe. Opatrně vklouznu pod přikrývku, ať tě nevzbudím. Je mi zima, brrr. Přitulím se na tvé rozehřáté tělo a ty mě ze spaní obejmeš. „dobrou noc“ šeptám a dám ti pusu. Mám takovou chuť tě líbat a tisknu se k Tobě , nahá , jako každou noc. Jen se zavrtíš a spíš dál.
Noo teda ty možná zatím ano, ale v rozkroku ti zacuká ;) Mmmm, nemůžu jinak, zajedu rukou pod přikrývku a pohladím. Hned tě mám plnou dlaň a cítím kapku touhy na špičce žaludu.
„Potvoro“ koukáš na mě a usmíváš se. „Ty nechceš?“ dělám provinilé oči a rukou tě stisknu trochu víc. „Neeee“ převracíš mě na záda a na chvíli se zastavíš nade mnou. „To si vypiješ, ráno nevstanu“ mračíš se , ale moc dobře ti to nejde 
„Tak jdeme spát,joo“ dělám ublíženou a otáčím se k Tobě zády. „Kruci, ty seš ale mrcha“ směješ se a otáčíš zpět.
„Nene“ koušu tě do rtu a vzápětí líbám, celým tělem Ti jdu vstříc. Bradavky mi stoji jako dvě sladké maliny a ty se jich nemůžeš nasytit. Nohama objímám tvé boky a z kundičky mi vytékají první kapky touhy. „Chci tě“ sténám tiše a ty se zaboříš mlsně do klína, lížeš nenasytně, prsty mě projíždíš uvnitř, dokud nekřičím slastí . Ochutnáváš tu sladkou šťávu a já si tě přitahuju k polibku.

Teď tě zase já převracím na záda a klekám si nad Tebe. Máš rád ten pohled, pohupující se prsa před očima. Tiskneš je a zvedáš hlavu, abys je polaskal. Chvíli tě nechám, užívám si to. Vzrušuje mě pohled na Tebe, drtíš ztuhlé bradavky až to trochu bolí, ale mám to ráda. „Stačí, teď chci já“ směju se a líbám tě na rty, okusuju zarostlou bradu, pokračuju níž. Oddáváš se polibkům, dotekům a než mě stihneš zastavit, sjedu dolů a nenasytně olizuju lesklý žalud, špičkou jazyka kmitám v dírce, sevřenými rty tě kroužkuju, saju a masíruju koule..."přestaň lásko, nevydržím to"
Níc jiného si nepřeju, než cítit jak se blíží tvůj vrchol, slyšet jak sténáš a polykat tvé horké semeno. Honím tě a saju, dokud mi nedáš první dávku do úst….

Nooo, tak teď jsem zvědavá na Tebe ;-)