Bilancování

31.12.2016 04:34 · 522 views Hrabkal

Ač nechci, stejně v myšlenkách bilancuji loňský rok. Začal slibně a pokračoval báječně. Jakási renesance ve vztahu s manželkou mě nabíjela a udržovala ve skvělé pohodě. Abych to přiblížil, tak jsem ten typ, který nemá problém se o manželku podělit a případné sexuální výstřelky vítám s povděkem.
S kraje roku jsem byl spokojený. Nějaká vířivka s kamarády sice ještě nedopadla dle představ, ale nastolila příjemný trend a moje náklonnost k manželce se ještě prohloubila. Otevřeně jsem projevil uspokojení a snažil se komunikovat na toto téma.
Tady na blogu jsem byl v jakémsi povědomí a komunikoval s pár lidma.
Do Práglu za Pet, Pyčkou a ostatníma blogerama jsem jel i s robkou a myslím že dobře zapadla do té směsice pacientů a já byl šťastný.
Zanedlouho mělo proběhnout i rande s jiným párem a já už se viděl ve směsici čtyř těl, jako ve splněném snu.
Rande dopadlo výborně, protože mělo být seznamovací a jak bylo domluveno bez sexu. To ať se Moja nevyplaší.
Poznali jsme tedy fajn lidi (místní velmi oblíbenou blogerku s manželem) a já byl v sedmém nebi.
A pak už nevím. Já jsem čile komunikoval s ní i s nim, ale asi málo se svou ženou. Snažil jsem se doma iniciovat další setkání, ale vždy se to nějak zamluvilo, týdny plynuly, stereotyp se stal normou a já už víc než na čtverku myslím na zaplacenou slečnu, jestli by mi dokázala nabourat sexuální frustraci a vrátit úsměv na tvář.
Přemítám nad budoucností, jak to asi můžu dlouho vydržet potlačovat své touhy a zároveň jak to udělat, abych ženu do ničeho nenutil. Měl bych si s ní promluvit, to vím. Ale jak?

Mějte krásný nový rok. Hrabkal