Jak si vychovat rajdu

1.2.2017 10:49 · 1,253 views Hrabkal

Původně jsem chtěl jen sepsat, proč se mi líbí rajdy a čím mě přitahují, jenže pak jsem dostal ten spásný nápad, že si nechám poradit.
Asi je více druhů rajd. Takové ty bez mozku a náznaku morálky mě tedy moc neberou.
Já spíš myslím ty uvědomělé, ctižádostivé, které se postavily všeobecným konvencím, pokryteckým postojům a určitě i pomluvám. Ty které v sobě našly odvahu plnit si své touhy a nenechaly se odradit hluboce zakořeněným pocitem studu. To jsou pro mě osobnosti, které mají můj obdiv.
A možná to takhle vůbec není. Pocit studu a míra odvahy spolu vůbec nesouvisí, jen se společně mísí v dalších osobnostních rysech a já tady melu úplné blbosti.
Proč mě ale odpudí přímá nabídka sexu, byť od krásné slečny a jiná rafinovanějsí má úspěch. A nedá se to rozumem ovlivnit, když takovou mazanost prokouknu a vím, že je to taky jen nabídka sexu, tak výsledek je jiný a zájem mám.
Otázka ovšem zněla. Dá se to rajdovství naučit? Nějakým dodáváním sebevědomí, či odbouráváním předsudků působit na manželku? Ať je dost silná postavit se studu a vlastní žárlivosti, či předsudkům. Určitě to jde, ale já jsem byl slabý a musím začít u sebe. Sraz mi vlil novou energii do žil a znovu mám sílu o těch věcech doma mluvit a třeba se někam posunout. Aleco mám říct? Na jakou strunu zahrát? A jak si ho udržet? To vysoké sebevědomí které tak rychle mizí, když se nepřikrmuje úspěchem.

Trošku jsem se v myšlenkách zatoulal, nicméně píšu to hlavně pro sebe, tak to je jedno.

Mám Vás rád zvrhlíci. Hrabkal