Bilanční...

21.12.2017 16:29 · 1,314 views ddream

.....aneb co mi Amatéři za rok dali a vzali?
Začnu tím, co vzali... jednoznačně spoustu času. Čtení a psaní vzkazů něco stojí, a je to čas vynaložený velmi neefektivně. Kolik jsem mohla mít napsaných povídek, přečtených knížek, upletených svetrů a možná jsem mohla mít taky jednou uklizený byt, kdybych neseděla u počítače a nepromazávala vzkazy typu "Ahoj" nebo hůř, nabídky na jednorázový sex, napsané jednou holou větou s pěti hrubkami.
Pro mě je sex i o hlavě, nejen o pohlavních orgánech. Daleko víc mě zajímá, co má chlap v hlavě, než co má mezi nohama. Protože pokud nemá v hlavě seno, dokáže spoustu věcí s čímkoliv, co má mezi nohama a vypomůže si kreativně jakkoliv, aby ženu uspokojil. Ale taky pobavil, rozesmál, přiměl se těšit se na další setkání...
O to mi jde a toho se mi dostalo opravdu, opravdu jen hodně málo. Mělo by to být spontánní, pravdivé, upřímné...., ale je to vůbec možné? Největší úspěch mají inteligentní lháři. Vědí, co chce žena slyšet a ona na to i slyší, hluchá ke svému vnitřnímu hlasu, který varuje před tím, aby uvěřila. Jak snadno se věří něčemu, čemu člověk věřit chce! Takže jsem získala za ten rok pár sladkých chvilek vykoupených hezky poctivě pár šrámy na duši... takže bilance... spíš mírně negativní.
Mám to zkoušet dál? Nebo si dám do nového roku předsevzetí, že tu nebudu trávit zbytečný čas? Na druhou stranu...nedávno mi bylo připomenuto, kdosi životaznalý kdysi řekl: "Lepší shořet, než vyhasnout."