Vánoční dárek

19.1.2018 13:09 · 1,315 views Megana

A vánoce jsou za námi. A já se konečně rozhodla zkusit ten poukaz. Letos sem dostala něco nového. Holt Pepan se vycajchnoval. Pod stromkem byl jako obvykle kartón cigár a flaška rumu, ale ještě před Štědrým dnem sem našla ve schránce obálku s dárkovým poukazem do salónu krásy. Pepan sice dělal, že neví o čem mluvím, ale to je normálka. Tajil to překvapení.

Tak sem se rozhodla taky tajit. Na poukaze bylo napsáno, že se mám telefonicky objednat a tak když sme ráno s holkama obstaraly krávy, zavolala sem tam. Holky mi trochu pomohly, abysme se domluvily a vybraly správný datum, kdy je Pepan dlouho v práci.

Nastal ten den. Musela sem stihnout autobus do města takže sem se ani nepřevlíkala, holky říkaly, že to neva, že tam stejně budu svlečená. Toho sem se dost bála, ale prej masáž se dělá na holým těle a to mě uklidnilo, protože po telefonu tam dělala žena. Přece bych se nesvlíkala před ňákym cizím chlapem.
Chvíli mi trvalo než sem to našla a jak sem chvátala byla sem zpocená jak vrata vod chlíva, ale tam se přeci stejně svlíknu. Za stolem tam seděla taková mladá zmalovaná žába a cože prej chci? Prej farmářský potřeby sou dole za rohem. Tak sem na ní vytahla ten poukaz a jí došla řeč, ha, ha. Tak prej se mám posadit a odložit si.

Konečně. Začala sem se svlíkat a ona zašla dozadu to prej vyřídit. Když už sem si svlíkala podvlíkačky vrátila se ještě z jednou, stejně zmalovanou, ale doooost starou. "Nemusíte si tady svlíkat všechno" zakřičela zděšeně!!! A proč ne, ta druhá povídala, že se mám svlíknout. "Ale nejdříve domluvíme procedury a zbytek si sundáte vzadu". Tak dobře, jen nevím proč s tim dělaj takový štráchy, když dem z kravína taky si svlíkáme všechno na jednom místě. Tady si mám nechat jen vaťák a holínky.

"Tak co si budete přát?" A ukázala mi lejstro s moooc kolonkama, kterejm sem ne úplně rozuměla. No mě je to vlastně jedno, jen abych byla krásná pro Pepana, jako ty modelky co si prohlíží v těch jeho časopisech. Koukla na mě a zhodnotila co, že bych mohla potřebovat. "Tak začneme depilací, masáží, manikúrou, pedikúra, kadeřnice, také kosmetička a co nehty? Zasnila sem se, vždycky sem chtěla mít ty dlouhý rudý nehty jako ty modelky. "Joooo" vypadlo ze mě. A šli jsme na to.

Konečně sem si mohla sundat ty podvlíkačky, měli tam fakt vedro. Slečinka vytřeštila oči, asi nikdy neviděla tak krásný nohy :-) Uklidnila se až po mém prohlášení, že bobříka si nechám, protože ten se Pepanovi líbí. Nanesla mi něco teplýho lepkavýho na nohy a položila takový pásky. Pak se omluvně usmála a trhla. "KURVAAAAAAAAA" zařvala se a vyletěla z lehátka. "Co to děláš, ti jednu fláknu ty náno." Slečinka s brekem utekla a za chvíli se vrátila s tou starší zmalovanou. Ta mi vysvětlila, že takhle je to správně a má to tak být a ukázala na mé lýtko uplně zbavené mé srsti. Vykulila sem voči co že to jako je? "No takhle se to teď nosí, to vydržíte a budete neodolatelná."Co bych pro Pepana neudělala. Ještě, že sem si vzala z práce ty porodní provazy i s držadlem. Dala sem si ho mezi zuby a zavelela "Pokračuj". Slečinka se trochu klepala a bylo vidět, že uteče hned jak se pohnu, ale já držela. Bolelo, to kurevsky, ale vydržela sem. Nakonec přestala a zhodnotily sme výsledek. Neuvěřitelné, nohy sem měla hladké jak čerstvě narozené krysy. Pochvalně sem pokývala a zeptala se zda se tam může pít? "Jistě, dáte si vodu, kávu, nebo čaj?" "RUM, ale jestli nemáte nabídnu si z vlastních zásob." Vytáhla sem placatku co jí nosím vždy u sebe, když jdu z domu. Slečinka se nejdřív zatvářila nevrle, ale když sem prohlásila, že mi tohle musí udělat i na rukách, sáhla po lahvi a notně jí naklopila. Ještě, že do města sem měla ještě jednu :-).