Karma na Amatérech

24.5.2018 09:15 · 1,004 views AllWhatYouuNeed

Po posledních zkušenostech, či spíše setkáních, jsem chtěl začít psát na téma, zda tu nejsou na seznámení náhodou zajímavější muži než ženy, ale možná mé zjištění pramení z toho, že tu jsou na mě lidé vesměs milí a také z toho, že moje blogy zřejmě nečte typický amatér, posílající zašukací vzkazy. Učinil jsem z toho resumé, milé dámy, že "seznámit se zde se zajímavým mužem", rozhodně lze. Buď jak buď, tahle úvaha nebude dnešním tématem pro blog. Chováte se tu ke mně moc mile a já vám to chci nějakým způsobem vrátit.
Včera mne v recenzi zaujal jeden český film, což se mi dlouho nestalo mimochodem, a jelikož mám volné FlexiPassy, zvu jednu či jednoho z Vás do kina. Trošku teď ochladím Vaše nadšení, protože se nejedná ani o komedii, ani o film pro široké spektrum diváků.

Film se jmenuje "Na krátko" a najdete ho víte kde. Recenze je na největším českém portálu, v sekci kultura. Bohužel sem nesmím vkládat odkazy, blog mi kvůli tomu už dvakrát zamítli. Nejprve si prohlédněte recenzi a pokud Vás film zaujme, čtěte v klidu dále:

Nu, pokud Vás to zaujalo, a nejste workoholik bez volného času, klidně napište a domluvíme se. Pokud náhodou by se ozvalo víc lidí, což nečekám, tak bude záležet na tom, jak se sladíme časově. Každopádně, pokud by o to měla zájem nějaká dáma, tak chci upozornit, že nepůjde na rande a aby od toho tudíž nic neočekávala. Na mně víceméně ani není nic k vidění :-D Co naopak očekávám, že po filmu proběhne zajímavá debata. A těším se na ní. To by bylo zhruba vše a kdo má zájem, neváhejte.