Je už čas

6.11.2010 15:17 · 1,386 views -srdcemoje-

Dlouho jsem na amíkách nebyla,ale trávila jsem tady hodiny a hodiny a byla doba kdy jsem tady snad i spala.Utíkala jsem od reality do virtuálního světa.
Nějak po těch letech přišel čas uvolnit místečko mladším a dravějším osůbkám.Neodcházím,jenom pouze už není tolik časíku chodit dát řeč,prohodit pár písmen.
Poznala jsem tady za tu dobu pěknou řádku lidí, některé osůbky budu mít v paměti než jednou zavřu oči navždy.Poznala jsem tady kamarádku,která je mi oporou,vrbou a přítelem v pravém smyslu slova.
Nebyla jsem vždy andílkem,někdy mě i růžky povylezli a pěkně jsem uměla pozlobit ten mužský rod,holky snad nee.Jsou krásné,ale ne pro mě.Já mám ráda muže a tento net mě dal možnost poznat,že i na velikosti záleží,tedy aspoň u mě.
V řadách lidí jsem měla možnost nahlédnout do lidských osudů a číst slova,nad kterými by se chtělo brečet.Nikdo z nás nemá na růžích ustláno,ale otázka zní co jsme ochotni udělat pro změnu.

Četla jsem různé blogy tady a snažila se vžít do lidských osudů, není to ani těžké.Je v nás bolest umíme jí opsat do vět,ale mluvit o 13.komnatě,Pandořině skřínce kam jsme uzamkli bolavé místečka o těch nedokážeme mluvit v reálu.Vzpomínky se dřou ven a najednou je tady ta situace opět,proto děkuji,že mám Radku mou kamarádku,sní mohu mluvit i Pandořině skřínce.

Byla jsem i na srazu,je tomu rok v Praze v Matrixu,fajn jsem si zatančila a měla možnost vidět nádherného muže - striptéra..juj.
Co mě zarazilo,že kolik lidí tam vlezlo pod nicky co používají jako inkognito, aby se nepoznali ty pravé nicky.Měla jsem dojem,že sraz je pro účel se poznat lépe na živo a nejen u webky, která v mnoha případech zkresluje.No hold co človíčka nevidíme,asi měli důvod.Kolem druhé ranní hodiny jsem odcházela,měla jsem dost co mé oči spatřili.Sex miluji,ale tohle bylo i na mě moc...

Je hodně z Vás co máte na mě mejlíka,takže když budete potřebovat vrbičku a ne soudce napište,budu ráda.

Teď jdu dál svým životem,děkuji přátelům za svůj nick,asi jsem to doopravdy já.
Pěkné dníky Vám všem a hodně zdaru v plavání mezi dravci na chatu.

Paa srdíí :-)))