Slečno, líbí se vám můj penis?

3.3.2019 10:41 · 1,964 views YesOfCourse

Před pár dny jsem při brouzdání v kalných vodách internetu narazil na článek, jehož téma se zdejšího serveru hluboce dotýká. Jeho nadpis zněl: "Odborníci vysvětlují, proč někteří muži posílají cizím ženám fotografie svých genitálií". Jelikož se článek objevil celkem nedávno, tudíž se jedná o věc čerstvou a inkoust na jeho řádcích sotva stačil řádně uschnout, byl jsem překvapen, když jsem mezi zdejšími blogery nenašel ke zmíněnému tématu odpovídající glosu či komentář. Vždyť kde jinde by se tohle téma mělo propírat než zrovna tady, v království nevyžádaných fotek hrdě vztyčených opeřenců?
Pravda, neprocházel jsem zdejší příspěvky zcela důkladně, takže se mohlo lehce stát, že i mému bystrému zraku uniklo, že už se ke zveřejněné studii někdo vyjádřil. V tom případě na tomto místě klidně ukončete čtení a mě třeba ukamenujte svými erotickými pomůckami.
Ale zpátky k článku. Nebudu jej zde citovat celý; Ctrl+C a Ctrl+V je možná dobrý způsob pro tvorbu školního referátu, ale ne pro psaní vysoce erudovaného textu pro zdejší odborníky. A navíc si ten článek dokážete jistě najít sami (když jste si dokázali vygůglit amatéry, tak proč ne článek, že jo?). Nicméně dle textu v článku jsou muži přesvědčeni, že svými obrázky ženy sexuálně nabudí. A dále říká, že „toto nepochopení je často poháněno i mužskou zahleděností a pýchou na své mužství. Doufají tak, že s nimi ženy budou sdílet toto jejich nadšení ze sebe samých".
Když tak stojím nahý před zrcadlem a koukám na to, co se ve skle odráží, necítím zrovna velké návaly pýchy a tudíž nechápu, proč by tu pýchu se mnou měla sdílet žena, která mě nikdy neviděla a které jsou jakékoliv části mého těla ukradené. Jsem snad divný? Měl bych jako správný chlap cítit nutkání chlubit se svým moudím?
Tento kolorit, či jak to nazvat, není zdaleka problémem pouze těchto stránek. Bavil jsem se na dané téma s kamarádkou, která se zkouší seznamovat moderně přes aplikaci Tinder. Sám jsem ji taky vyzkoušel (aplikaci, ne kamarádku), takže mě zajímal názor a zkušenosti z opačné strany barikády. Velice mě překvapilo, když mi oznámila, že často slibně se rozvíjející konverzace s fešným mládencem se pokazí tím, že jí ten kretén začne posílat nemravné fotky.
"I tady?" pomyslel jsem si. Nahlas jsem to samozřejmě neřekl, protože kamarádka neví, že chodím na amatéry a pokud ona sem chodí taky, nevíme o sobě navzájem. Nicméně pokud by se mě některá z vás, dámy, zeptala, proč to my chlapi děláme, nebudu schopen vám na to uspokojivě odpovědět.
Odpověď na palčivou otázku může nabídnout zmíněný článek. A podle něj za všechno může... tramtada dá, fanfáry prosím... všemocná evoluce! Prý se jedná o tzv. sexuální signalizaci, která je určena k simulaci reprodukčního sexuálního chování.
Charles Darwin by zatleskal a já se bezradně drbu na hlavě. Znamená to tedy, už v pravěku se pramuži snažili sbalit praženy na své prachlouby? Já měl spíš za to, že už v jeskynních dobách se mezi praněžnými zástupkyněmi populace hledělo spíše na mohutnost ochlupených hrudí, počet ulovených mamutů, či snad na velikost sbírky oštěpů a kyjů. Pokud se nemýlím, tak penisem oheň nerozděláš a mamuta nezabiješ (a pokud ano, chtěl bych toho frajera vidět).
Článek však hovoří jasně a mě asi nezbývá nic jiného než přehodnotit své dosavadní působení na těchto stránkách.
A teď mě omluvte. Jdu se svým foťákem najít ten správný úhel, abych ke své chloubě "nahonil" pár centimetrů navíc.