Ostříhat a nabarvit, prosím

2.12.2019 11:26 · 897 views D005

Přijdeš se nechat ostříhat. Dlouhé vlasy, tričko typu V a k tomu sukně středně dlouhá. Černé samo držící punčochy. Sedneš do křesla. A začneme diskutovat jak moc ostříkat tvé krásné černé vlasy. Nakonec z toho je mikádo a troška barvy. Moc mile si u toho povídáme. Sem tam se o tebe otřu. Dokonce jednou vstoupím mezi tvé nohy, když stříhám ofinu. Máš přivřené oči. Nadechneš se a ucítíš mou vůni. Cítíš ze mě mužnost, začínáš si všímat mých letmých jako by náhodných doteků. Při zastřihování se rukou otřu o tvé prso, až ti začnou tuhnout bradavky. V jednom okamžiku mi upadne hřeben do tvého klína. S omluvou pro něj sáhnu a jako by náhodu se dotknu tam dole. Je třeba ještě jednou umýt vlasy. Zakloníš se a užíváš si mé doteky při mytí hlavy. Představíš si jak by má ruka z vlasů pomalu sklouzla po tváři na krk. A pak níž a ještě níže. Až by přejela po prsu k tvé bradavce. Dotkla by se jí. Zároveň by jsi cítila můj horký dech na tvém ušním lalůčku. Začínáš být poněkud vzrušená. Dokonce rukou pod pláštěm pohladíš své prso. Dokonce ti to nedá, prsty sjedeš do klína a ruku přimáčkneš na to nejcitlivější místo. Navenek se tváříš jako by nic. Ale uvnitř cítíš jak ti vlhnou kalhotky, začínáš si uvědomovat přicházející vzrušení. To, že dostáváš hroznou chuť se pohladit. Ještě barvu a teď chvilku čekat. Vytrhnu tě z přemýšlení. Odsouvám tě vedlejší místnosti. Kde jsi teď sama.
Chvilku si čteš časopis. Ale jakmile si poposedneš, ucítíš jak tvůj klitoris je citliví na každý dotek. Instinktivně stiskneš nohy k sobě a úplně se zatřeseš jak ti proběhne mráz vzrušení po těle. Rukou pod pláštěm pomalu taháš sukni nahoru. Až dokud neucítíš doteky tvých prstů na svém stehnu. Prsty popojedeš o kousek nahoru až k okraji kalhotek. Přivřeš oči a představíš si že takto se tě dotýkám já. Prstem přejedeš po kalhotkách. Pěkně od shora dolů. Cítíš každý dotek. Uslyšíš nějaký zvuk. Otevřeš oči a při pohledu doleva zjistíš, že na kraji místnosti je zrcadlo. A tím je možné odrazem sledovat vedlejší místnost. A hned je ti jasné, že předchozí stříhání nenechalo v klidu ani mě. Vidíš, jak sedím v křesle ruku mám za opaskem a pohybuji s ní. Při tom koukám do stejného zrcadla jako ty. Ale sleduji tebe. Nicko nemá odvahu učinit další krok. Navzájem se sledujeme. Oba nepřestáváme v tom při čem jsme se vyrušili. I já bych chtěl cítit stisk tvé ruky na svém penisu. V tom zazvoní budík. Trhnu sebou, rychle se upravím a jdu směrem k tobě. „Tak je čas slečno“. Rychle si upravíš sukni, i když pod pláštěm není nic vidět. Zvedneš se a jdeš k mému křeslu.

Stříhání je u konce. Vše očistím a sundám z tebe plášť. Ovšem jak ho sundávám, chytnu „omylem“ i lem sukně. A vyhrnu ji. „Pardon“ řeknu. Ale nemohu odtrhnout pohled od tvých nohou v punčochách. Odhalil jsem přesně místo kde končí. „Jsi hrozně sexy“ řeknu. Ty se malinko usměješ a pomalu začneš vytahovat sukni výš. Až odhrneš vše. A já mohu vidět tvé kalhotky. Zlehka průsvitné. „Opravdu?“ řekneš s úsměvem. V tom pokleknu. Chytnu tě za kolena a pomalu je roztáhnu. Nebráníš se. Poté posunu ruce z kolen až k okraji kalhotek. Cítíš v tříslech mé horké dlaně. Prstem se zajedu pod okraj. A ten odsunu. Ucítíš závan studeného vzduchu na tvé krásce.