Svět je malej

7.3.2020 22:25 · 326 views AllWhatYouuNeed

Když napíšete holce pozvání na vyhlášení Sportovce roku (samozřejmě to pozvání bylo pro více holek v té době) a odpoví Vám po 8 letech na Messengeru, tak to otevírá prostor pro mnoho otázek. Zvlášť, když jí v poslední zprávě oslovujete Ž*** a přitom víte, že znáte dvě holky, jedna se tak na fcb jmenovala a druhá měla takovou přezdívku. Dřív než se podíváte do historie, zapátráte ve své paměti a vylovíte si vzpomínky z divokého období na obě holčiny. Šášulu varuju, že tenhle blog bude možná dlouhý a určitě bude nudný.

Ž*** č.1
Byla zima a občas se mě snažily některý holky na něco namotat. Tahle na to šla chytře, prý má koně a budu si moc na něm zajezdit. A protože jsem ještě na žádném koni ani neseděl, tak se prý nemám čeho bát, protože ona ho povede. No super. Tak jsem se za dotyčnou vydal, sraz byl v jakési hospodě. Nakonec jsem skončil v nějaké boudě v malém městečku, která patřila místnímu Vietnamci. Objednal jsem si čaj a když jsem se začal shánět po dotyčné, tak je tam prý taky s partou. Parta tam byla jedna, asi 3 kluci a 8 holek.... no upřímně, těm holkám bylo tak mezi 15-18, na žádný nebylo nic zajímavého ani na Ž***. Po chvilce pan Vietnamec zjistil, že partička má v jeho podniku láhev vodky a vyprovodil skupinu ven. Teda ven šla jedna holka 3 kluci, Ž*** že si prý jde něco zařídit (koně má prý u sebe kamarádka, takže vyjíždka nepůjde) načež já zůstal vevnitř posazenej na kraji stolu a naproti na kolečníku se usadilo 6 holek a hypnotizovalo mě očima, nevydalo ani hlásku a zřejmě čekalo až se zeptám, kdo se mnou půjde na záchod. Nicméně jak už jsem psal, ani jedna nebyla ničím zajímavá. Po chvíli se Ž*** vrátila a šli jsme se projít, ale ona něco vyprávěla o klukovi z Prahy, kterýho moc nevidí atd. Ale mě v tu chvíli nezajímala (těšil jsem se na koně a hlavně nesnáším lži) a odjel jsem domů. Pak jsem jí zval ještě do bazénu, protože jsem měl permanentku a potřeboval jsem vyplavat asi 3000 nebo kolik mi tam na svazu nechali, ale ona pochopitelně do bazénu nechtěla. Nevadí, pak mi občas něco lajkla, klidně i po 2 letech, takže to byla z dvojice favoritka.

Ž*** č.2
Ta byla starší a zkušenější, před setkáním se mi svlíkla i na webce a protože je to lvice, přirozeně mě přitahovala. No a protože začalo pršet, tak se šlo k ní domů. Udělala mi nejlepší topinky, co jsem měl a protože byla po rozchodu 5-letém s klukem, který si měl ten den přijít pro věci, byla nervózní. Nakonec jsme se domluvili, že bychom se mohli jako maséři namasírovat a když jsem se zeptal, zda chce namasírovat věude, tak prý jo, ale asi nečekala, že jí pořádně vyprstuju a byla z toho trošku v šoku na první schůzce (takovej ten typ holek co nejdřív chodí na večeře). Prý jestli mi šlo jen o tohle. Načež jsem jí řekl, že asi těžko, jelikož jsem měl v té době zánět močáku (což věděla konec konců) a bylo pro mě celkem utrpení si zajít i na záchod. A s antibiotikama jsem byl na začátku. Pak jsme se rozloučili, já odjel domů a psal jsem si s nějakou Luckou, že jsem byl u nějaký holky, ale byla nervózní a ona že jestli nechci přijít na večer k ní, že tam můžu přespat. Tak jsem si chtěl spravit náladu a ačkoliv věděla, že nemám rád kouření, tak chvíli po příchodu ke zvuku písniček a k láhiv vína, si bez pardonú zapálila. Vyprávěla mi jak byla před třema lety jako hráčka volejbalu ve formě, no ale to už odvál čas že. Nakonec jsme šli spát já se k ničemu neměl, do zad mě hřálo ústřední topení na plnej výkon a ochlazoval studený vzduch pootevřeného okna, takže se mi zánět na pár dní zhoršil. Ale k obědu jsem dostal od maminky výbornou kaši a řízek (na jídlo mám bohužel lepší pamět než na holky), a po obědě jsem šel domů a už jsme se neviděli.

Vrátíme se o 8 let dopředu, a po výměně pár zpráv bylo jasné, že to je ta druhá možnost. Ž má jedenáctiměsíční holčičku, moc hezkou podle fotky a po 4 letech ve vztahu zjistila, že partner je sobec a že nemá dobrou povahu. Ptala se samozřejmě na mě, jestli mám rodinu, tak jsem napsal, že nikoliv a že mě to ani nemrzí, protože mám teď jiné priority. Tak prý každý potřebujeme lásku... Nebudu řešit, co si možná představovala nebo nepředstavovala, nicméně má poslední zpráva byla, že si prostě neumí vybrat správnýho chlapa. Možná jsem občas zlej, ale jsem si celkem jistej, že pokud ke mně tady kterákoliv žena cítila nějaký závan sympatií, po tomhle blogu bude určitě fuč díkybohu :-D Ale jsem alespoň upřímnej, co šášo.