Ako sme hľadali 2 – Stretnutia

3.1.2021 12:39 · 1,339 views RadiSaHrame-On

Druhý článok v sérii
Časť 1: Skúsenosti s hľadaním - Koho?

Dohadovanie stretnutí

Pokusy single mužov rozoberať nebudem. Na to, že muž ktorému hučí v klade vo vete „Hľadáme pár“ vidí „hľadáme muža“, sa sťažovali už starí Rimania. :-D

Komunikácia s neúspešnými „pármi“ mala svoje tragikomické čaro. Základné chyby tých, čo sa diskvalifikovali hneď prvou správou, prípadne ešte než vôbec nejakú poslali, bolo:

  • Vták ako profilovka - Super, máš ho. Ak je to tvoja najväčšia devíza, nemáme záujem.
  • Píše mi ako keby som bol žena - To že som muž z páru a manželka má samostatný profil je jasné z popisu. Plus je to jasné z môjho nicku. Kto sa nenamáha prečítať si ani to čo píšem(e) o sebe, nie je hodný nášho času.
  • Hneď prvá správa je vulgarizmus - prípadne rovno bez vyzvania ako prvú správu poslal muž foto svojej pýchy.

Náš záujem bol nájsť niekoho na reál, nie na siahodlhé písanie si a už vôbec nie na výmenu foto. Páry ktoré tlačili na to, že chcú vidieť viac fotiek alebo civilné foto sme rovno odmietli. Ukázali sme toho o sebe dosť, viac vidieť potrebujú len zberači a honiči.

Každé písanie sme preto smerovali k tomu, aby sme čím skôr zistili, či hľadáme to isté - dlhodobé priateľstvo s párom, ktorý o sexe rozmýšľa, rozpráva (aj medzi sebou, nie len s cudzincami na internete). A pod sexom si predstavuje aj niečo viac než "dnu-von-dnu-von... Waw, ale som dobrý!"

Ak nám niekto sadol, vymenili sme si čísla a dohodli stretnutie. Nakoľko človek nikdy nevie, komu dáva svoje číslo, čisto pre tento účel som si kúpil novú SIM kartu. Ako vravia eskimáci, nešti do snehu z ktorého piješ...

Stretnutia sme si dohodli reštaurácii. Každý je zvyknutý na nejakú to nezáväznú debatu pri jedle a stretnutia tak boli uvoľnenejšie.

Stretnutia

Opisujem to tak, ako tie stretnutia vidíme my. Možno občas hyperbolizujem, ale toto nie je test z dejepisu. Samozrejme, druhý pár by pravdepodobne tie stretnutia opísal viac či menej ináč, ale každý má svoj uhol pohľadu. Každý kto sa tu nájde má právo sa o neho podeliť ;-).

Teroristi

Ak by to nebolo naše prvé stretnutie, nazval by som ho premárneným časom.

Dohodli sme sa na stretnutí na pol ceste medzi Prešovom a Košicami.Nechceli aby ich v Prešove niekto spoznal. Najprv sme strávili päť minút hľadaním stola, kde nás nikto nenájde, aby sme nakoniec skončili v strede reštaurácie. Po pár minútach bolo jasné, že o všetkom rozhoduje ona. Zjedli sme jedlo, popočúvali sme ich akí sú športovci a turisti, na rozdiel od nás, lebo oni chodia do Tatier a my nie. Priznám sa, to trochu pichlo do mojej hrdosti, ale ticho som prikyvoval, stretli sme sa kvôli inému, načo sa rozčuľovať. Debata o sexe či swingers vôbec nemala zmysel. Dojedli sme a pobrali sa preč.

Keďže sa celý večer obzerali cez rameno ako hľadaní teroristi, chcel som ich ubezpečil, že sme slušní ľudia a nemusia sa báť, že by sme ich niekde spomenuli, alebo si podľa ŠPZ zisťovali kto sú. To sa ukázalo ako chyba. Vystrašilo ich to na smrť. Predpokladám, že na najbližšie stretnutie pôjdu radšej neoznačenou kolbežkou :-D.

Záver: Totálna strata času, kto sa bojí, nech nejde do lesa ;-)

On by aj chcel, ale ona o tom ešte (asi) nevie

Príjemný a inteligentný pár, ktorý nás trochu zaskočil tým, že na prvé stretnutie prišli aj dieťaťom. Napriek tomu, oproti predchádzajúcemu stretnutiu to bol to obrovský posun dopredu. Nejaké skúsenosti už mali, aj keď len s jedným párom. Brali sme to tak, že teda o tom asi vedia o čosi viac ako my a môžeme sa nechať viesť. Dohodli sme si druhé stretnutie a akvaparku.

Tesne pred druhým stretnutím sa nám ozval muž, že teda pre nich to ma význam, len ak z toho aj niečo bude. Neboli sme si istí, či už to cítime tak, že sa poznáme natoľko, aby aj niečo mohlo byť. Napriek tomu sme povedali skúsme, uvidíme ako sa to vyvinie.

Ukázalo sa, že je veľmi ťažké, ba priam nemožné baviť sa o sexe keď musíte prekrikovať hurhaj vírivky, či na vedľajšom lehátku leží niekto cudzí (teda, nie niekto z nás štyroch). Večer došiel až k rozpačitému záveru. Nadobudli sme pocit, že dáma netuší, že jej manžel už tlačil na to, aby bolo viac než stretnutie.

Keď sme sa vybrali k autám, a ešte stále nebolo jasné, čo ďalej, nedalo mi a priamo som sa spýtal, či ideme k ním alebo k nám, alebo ako... Tentokrát rozhovor viedla dáma a nezdalo sa, že by od večera čakala viac. Navyše jej predstava stretnutia bol hotel, nie u niekoho doma.

Aby sme veci posunuli ešte ďalej, dohodli sme sa na termíne spoločnej víkendovej chaty v Tatrách. Na tú už neprišli. Nevadí, pozvali sme tam kamaráta a bol to úžasný víkend plný sexu a iných vzrušujúcich zážitkov v trojici.

Záver: Akvapark super, ľudia príjemný, ale nejako viazla komunikácia. Do budúcna musíme byť oveľa priamejší v komunikácií. Kde sme, očakávania, plány... Kľuďne mohla byť celá chyba na našej strane. Ale viedlo to k úžasnej chate, takže to lepšie dopadnúť ani nemohlo :-D.

Pár ktorý pracuje pre komunitu amatérov

Myslím, že veľa ľudí tuší o koho ide. Stretli sme sa, len aby sme sa porozprávali o tom, ako fungujú amatéri, stretávky, čo hľadáme. Príjemný večer, veľa sme sa dozvedeli a dúfame, že rovnako príjemný bol aj pre nich. Asi áno, ešte sme sa potom videli na pokecovom stretnutí BDSM komunity, nakoľko táto téma dámu veľmi zaujala.

Záver: Je super sa stretnúť s niekým, kto sa vie baviť úplne otvorene, nerobí okolo seba veľké halo a skromne pracuje pre swingers komunitu. Ďakujeme!

Čo ak na amatéroch stretneme niekoho, kto nás pozná?

Na tomto stretnutí bolo asi najzvláštnejšie to, že až pri osobnom stretnutí sme zistili, že sa všetci poznáme :-D. Zasmiali sme sa na tom a sadli ku stolu.

Opäť veľmi príjemní ľudia, ale ukázalo sa, že hľadáme niečo iné. Oni boli pripravení ísť na hodinový hotel, pokiaľ sa večer vydarí. My sme na to chceli ísť pomalšie. Ale to je jedno, nakoľko tam nepreskočila tá správna iskra. Z ich strany tam bol pocit, že my ešte nie sme pripravený. Prípadne, že ja do toho tlačím manželku. (V tomto bode boli veľmi ďaleko od pravdy, ale nesnažili sme sa im to vysvetliť, lebo na tom nezáležalo).

Záver: V pohode sme dali aj situáciu, ktorá mnohých ľudí desí. Skôr sme to brali ako pozitívum, ľahšie sa človek rozpráva s ľuďmi ktorých aspoň trochu pozná a nikto sa na nič nehrá. Príjemný večer, ale hľadali sme každý niečo iné.

Pár s ktorým sme sa hľadali.

Prvú polhodinu sme sa hľadali, nakoľko si pomýlili cukráreň, v ktorej sme sa mali stretnúť.

Záver: Úprimný a príjemný pár, ale opäť sme hľadali niečo iné.

Básnici, ktorí neprišli o ilúzie

Ďalší ľudia, ktorých sme našli na amatéroch a zistili sme, že sa poznáme. Tentokrát už podľa fotiek. Jedni z top ľudí čo sme tu stretli, spokojní, harmonický, jednoduchá komunikácia, romantici, on jej skladal básne, ...

Záver: Super ľudia, občas sa vídame, ale na niečom to zastalo, ani neviem na čom. Vždy sa s nimi radi vidíme (ako kamaráti). Pokoj a láska ktorá z nich ide je pohladenie na duši.

Pár s ktorým sme sa našli

Posledné stretnutie. Stretnutie na ktoré sme takmer nešli.

Mali sme toho obaja veľa v práci. V tejto chvíli sme tomu dali už rok občasných stretnutí. Hľadať ľudí, ktorí stoja za stretnutie, nás už unavovalo. Nakoniec sme si povedali, že sa stretneme ešte raz, a ak to z toho nič nebude, tak tomu dáme (aspoň na čas) pokoj.

Tuším to bolo prvé stretnutie s ľuďmi, ktorí boli mladší ako my. Ona sexi blondína, on perfektný gentleman. Príjemné vystupovanie, žiaden tlak aby sme na to okamžite vhupli, rozhľadení, kultivované vystupovanie, ... aj iskra bola. Sadli sme si s nimi ako riť na šerbeľ, ako sa vravievalo u nás doma. Následné stretnutie v saune príťažlivosť len potvrdilo.

Sme spolu rok, stretli sme sa cca 20x. Či už v dvojici, trojici, štvorici alebo na BDSM chatách spolu s ďalšími ľuďmi. Sex je zábavný, divoký, plný experimentov, trochy bolesti a množstva rozkoše, .... Veríme, že to bude to trvať veľmi dlho a nech sa stane čokoľvek, určite ostaneme kamarátmi.

Záver: Asi len to, že nájsť si tu niekoho chce dve veci. Veľa vytrvalosti a ešte viac šťastia. Ale dá sa to ;-). Len musíte mať šťastie, takmer toľko, že by stačilo na výhru v lotérii.

Nabudúce sa ešte vrátim k tomu, čo nás celé hľadanie na amatéroch naučilo...